Autovakanties
dagen

Ontdek de Costa Dorada in Salou incl. ontbijt of halfpension

Hotel Marinada
Salou, Tarragona, Spanje bekijk op kaart
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie in de populaire Spaanse kustplaats Salou incl. ontbijt of halfpension

Ben jij opzoek naar een heerlijke vakantie met zon, zee en strand? Dan hoef je niet verder te zoeken! Geniet in Hotel Marinada dat is gelegen in het prachtige centrum van Salou! Zo kent het centrum verschillende prachtige bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Zo bezoek je het monument La Torre Vella Salou, het monument van koning Jaume I of het Casa Bonet. Met 700 meter bevind je je al op het prachtige strand en kun je je badlaken neerstrijken op het zand. Ben jij geen zee liefhebber? Maak je dan geen zorgen! In het hotel vind je een heerlijk groot buitenzwembad met ligbedden waar je heerlijk kunt genieten van de warme zomerdagen met een duik in het water. Voor de echte waterratten is PortAventura Caribe Aquatic Park een echt aanrader! Het grote zwemparadijs beschikt over maar liefst een park van 50.000 m² dat jou volledig laat genieten van alle waterpret. Kort om: tijdens je verblijf in Salou is het volop genieten en hoef jij je geen moment te vervelen!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Ontdek de Costa Dorada in Salou incl. ontbijt of halfpension

Hotel Marinada
Salou, Tarragona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension
  • Hotel gelegen in het centrum van Salou
  • Hotel op ca. 900 meter tot het zandstrand
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,1!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: bezoek het pretpark PortAventura Park
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 6 dagen voor aankomst

Meer over Salou!

Beginnend met de vele mooie goudgele stranden. Salou heeft een ruim aanbod aan stranden en baaitjes. Zo heb je de stranden Llevant, Ponent en Llagra, deze stranden hebben allen een promenade en andere faciliteiten. Denk hierbij aan douches, toiletten, restaurants en strandbedden/parasols die je kunt huren! Deze stranden zijn ideaal voor de kleintjes! Net kwamen de baaitjes al aan bod maar de echte aanraders vind je langs de Camino de Ronda die langs de Cabo de Salou loopt. Hier kan je schitterend snorkelen en heerlijk ontspannen onder de Spaanse zon. Maar natuurlijk is Salou niet alleen maar zon, zee en strand. Gelukkig is er nog veel meer te doen en te zien. Waaronder de La Torre Vella Salou. Dit is misschien wel het meest bezochte monument. Heel vroeger is deze toren gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen, vandaag de dag zijn er tentoonstellingen van schilderkunst. Je kan dit gratis bezoeken! Wat je ook écht gezien moet hebben is de moderne Botanische Tuin, je vindt hier meer dan 400 exotische soorten planten en bomen verdeeld over bijna twee hectare grond! Met de kids op vakantie? Ook voor de kleintjes zijn er genoeg leuke dingen te doen. Ga met ze naar het wereldberoemde pretpark Port Aventura. Dit is het grootste pretpark met wel 6 themagebieden van over de hele wereld! Dit zorgt voor echt plezier! Toch meer van de waterpret? Ook daar heeft Salou iets op bedacht, Aquópolis. Het is iets meer ontspannen als Port Aventura, je vindt hier een tal aan glijbanen, zwembaden en een gebied waarvan je zal denken dat je op het strand van Hawaii bent. Hier vind je palmbomen, hangmatten, houten ligstoelen en strandbars. Perfect voor jong en oud!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 6 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Marinada
Carrer de Fra Juníper Serra 3,
Salou, Spanje
Kaart
Carrer de Fra Juníper Serra 3, Salou, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Marinada is gelegen in de Spaanse plaats Salou met een ligging nabij het prachtige zand strand. Verder vind je er een restaurant, bar, terras, buitenzwembad en een wellnesscentrum. De kamers zijn standaard voorzien van een terras met zitje, keuken, televisie, telefoon, kluisje (tegen betaling) en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de openbare ruimtes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Fontein Salou

Bezienswaardigheden
Passeig De Jaume I, Salou

De bekende fontein die zich aan het einde van Passeig de Jaume I staat, bezorgt Salou een bijna sprookjesachtige uitstraling met haar verlichting. Vooral in de zomer worden hier uitgebreide shows gegeven.

PortAventura Park

Attractieparken, Outdooractiviteiten
Avinguda Pere Molas, Vila-Seca

Na de jaarlijkse korte stop van januari tot maart, opent PortAventura Park haar deuren weer met geweldige thema´s en attractie´s voor jong en oud.

Calle Barcelona

Shoppen
Calle Barcelona

De bekendste winkelstraat van Salou. Deze lange winkelstraat biedt erg veel winkels en boetiekjes. Voor de shoppers is dit een perfecte straat.

Boulevard Salou

Cultuur, Nachtleven
Passeig De Miramar, Salou

Deze boulevard is 's avonds een heerlijke plek om je begin van de avond te spenderen. Loop langs de vele kraampjes met souvenirs en proef heerlijke lokale lekkernijen.

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

Port de Barcelona

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Port Of Barcelona

De Haven van Barcelona is net zo oud en belangrijk als de stad zelf. Aan het begin van de Ramblas bevindt zich de oude “plezier” haven ‘Port Vell’. U vindt hier diverse excursies en goede restaurants, barretjes en terrassen. Ook is er een groot winkelcentrum ‘Maremàgnum’ te vinden en Europa’s grootste aquarium gevuld met zes miljoen liter zeewater.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!
- Kinderen/extra bedden zijn op aanvraag

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau