Fietsvakanties
dagen

Uitwaaien in Harlingen incl. ontbijt en fietsdag op Terschelling

Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen
Harlingen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in èèn van de oudste steden van Friesland in Harlingen incl. ontbijt en fietsdag op Terschelling

Een paar dagen erop uit in Friesland, lekker! Bijkomen van alle drukte met de frisse zeelucht van de Waddenzee, genieten van diverse bezienswaardigheden in de omgeving en verwend worden in Bed and Breakfast Hotel Oosterpark in Harlingen. Dit gezellige en kleinschalige hotel heeft alle comfort die jij en je geliefde wensen. De buurt inspireert tot het maken van wandelingen en fietstochten alsmede andersoortige uitstapjes. Fietstochten op het vaste land voeren je door het prachtige polderlandschap naar de oude Hanzestad Bolsward. Een fraai centrum met grachten en oude monumenten. Franeker en het pittoreske Makkum met een levendig historisch centrum. In het stoere Harlingen zelf, een van de oudste Friese Elfsteden gekenmerkt door statige pakhuizen, bedrijvige binnenhavens en pittoreske straatjes, vol met galerieën en een gevarieerd winkelaanbod. Wil je een dagje naar een populaire winkelstad? Breng dan een bezoek aan Leeuwarden en Sneek. Het echte vakantiegevoel ervaar je tijdens de oventocht naar Terschelling (ca. 110 minuten varen). Je vaart met een modern en nieuwe veerboot door het wereld erfgoed 'De Waddenzee' en wie weet spot jij onderweg wel een zeehond! Wist je dat Terschelling een echt fietseiland is? Ontdek de vele fietspaden die Terschelling rijk is. De afstanden zijn niet lang en binnen 60 minuten kun je van het ene naar het andere kant van het eiland fietsen. Vanaf de veerhaven in West-Terschelling kun je alle kanten op. Trek de wijde natuur door de duinen en polders, fiets van strand tent naar strandtent, over de waddendijk of door de Terschellingse dorpen.

Fietsvakanties
dagen

Uitwaaien in Harlingen incl. ontbijt en fietsdag op Terschelling

Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen
Harlingen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • Fietsdag op Terschelling inclusief bootretour, comfortabele huurfiets of busdagkaart
  • De fiets staat gereed bij aankomst op Terschelling
  • 10% korting op de horeca bij Rederij Doeksen
  • Attentie van de VVV op Terschelling
  • Gratis stadswandeling
  • Gratis bezoek aan de bouw van Expeditieschip Willem Barentsz
  • Gratis entree Harlingen aardewerk en tegelfabriek
  • Gratis parkeren in de omgeving (je krijgt een digitale parkeerkaart)
Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen
Jacob Catsstraat 16,
Harlingen, Nederland
Kaart
Jacob Catsstraat 16, Harlingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen is gelegen in Friesland in een woonwijk. Er zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar. De kamers zijn standaard voorzien van luxe hotelbedden van 2,10 meter lang, een televisie, airconditioning, gratis Wi-Fi, zitje, koffie- en thee faciliteiten (Nescafé Dolce Gusto luxe koffiemachine) en een badkamer met douche, toilet en föhn. Het parkeren van de auto kan gratis in de omgeving. Je krijgt een (digitale) parkeerkaart.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
gratis verkrijgbaar digitale parkeerkaarten, tijdens verblijf in de b&b
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Hoogtepunten

Afsluitdijk Wadden Center

Musea
Afsluitdijk 1C

Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker niet alleen een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk.

Makkum

Steden
Makkum

Het pittoreske centrum van Makkum is een toonbeeld van gezelligheid. Met terrasjes en een keur aan horecavoorzieningen in de historische panden. Op de boulevard is een keur aan passende winkels en horeca te vinden.

Spa Wellness Sneek

Spa en Wellness
Westereems 10

Geniet van een heerlijk verwendag bij Spa Wellness Sneek. Laat u in de watten leggen en onderga een heerlijke wellnessbehandeling. Kom volledig tot rust!

Het Nationaal Modelspoor Museum

Musea
Dr. Boumaweg 17B

Het modelspoormuseum in Sneek is een bezoek met het hele gezin waard. Het museum ligt in het oude stationsgebouw. Er zijn diverse treinmodellen te zien waaronder de collectie van Baantjer.

Theater Sneek

Theater & concerten
Westersingel 28

In het hartje van Sneek vindt u het Theater Sneek. Met het karakteristieke uiterlijk is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad. In de avond licht de 23 meter hoge toneeltoren op in een kleur die past bij de voorstelling van die avond.

Club 1841

Nachtleven
Kleine Kerkstraat 4

Club 1841 is een geheel nieuwe club in het hartje van Sneek. De geheel gerenoveerde club is in een klassiek, maar vooral modern jasje gestoken met diverse zitgelegenheden en mooie lichtshows.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Op de 2de dag staat de fietsdag op Terschelling gepland, met vertrek om 10.05 uur uit Harlingen. Vanuit Terschelling vertrek je met de veerboot van 17.30 uur.
  • De vaartijden zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen
  • De boottocht duurt ca. 110 minuten
  • Je vaart met een moderne en nieuwe veerboot. Deze veerboten zijn milieu vriendelijker LNG gas. --Na inchecken of de volgende ochtend worden de bootkaartjes afgegeven. Zoals beschreven bij de boeking is de overtocht op dag 2. De fietshuur voucher op Terschelling ontvang je bij het hotel.
Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

gratis verkrijgbaar digitale parkeerkaarten, tijdens verblijf in de b&b

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

tot 20.30

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau