Vakantieparken in Nederland
dagen

Genieten in Enkhuizen op EuroParcs Enkhuizer Strand aan het IJsselmeer

EuroParcs Enkhuizer Strand
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen op EuroParcs Enkhuizer Strand in Enkhuizen aan het IJsselmeer

Noord-Holland herbergt veel verrassingen voor wie Nederland nader wil verkennen. Doe dit vanuit EuroParcs Enkhuizer Strand, zoals de naam doet vermoeden direct aan het IJsselmeer en een prima plek om de stad in te duiken. Hier zijn diverse monumenten uit de Gouden Eeuw te zien, zoals de Zuider- en Westerkerk, het voormalige weeshuis, de Koepoort, het stijlvolle stadhuis en VOC-pakhuis Het Peperhuis dat deel uitmaakt van het Zuiderzeemuseum. De Drommedaris is het bekendste gebouw, een in het oog springende toegangspoort dat nu als theater en cultureel centrum dienst doet. Bezoek hier een voorstelling! De oude stadswallen en de havens ademen eveneens vervlogen tijden. Ruige zeemanslieden, ronselaars, vissers, ze doken hier na hun vaart het café in. Hou je van shoppen? Er zijn veel ouderwetse ambachtswinkels te vinden, maar ook eigentijdse boetiekjes. Maak een rondvaart over de grachten, wandel langs het water of pak de fiets richting Westfriese Omringdijk: een waterkering die vroeger dit deel van Noord-Holland droog hield, maar nu buiten bedrijf is. Tip: op een half uurtje rijden ligt het al net zo gemoedelijke Hoorn, waar je de indrukwekkende Hoofdtoren, de gezellige haven en het Museum van de 20e Eeuw bezoekt. Tijdens een weekend of vakantie naar het noordwesten van Nederland leer je meer over de vaderlandse geschiedenis, maar kom je tevens tot rust!

Vakantieparken in Nederland
dagen

Genieten in Enkhuizen op EuroParcs Enkhuizer Strand aan het IJsselmeer

EuroParcs Enkhuizer Strand
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga een dagje naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen (op ca. 900m van het park!)
Tips in de omgeving

Enkhuizen
Alles in het historische centrum van Enkhuizen ademt de sfeer van de Gouden Eeuw. Je vindt er prachtige monumentale panden tot de imposante verdedigingswerken. Duik in de geschiedenis in het Zuiderzeemuseum: een gaaf museum voor het hele gezin. Hoe goed ben jij in oudhollandse spelletjes? Denk aan hoepelen en kegelen. En heb je al eens rondgestapt in klompen of gekeken hoe klederdracht je staat?

Medemblik
Medemblik ligt daar waar land en water elkaar raken. Geniet van rust, ruimte, wind, water en natuur tijdens een bezoek aan Medemblik. Er is hier van alles te beleven. Maak een wandel- of fietstocht, huur een bootje en geniet van de musea en horeca. Bezoek bijvoorbeeld het Nederlands Stoommachinemuseum. Of maak de Gouden Eeuw fietsroute. Hier ontdek je hoe mooi de gemeente Medemblik is en fiets je langs hoogtepunten uit de Gouden Eeuw.

Alkmaar
Welkom in Kaasstad Alkmaar! Iedere vrijdagochtend tussen maart en september kun je op het Waagplein kijken naar het oerhollandse schouwspel van de kaasdragers. Wil je meer te weten komen over Alkmaar? Plan dan een stadswandeling in of maak een Alkmaar Cheese Cruise, dit is een rondvaart over de grachten. In het gezellige centrum van Alkmaar kun je ook heerlijk winkelen of genieten op een terrasje.

EuroParcs Enkhuizer Strand
Immerhornweg 15,
Enkhuizen, Nederland
Kaart
Immerhornweg 15, Enkhuizen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

EuroParcs Enkhuizer Strand Ligt direct aan de oevers van het IJsselmeer en vanuit je luxe, duurzame vakantiewoning loop je zo naar het water. Wat is er nu leuker om tijdens je vakantie te leren zeilen bij het Watersportcentrum op het park? Alle huizen op EuroParcs Enkhuizer Strand zijn duurzaam gebouwd en voorzien van een waterpomp en zonnepanelen waardoor ze gasloos zijn. Voor de kinderen zijn er speeltuinen op het park waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Ook is er een restaurant aanwezig, is er een mogelijkheid voor een broodjesservice en kun je onder andere skelters of een E-chopper huren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark

  • Skelter- en bolderkarverhuur
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Enkhuizen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Westerstraat 138

Enkhuizen is van oudsher een vissersplaats met een roemrijk verleden. Je kunt hiervan de sfeer nog heel goed proeven in de monumentale binnenstad.

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

Batavia Stad Fashion Outlet

Shoppen
Bataviaplein 60

Kom hier voor alle dure merken, bij deze outlet worden heel veel merken aangeboden met fikse kortingen.

Bataviawerf

Bezienswaardigheden, Musea
Oostvaardersdijk 01-09

De Bataviawerf is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk waren voor onze maritieme geschiedenis. Dit erfgoed is vanwege de beperkte levensduur gesloopt of ligt als scheepswrak op de bodem van de zee. De Bataviawerf haalt de geschiedenis graag boven water.

Nieuw Land Erfgoedcentrum

Musea
Oostvaardersdijk 113

Het Nieuw Land Erfgoedcentrum vertelt het verhaal van Flevoland als de grootste polder ter wereld in vaste en tijdelijke tentoonstellingen.

Agora

Theater & concerten
Agorabaan 12

Bezoek één van de vele voorstellingen of breng een bezoek aan de bioscoop. Het kan allemaal in Agora.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:
- Kinderstoel € 5,50 per verblijf
- Kinderbed € 5,50 per verblijf
- Handdoekenpakket € 6,75 per set
- Keukendoekenpakket € 5,00 per set
- Opgemaakte beddenservice € 9,95 per bed

Belangrijke informatie

Openingstijden:
Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 16.00
Woensdag: 09.00 - 14.00
Donderdag: 09.00 - 16.00
Vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 09.00 - 16.00
Zondag: 09.00 - 16.00

Let op:
Verblijf je met een groep op EuroParcs en ben je onder de 35 jaar, dan dien je voor 21.00 uur te arriveren op het park.

Op EuroParcs Enkhuizer Strand is het alleen toegestaan om recreatief te verblijven. Verblijven voor andere doeleinden is niet toegestaan. We wijzen je op onze algemene voorwaarden: https://www.europarcs.nl/algemene-voorwaarden

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 16.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau