Autovakanties
dagen

Ontdek de kleurrijke en pittoreske dorpen van Cinque Terre incl. treinticket en diner

Marina 3B
Sarzana, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6 ,7 of 8 dagen in Sarzane en ontdek de dorpen van de Cinque Terre incl. treinticket en een diner

Marina 3B is een top plek voor waterliefhebbers want deze camping ligt direct aan een rivier. Huur hier een bootje en maak een mooie tocht op het water om de omgeving te verkennen. Heb je zin om de omgeving op een andere manier te bewonderen? Maak een mooie wandeling of een tocht per fiets of mountainbike. In deze omgeving is genoeg te zien en te beleven. Het Nationale Park Cinque Terre ligt in de omgeving en is ook zeker een aanrader om te bezichtigen. Ook strandliefhebbers zitten hier helemaal op hun plek, het strand is namelijk maar op twee kilometer afstand en daarom ideaal om een dagje strand te plannen tijdens je vakantie in het heerlijke Italië.

Autovakanties
dagen

Ontdek de kleurrijke en pittoreske dorpen van Cinque Terre incl. treinticket en diner

Marina 3B
Sarzana, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x typisch lokaal diner per verblijf excl. drankjes
  • Treintickets om de Cinque Terre te ontdekken (1 dag per verblijf
  • 1 x entree tot Cinque Terre nationaal Park per verblijf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek het Parco Nazionale delle Cinque Terre
Tips in de omgeving

Sarzana
Sarzana is een klein maar fijn stadje met een eeuwenlange geschiedenis. In deze stad is er voor elk wat wils. Deze stad ligt in Noord-Italië, tussen Ligurië en Toscane in. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in het centrum van Sarenza. Hier zijn maar liefst twee kastelen om te bewonderen en de middeleeuwse stadmuren. Wandel over de Via Mazzini winkelstraat langs Italiaanse winkeltjes. Of bewonder de oudste kerk van Sarenza: de Pieve di Sant’Andrea. Op het Piazza Giacomo Matteotti kun je terecht op één van de terrassen voor een lekker hapje en drankje. Ook in de omgeving is genoeg te zien, zoals het adembenemend mooie werelderfgoed van Cinque Terre.

Nationaal Park Cinque Terre
Cinque Terre is het paradijs voor wandelaars en dit is de mooiste manier van vervoer tussen de dorpen! Sentiero Azzurro, ook wel het Blauwe Pad genoemd, is het officiële wandelpad van Cinque Terre. Dit pad is in totaal ongeveer 12 kilometer lang en verbindt alle dorpjes met elkaar. Voor wandelaars onder ons is dit een echte aanrader! Je wandelt langs de kustlijn en ondertussen geniet je van een prachtig uitzicht op de dorpjes, bergen en de zee. Eén van de mooiste wandelroutes is het pad van Corniglia via Volastra naar Manarola, ook wel de 6P trail genoemd. Deze wandeling begint in een prachtig bos, daarna wandel je tussen de wijngaarden op zo'n 400 meter hoogte en onderweg kom je ontzettend veel planten en bloemen tegen.

Marina 3B
Viale XXC Aprile 56,
Sarzana, Italië
Kaart
Viale XXC Aprile 56, Sarzana, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Marina 3B ligt aan de monding van de rivier de Magra, vlakbij de haven, in het regionale park van Montemarcello. Op ongeveer 4 km van de zee en op 3 km van het centrum en winkels. Je verblijft in een tweepersoonskamer met een eigen badkamer, airco, tv en minibar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Orto botanico di Pisa

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Via Luca Ghini 13

Het is de oudste botanische tuin ter wereld, opgericht op aandringen van Cosimo I de’Medici in het jaar 1544. Opvallend in de Botanische tuin is het oude botanische instituut dat in zijn geheel bekleed is met schelpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau