Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel in de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Hotel Mercure Paris 17 Batignolles
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
285,-
totaal: 321,21 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 1 persoon, 3 dagen en voor 14 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Wie op zoek is naar romantiek, is in de stad van de liefde natuurlijk helemaal op z'n plek. Nieuwkomers beklimmen de Eiffeltoren en de bekenden weten de weg en hebben hun favoriete restaurantjes alweer bezocht. Of je nou al wel of nog niet een bezoek hebt gebracht aan deze wereldstad, dat maakt niks uit. Er is namelijk een hele hoop te doen! Je verblijft in een modern 4*-hotel, gelegen in het 17e arrondissement van Parijs. Met het hotel op ca. 500 meter afstand van het metrostation ben je zo in de binnenstad van Parijs. Ben jij nou benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan vooral even verder en word verliefd op Parijs!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel in de liefdesstad Parijs incl. ontbijt

Hotel Mercure Paris 17 Batignolles
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is gelegen op ca. 500 meter van het metrostation
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan de Jardin des Plantes
Originele ideeën om te doen in Parijs

Wandel in de Jardin des Plantes
Ben je op zoek naar wat rust in de drukte van de stad? Wandel dan door de prachtige Jardin des Plantes! De Jardin des Plantes is de grootste botanische tuin van Parijs en staat vol exotische planten en bomen. Hier is naast de botanische tuin ook een dierentuin, natuurhistorisch museum met prehistorische botten en kleurrijke displays, buiten exposities en nog veel meer te vinden. Deze prachtige plek ligt in het 5e arrondissement van Parijs en is makkelijk te combineren met een bezoek aan de binnenstad.

Bekijk digitale artistieke kunst bij L’Atelier des Lumières
In het 11e arrondissement van Parijs treft je het Atelier des Lumières, een digitaal kunstcentrum gevestigd in een gerenoveerde gieterij. Dit is een geanimeerde ruimte vol verrassingen en interactie met het publiek, en een monumentale architectuur die iedereen weet aan te spreken. Dompel jezelf onder in de denkbeeldige werelden Van Gogh en Gustav Klimt, en kom dichter bij 's werelds grootste meesterwerken dan ooit tevoren. Dit is een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen!

Bekijk de zonsondergang vanaf de Sacré-Coeur
De Sacré-Coeur is een bezienswaardigheid die je écht niet kunt missen bij een bezoek aan Parijs. Deze prachtige basiliek is te vinden in de noordkant van de stad, in de beroemde kunstenaarswijk Montmartre. Beklim de 222 traptreden naar boven, en geniet van een prachtig panoramabeeld over de stad op 130 meter hoogte. Om het moment extra speciaal te maken, kun je hier ook komen kijken naar het uitzicht tijdens zonsondergang, onder genot van live muziek en entertainment.

Hotel Mercure Paris 17 Batignolles
Reu de Tocqueville 118,
Parijs, Frankrijk
Kaart
Reu de Tocqueville 118, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hôtel Mercure Paris 17 Batignolles is een modern 4*-hotel, gelegen in het 17e arrondissement in Parijs. Geniet vanaf het balkon van een subliem uitzicht over de stad of patio. Elke hotelkamer beschikt over een LCD flat-screen TV, airconditioning, een eigen kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Ook beschikt het over een privé badkamer die is uitgerust met een bad of douche, wastafel, toilet en toiletartikelen. Laat je in de watten leggen door het vriendelijk personeel en begin de dag goed met een fantastisch uitgebreid ontbijtbuffet. Dankzij de centrale ligging van het hotel bereikt u makkelijk de Arc de Triomphe en Avenue des Champs-Élysées. Het dichtstbijzijnde trein-, metro- of busstation vanaf Hotel Mercure Paris 17 Batignolles is Metrostation Wagram, op ca. 500 meter afstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per nacht (op aanvraag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per nacht (op aanvraag)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau