Steden dichtbij
2 of 3 dagen

Modern hotel nabij Antwerpen en Mechelen met optioneel ontbijt

Hotel Ter Elst
Edegem, Antwerpen, België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een modern hotel nabij Antwerpen en Mechelen met optioneel ontbijt

Wil je even lekker ontspannen en nergens aan denken? Dan ben je in het Belgische Edegem helemaal op de juiste plek. Vanuit het hotel kun je heerlijk ontspannen en genieten van de bosrijke omgeving waarin het hotel is gelegen. Ben je een wandel- en/of fietsliefhebber? Ga er op uit en maak één van de mooie routes in de omgeving. Je komt bijvoorbeeld langs de Sint-Antoniuskerk, een gotische kerk uit het jaar 1500! Met 15 minuten sta je in de populaire hoofdstad: Antwerpen. Geniet in deze ´Stad aan de Schelde´ op een van de vele pleintjes, ga uitgebreid shoppen of breng een bezoek aan het Diamantmuseum. In de omgeving van Edegem is genoeg te beleven. Maak er een ontspannen verblijf van en ga weer uitgerust naar huis!

Steden dichtbij
2 of 3 dagen

Modern hotel nabij Antwerpen en Mechelen met optioneel ontbijt

Hotel Ter Elst
Edegem, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Modern hotel
  • Op slechts 15 minuten afstand van Antwerpen
  • Gelegen in een groene omgeving
  • Tip: plan een ontspannen dag in wellness-club David Lloyd
Wat is er te doen in de omgeving?

Brouwerij de Koninck
Zou je jezelf willen trakteren op een unieke ervaring? Kom dan naar Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck! Deze gloednieuwe brouwerijervaring is anders dan alles wat je eerder hebt gezien. Ontdek 10 interactieve zalen en ontdek de geschiedenis, de unieke connectie met de stad en de oorsprong van het iconische De Koninck 'Bolleke': een gekke rit door de stad, een exclusieve blik in een kaaswinkel en een brug over de brouwerij. Vandaag de dag wordt het bier nog steeds ter plaatse gebrouwen ; nergens ter wereld is het mogelijk om door een actieve brouwerij te lopen zoals je dat kunt bij De Koninck!

Antwerpen
Lekker genieten van de Antwerpse cultuur, historie en gezelligheid. Het is de stad van mode, diamanten en speciaal bier. Binnen twee minuten in deze wereldstad merk je al dat Antwerpen creatief is. Proef culinaire hoogstandjes en ontdek de highlights van de stad. Struin langs de eeuwenoude huizen en bewonder de prachtige gevels, shop bij leuke boetiekjes en stap een kroegje in. Antwerpen is een schatkamer aan kunst met werken van o.a. Rubens, de beroemdste schilder. Op zoek naar een leuke must-do? Ga naar het dakterras van het MAS (het museum aan de stroom)... één van de plekken waar je zeker even langs moet zijn geweest!

Hotel Ter Elst
Kattenbroek 1,
Edegem, België
Kaart
Kattenbroek 1, Edegem, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in een modern 3*-hotel in Edegem. De ruim 53 kamers zijn modern ingericht en beschikken over airo, een kluisje, Wifi, minibar, tv en koffie- en theefaciliteiten. Er is een Thais restaurant waar je terecht kunt voor de authentieke Thaise keuken in Aziatische sferen (Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, reservatie vooraf is verplicht). Het hotel beschikt over een winkel waar items als chips en chocolade maar ook broodjes en salades kunnen worden gekocht. Deze is van maandag tot vrijdag open van 07.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend en op feestdagen van 07.00 uur tot 15.00 uur. Indien je gebruik wenst te maken van de sauna, fitnessruimte, wellness of het bubbelbad kan dit tegen betaling in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau