Autovakanties
3, 4, 5, 6 of 7 dagen

STUNT-DEAL! ⚡ In het hart van Winterberg met verblijf in appartement

Die Zwei Löwen
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
219,95
per acco.
Excl. Waarborgsom: € 250,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 9 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4, 5, 6 of 7 dagen in een appartement in het hart van Winterberg

Heerlijk er tussen uit in de adembenemende natuur? Dat is wat je krijgt tijdens je verblijf in een van de appartementen van Die Zwei Löwen gelegen in het hart van Winterberg. Het is een ideale bestemming voor een vakantie dichtbij huis. Vanuit de appartementen loop je de prachtige omgeving in met gezellige restaurants, barretjes en winkels. Voor een wandeling met een uitzicht zit je hier ook aan het juiste adres. Neem de liften de hoogte in, hier kun je heerlijk wandelen, mountainbiken en genieten van de prachtige omgeving. Sluit je dag af in één van de gezellige restaurants in het centrum of geniet van eigen kookkunsten in je appartement.

Autovakanties
3, 4, 5, 6 of 7 dagen

STUNT-DEAL! ⚡ In het hart van Winterberg met verblijf in appartement

Die Zwei Löwen
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 6 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingericht appartement
  • Gelegen in het hart van Winterberg
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar
  • Tip: bewandel de Panoramabrug Erlebnis Brücke!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Zomer beleven in de vakantieregio van Winterberg;

Bezoek de stad Winterberg
Tijdens jou bezoek aan de hoogste gebieden van Hochsauerland kan een bezoekje aan Winterberg natuurlijk niet ontbreken! Winterberg heeft een gezellig autovrij centrum waar een hoop winkels, restaurants, kroegen en cafés te vinden zijn. Winterberg heeft zelfs als bijnaam: Winkelberg! Rond de markt en de hoofdstraat liggen de meeste hotels en pensions. Wil je uit eten? Dan is er een ruime keuze uit Italiaanse, Duitse en zelfs de Nederlandse keuken. Ga je liever op onderzoek uit? Bezoek dan de zoutgrotten, Slot Berleburg of de Sint Jacobuskerk.

Bewandel de Panoramabrug Erlebnis Brücke!
Beleef Winterberg vanaf 20 meter hoogte! Vanaf de brug heb je een prachtig uitzicht over het gebied van Winterberg. Bij deze brug zijn vijf speelse elementen te vinden, die aan of onder de brug hangen. Aan het einde van de brug heb je de keuze om met een glijbaan of met de trap naar beneden te gaan. Eenmaal beneden aangekomen vind je het natuurbelevenispad, waarbij je via een leuke route terug wandelt naar het begin van de brug.

Neem een duik in de Hillebachsee
Is het tijdens jou vakantie lekker weer? Neem dan een duik in de Hillebachsee! Dit is een klein, helder bergmeertje op ca. 10 minuten rijden van Winterberg. Hier kun je zwemmen, waterskiën en surfen, maar ook midgetgolfen, voetballen of fietsen rondom het meer. Vind je het net te koud om te zwemmen? Huur dan een waterfiets of een bootje voor waterplezier op het water. Langs de oevers zijn een hoop speeltuinen te vinden voor de kids.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Die Zwei Löwen
Am Waltenberg 37,
Winterberg, Duitsland
Kaart
Am Waltenberg 37, Winterberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in het hart van Winterberg vind je de appartementen van Die Zwei Löwen. Met een ligging in het centrum word je omgeven door vele restaurants, winkels en skipistes die voor de zomer een prachtige kans bieden voor wandelingen en fietsroutes. Verder kun je plaats nemen op het terras van het appartementencomplex. De appartementen volledig ingerichte appartementen zijn standaard voorzien van een keuken met koffie- en theefaciliteiten, zithoek, zithoek en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • De toeristenbelasting is vanaf 16 jaar en dient ter plaatse te worden voldaan.
  • De borg wordt bij aankomst met een mobiel pinapparaat gereserveerd en bij vertrek, na de check-out controle weer terugbetaald.

  • Waarborgsom: € 250,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 18.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau