Rondreizen
Treinvakanties
6, 8, 10 of 12 dagen
Incl. ontbijt

Fly & train Schotland incl. vlucht, treintickets en ontbijt

Fly & Train Schotland
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
919,-
totaal: 1900,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Genieten van een onvergetelijke 6-, 8-, 11- of 15-daagse fly & train naar Schotland incl. vlucht, treintickets en ontbijt

Altijd al gedroomd van een fantastische reis naar Schotland? Stop dan met zoeken, dit is dan helemaal wat voor jou! Schotland is een land dat het allemaal heeft: prachtige landschappen, een rijke geschiedenis én vriendelijke mensen. Schotland, het land van ruige hoogvlakten, mysterieuze meren en historische kastelen. Naast de melodieën van de natuur, hoor je ook de klanken van de populaire doedelzak. Tijdens deze gave reis kom je in de bekende plaatsen zoals de hoofdstad: Edinburgh, de havenstad Aberdeen, de grootste stad van Schotland: Glasgow en laat je je verrassen door Inverness! Wanneer je in Schotland bent mag in ieder geval één ding niet ontbreken en dat is Whisky. Dit is namelijk een van de belangrijkste whisky landen! Neem deel aan een whisky proeverij en leer Schotland kennen!

Rondreizen
Treinvakanties
6, 8, 10 of 12 dagen
Incl. ontbijt

Fly & train Schotland incl. vlucht, treintickets en ontbijt

Fly & Train Schotland
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen in verschillende 3*- en 4*- hotels
  • Retourvlucht naar Edinburgh vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief alle treintickets (Edinburgh – Aberdeen - Inverness – Glasgow – Edinburgh Airport)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Unieke ervaring!
  • Tip: bezoek het National Museum of Scotland
  • Tip: breng een bezoek aan The Scotch Whisky Experience
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Edinburgh, overnachting in Edinburgh
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hampton by Hilton Edinburgh West End (of gelijkwaardig) in Edinburgh (of gelijkwaardig)

Edinburgh is een veelzijdige stad waar je je prima 2 dagen kunt vermaken. Het is een stad vol middeleeuwse geschiedenis met kastelen, talrijke musea, mooie bezienswaardigheden en leuke evenementen. Bezoek bijvoorbeeld het bekende Edinburgh Castle. Dit is de meest bekende attractie. Wist je dat het kasteel op vulkanische grond is gebouwd en dat het eeuwen heeft gediend als een koninklijk paleis? Heb jij alle Harry Potter films gezien? Dan weet je ook dat veel delen in Schotland het decor zijn voor deze beroemde films. Speciaal voor de Potter fans zijn er speciale Pottertours opgericht in Edinburgh en omgeving. Hoe leuk is dat?!

Dag 2: Edinburgh

Vandaag zal je nog een dagje doorbrengen in Edinburgh. Gelukkig is er genoeg te zien en te beleven. Je zal de dag beginnen met een lekker ontbijt, om vervolgens de rest van deze mooie stad te bewonderen. Bezoek vandaag bijvoorbeeld Old Town & Royal Mile. Old Town is de wijk van de Schotse hoofdstad, waar de meeste toeristische attracties van Edinburgh te vinden zijn. Aan de Royal Mile vind je bijvoorbeeld bezienswaardigheden, zoals St. Giles Cathedral, The Scotch Whisky Experience (Aanrader! Je rijdt als een ware attractie per karretje door het Whiskyproces heen) en de World of Illusions. Eén ding is zeker: je gaat je hier geen moment vervelen!

Dag 3: trein van Edinburgh naar Aberdeen
Je verblijft de komende nacht bij Holiday Inn Express Aberdeen City Centre (of gelijkwaardig) in Aberdeen

Na het ontbijt zal je met de trein richting Aberdeen gaan. Aberdeen staat bekend als universiteitsstad en wordt ook wel de ‘Granite City’ of de ‘Grey City’ genoemd. Ook de ‘Silver City with the Golden Sands’ wordt gebruikt om Aberdeen te omschrijven, deze benaming verwijst naar de pracht van de stad en de goudkleurige stranden. Je kunt in Aberdeen genieten van een strandwandeling maar ook één van de vele mooie bezienswaardigheden bekijken. Denk bijvoorbeeld aan: The Gordon Highlanders Museum, de Sint Machar Kathedraal of de David Welch Wintertuinen. Breng ook een bezoekje aan het Maritiem Museum, het imponerende His Majesty’s Theater of het King’s College. Dit is één van de belangrijkste universiteitsgebouwen van de Universiteit van Aberdeen.

Dag 4: trein van Aberdeen naar Inverness
Je verblijft de komende nacht bij Royal Highland Hotel (of gelijkwaardig) in Inverness

Vandaag zal de trein vertrekken vanaf Aberdeen en brengt je naar Inverness. Inverness wordt vaak de hoofdstad van de Schotse Hooglanden genoemd, en is de meest noordelijke stad van het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de stad veel kleiner en stiller is dan Glasgow of Edinburgh, heeft het aan charme geen gebrek. Maak een heerlijke wandeling door het kleine en schattige, historische centrum van Inverness. Het centrum ligt aan een van de oevers van de rivier de Ness, op een zonnige dag is het daarom nóg aangenamer om hier lekker rond te struinen. Vanaf een afstand zul je ook direct het silhouet van het Inverness Castle zien!

Dag 5: trein van Inverness naar Glasgow
Je verblijft de komende nacht bij Leonardo Hotel Glasgow (of gelijkwaardig) in Glasgow

Als grootste stad van Schotland is er in Glasgow altijd wat te doen. Een stad met een van de meest levendige kunst-, theater- en muziekscènes van Groot-Brittannië! Er zijn een aantal bezienswaardigheden die je echt niet gemist mag hebben! Bijvoorbeeld het George Square, dit is het hart van Glasgow en het hoofdplein van de stad. En wat denk je van de Glasgow Kathedraal? De kathedraal van Glasgow, gelegen op een heuvel in de wijk East End, is het beroemdste monument van de stad. Glasgow heeft veel musea te ontdekken, maar ook een aantal grote openbare parken waar je kunt genieten van wat frisse lucht. Ben je een natuurliefhebber? Kelvingrove Park is een bosrijk park dat wordt doorkruist door de Kelvin rivier en is de perfecte plek om een wandeling te maken en te genieten van een prachtig uitzicht over de universiteit. En als laatste mag een bezoek aan De Necropolis niet ontbreken. De Necropolis is een kleine Victoriaanse begraafplaats op een heuvel, je vind hier zo'n 3500 monumentale graven en mausolea uit de Victoriaanse tijd. Je hebt vanaf hier ook een mooi uitzicht over de stad.

Dag 6: trein van Glasgow naar Edinburgh Airport

Je reis zit erop. Helaas is het weer tijd om richting huis te vertrekken met een fototoestel vol prachtige plaatjes en de mooiste herinneringen.

Let op:
Edinburgh Aberdeen Inverness Glasgow

  • Wanneer je kiest voor de 8-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Edinburgh, 2 nachten Aberdeen, 1 nacht Inverness en 2 nachten Glasgow.
  • Wanneer je kiest voor de 10-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 2 nachten Edinburgh, 2 nachten Aberdeen, 2 nachten Inverness en 3 nachten Glasgow.
  • Wanneer je kiest voor de 12-daagse reis, zal je verblijf als volgt zijn: 3 nachten Edinburgh, 3 nachten Aberdeen, 2 nachten Inverness en 3 nachten Glasgow.
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De trein van Glasgow naar Edinburgh op de vertrekdag rijdt vanaf 06.00 uur en duurt een uur, dus je dient een terugvlucht ná 09.30 uur kiezen!
  • Het vervoer van het treinstation naar het hotel en v.v. is op eigen gelegenheid.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & Train Schotland
Edinburgh airport,
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Edinburgh airport, Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze fly & train verblijf je in verschillende hotels. De hotels zijn gelegen in Edinburgh, Aberdeen, Inverness en Glasgow. Word wakker in comfortabele bedden en geniet 's ochtends van een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet. Alle treintickets en de vlucht zijn inbegrepen. Dit is de ultieme kans om Schotland te gaan ontdekken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP:

  • De trein van Glasgow naar Edinburgh op de vertrekdag rijdt vanaf 06.00 uur en duurt een uur, dus je dient een terugvlucht ná 09.30 uur kiezen!
  • De vertrektijden voor de trein zijn vooraf ingeboekt tussen ca. 12:00 uur en 16:00 uur. Hierin kunnen geen wijzigingen gemaakt worden. (Behalve als er geen treinen beschikbaar of ongunstig zijn tijdens deze tijden.).
  • Het vervoer van het treinstation naar het hotel en v.v. is op eigen gelegenheid.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau