Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek het historische Sevilla vanuit een 4*-hotel incl. vlucht

NH Sevilla Plaza de Armas
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
270,17
totaal: 580,79 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen het historische Sevilla vanuit een 4*-hotel incl. vlucht

Wanneer je tijdens jouw stedentrip een bezoekje aan Sevilla brengt, zal je al gauw een rijke architecturale en historische stad ontdekken. De stad van Sevilla heeft meerdere wijken en zit bomvol schitterende bezienswaardigheden, met een groot historisch centrum. Maar ook de sfeer van de Spaanse cultuur met tapas, sangria en flamenco is niet weg te denken uit deze bruisende stad. Mysterieuze straatjes, intrigerende poorten en het mooiste plein ter wereld: je kunt het er allemaal vinden. Sevilla heeft een heerlijk klimaat, en je kunt je hier dagenlang vermaken. Tijd voor een stedentrip naar Sevilla dus!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek het historische Sevilla vanuit een 4*-hotel incl. vlucht

NH Sevilla Plaza de Armas
Sevilla, Andalusië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Sevilla vanaf een luchthaven naar keuze
  • Optioneel: inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Ga op zoek naar de filmset van de serie Game of Thrones!
Wat je in Sevilla nou écht niet kan missen:

Neem een kijkje bij het koninklijke Alcazar Sevilla
In Sevilla kun je het oudste koninklijke paleis ter wereld bezoeken, dat nog steeds word gebruikt! Dit is een ongekend stukje architectuur, met mozaïek, koepels, bogen, houtsnijwerk en nog veel meer. De koninklijke familie gebruikt het als officiële verblijfplaats wanneer zij in Sevilla zijn. Wandel ook zeker even een rondje door de tuinen van het koninklijke paleis, en ontsnap even uit de drukte van de stad. In deze tuin met een oppervlakte van wel 60.000 m2 vindt je er onder andere meerdere fonteinen en wel 170 soorten planten van over de hele wereld.

Feitje:
Wist jij dat op dit koninklijk paleis veel scenes voor de serie Game of Thrones zijn opgenomen? Neem bijvoorbeeld een kijkje in de tuin, die gebruikt is als filmset voor Dorne.

Breng een bezoek aan de Kathedraal van Sevilla
Als je in Sevilla bent mag een bezoek aan de Catedral de Santa María zeker niet ontbreken. Dit is een van de grootste kathedralen ter wereld, en het interieur is rijk versierd. De kathedraal heeft gebrandschilderde ramen uit de 15e eeuw, smeedijzeren hekwerken, prachtige koorbanken en een indrukwekkend orgel. Op de plek waar tegenwoordig de kathedraal gevestigd is, stond in vroegere tijden een grote moskee. Deze moskee werd in 1248 veroverd en in gebruik genomen als kathedraal. Nadat de moskee was afgebroken, de kathedraal was opgebouwd en het eindelijk tijd was om hem in te wijden, was het al 1507. Tegenwoordig is de Kathedraal van Sevilla onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Ga terug in de tijd en bezoek Plaza de Toros
Wanneer je aan de Spaanse cultuur denkt, kan een bezoek aan de Plaza de Toros natuurlijk niet ontbreken. Dit is een van de mooiste arena's van Spanje, die ook nog steeds in gebruik is om de traditie van stiergevechten in gang te houden. Op de dagen dat er geen stierengevechten worden gegeven, kun je zelf door de arena lopen. Bij deze arena is er ook een museum te vinden die bekend staat onder de naam 'museo taurin'. In dit museum word alles verteld over het stierenvechten, zoals de geschiedenis, leuke weetjes en nog veel meer.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Sevilla Plaza de Armas
C. Marqués de Paradas, 13,
Sevilla, Spanje
Kaart
C. Marqués de Paradas, 13, Sevilla, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*- hotel NH Sevilla Plaza de Armas ligt in de wijk Casco Antiguo. Het hotel ligt in het centrum van Sevilla, nabij de oevers van de Guadalquivir-rivier. Dit hotel beschikt over een zwembad, fitnessfaciliteiten en een eigen restaurant. Het restaurant van Plaza de Armas is gespecialiseerd in Spaanse gerechten en is geopend voor lunch en diner. Na afloop van de dag kun je genieten in de stijlvolle bar, onder het genot van een cocktail. De kamers zijn modern ingericht en zijn uitgerust met een telefoon, tv, radio, minibar, zitje, twee eenpersoonsbedden of een queensize bed en een badkamer met bad of douche, föhn, badjas, badslippers en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kathedraal Maria de la Sede

Bezienswaardigheden
Av. De La Constitución

De gotische kathedraal van Sevilla heeft een lengte van 127 meter en is 83 meter breed. Dit is met recht een grote kathedraal te noemen.

Giralda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Av. De La Constitución

De klokkentoren Giralda staat tussen de kathedraal Maria de la Sede en het groene plein ‘patio de los Naranjos’ in. ‘s Avonds is de toren goed te zien omdat hij dan verlicht is.

Alcázar van Sevilla

Bezienswaardigheden, Cultuur
Patio De Banderas

Dit historische koninklijk paleis van Sevilla is een groot voorbeeld van de Mudejar architectuur. Het paleis wordt nog gebruikt door de huidige koninklijke familie.

Sevilla

Steden
Calle Luis Montoto

De Spaanse stad Sevilla is in meerdere opzichten een bijzondere stad. Niet alleen is het volgens velen de mooiste stad van Spanje, ook behoort Sevilla tot de heetste steden van Europa.

Museo Arqueológico

Bezienswaardigheden, Cultuur
Plaza América

Het archeologisch museum van Sevilla biedt veel kunst en cultuur. Ongeveer alle facetten uit de oudheid komen aan bod.

Nationaal park Doñana

Natuur & Parken
Almonte

NP. Doñana is het grootste wildreservaat van Spanje. Het park is één van de belangrijkste moerasgebieden ter wereld.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau