Dagje uit
dagen

MEGADEAL! ⚡Gloednieuw hotel nabij het Oktoberfest in München incl. ontbijt

FreshSuites & Bar
Dachau, München, Duitsland bekijk op kaart
MEGADEAL! ⚡ Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een gloednieuw hotel nabij het Oktoberfest in München incl. ontbijt

Kom genieten op het grootste bier- en volksfeest ter wereld! Oktoberfest 2022! Het grootste festival ter wereld wordt bezocht door zo'n 6 á 7 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Dit jaar vind de 188ste Oktoberfest plaats van zaterdag 17 september tot 3 oktober 2022. Oktoberfest München 2022 en jij kunt DABEI SEIN! Van de Armbrustschützen-tent tot Schottenhamel, van traditioneel tot internationaal: de typische Oktoberfest-sfeer is in elke tent terug te vinden. Het Oktoberfest is meer dan alleen een biertent, veel meer! Attracties, kraampjes met versnapperingen, traditionele Beierse gerechten en souvenirs. Daarnaast vind je op Oktoberfest München 2022 een hele grote kermis en “beroemde” attracties, zoals Das Riesenrad en de Olympia Looping. Tijdens je bezoek aan het Festival verblijf je in een gloednieuw 4*-hotel gelegen op ca. 17 kilometer van het festival terrein. Met de auto ben je in ca. 30 minuten rijden bij het festival terrein en met het openbaar vervoer ben je er in ca. 50 minuten. Dus als je zin hebt in bier en hou je wel van een feestje? Dan is dit arrangement zeker iets voor jou!

Nu tijdelijk EXTRA in prijs verlaagd!

Let op! Excl. ticket voor het Oktoberfest 2022!

Dagje uit
dagen

MEGADEAL! ⚡Gloednieuw hotel nabij het Oktoberfest in München incl. ontbijt

FreshSuites & Bar
Dachau, München, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel ligt ca. 17 km van het Oktoberfeest
  • De reis is o.b.v. eigen vervoer!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan München!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 62 dagen voor aankomst

München

Naast het Oktoberfest heb je alle tijd om de stad München te bewonderen. Bekijk de vele pleinen, kerken, oude gebouwen, monumenten en het grootste stadspark van Europa. Ga lekker shoppen, terrasjes pakken of struin door de straatjes om zo alle bezienswaardigheden in je op te nemen. München is modern en authentiek tegelijkertijd, dit is wat München zo bijzonder maakt. Zo wandel je van het historische centrum de één na de andere hippe wijk in waar je vele hippe hotspots vindt.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 62 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
FreshSuites & Bar
Karwendelstrasse 16,
Dachau, Duitsland
Kaart
Karwendelstrasse 16, Dachau, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

FreshSuites & Bar ligt in Dachau. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en 's avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats aan de bar of bij zomerse tempraturen neem je plaats op het terras. Voor ontspanning kun je terecht in de fitnessruimte of neem plaats in de lounge van het hotel. De kamers zijn voorzien van een bureau en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

BMW Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Am Olympiapark

t BMW-Museum is een museum in München dat de geschiedenis van de autofabrikant Bayerische Motoren Werke AG behandelt. Het BMW-Museum ligt samen met de hoofdvestiging, de BMW-fabriek en het in 2007 opgeleverde BMW Welt in de buurt van het Olympiapark in München en werd kort voor de Olympische Zomerspelen 1972 geopend.

Englischen Garten

Natuur & Parken
Munich

Eén van ‘s werelds grootste en uitgebreide stadsparken ligt hier in München. Dit is de Englischen Garten (Engelse tuin). Vele beelden, bossen, bomen en waterpartijen geven dit park een bijzonder rustgevende uitstraling.

Odeonsplatz

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Odeonspl

De Odeonsplatz is een plein te München. Het plein is in 1827 genoemd naar de concertzaal Odeon die Ludwig I van Beieren aan de zuidwestelijke zijde deed bouwen. Op het plein staat ook zijn ruiterstandbeeld. Onder het plein bevindt zich een belangrijk metrostation: knooppunt van U-Bahn lijnen 3, 4, 5 en 6

Munich Residenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Residenzstraße

De Munich Residenz is de voormalige koninklijke paleis van de Beierse monarchen van het Huis Wittelsbach in het centrum van de stad München , Duitsland. De Residenz is de grootste stad paleis in Duitsland

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op! Excl. ticket voor het Oktoberfest 2022!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau