Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie aan de kust in Kroatië

Mobile Homes Salumbra
Selce, Primorje-Gorski Kotar, Kroatië bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daagse vakantie aan de kust in Kroatië

Even heerlijk tot rust komen en volop genieten aan de Kroatische kust. Dat is mogelijk in een van de Mobile Homes Salumbra in Selce. Met je verblijf in een Premium Mobiel Home hoef jij je dan ook nergens druk om te maken. Word wakker en slenter over het vakantiepark richting het strand en strijk je handdoek uit of neem een heerlijke frisse duik in het kraakheldere zeewater. Hou jij wel van een uitdagen? Het is mogelijk om te parasailen en ervaar de prachtige omgeving van bovenaf! De stad Rijeka is gelegen op ca. 35 km afstand van het vakantiepark. Deze stad zit vol met parels en geschiedenis tot 2.000 jaar terug en was dan in 2020 ook niet voor niets de culturele hoofdstad van Europa. 's Avonds bij terugkomst in de Mobile Home stap je nog even heerlijk de Whirlpool in en is het tijd om even lekker te ontspannen.

Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie aan de kust in Kroatië

Mobile Homes Salumbra
Selce, Primorje-Gorski Kotar, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gas, water en licht
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij accommodatie
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek Rijeka (ca. 35 km afstand)
Rijeka

Rijeka is één van de grootste steden van Kroatië en op maar 35 km afstand van jouw verblijf. Het is dan zeker de moeite waard om hier een dag voor uit te strekken. Maak een wandeling langs de eeuwenoude monumenten: de beroemde klokkentoren en de romeinse poort. Verder zit de stad vol met bezienswaardigheden, zoals de St. Vituskathedraal wat ook zeker het bezoeken waard is. Wil jij wat winkels bekijken of gewoon echt even shoppen, dan heb je de winkelstraat Korzo waar jij je even lekker kunt laten gaan. Na een indrukwekkende dag plof je neer op een van de terrassen in het centrum en geniet je van een heerlijk glas koud drinken.

Mobile Homes Salumbra
Jasenova 19,
Selce, Kroatië
Kaart
Jasenova 19, Selce, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Mobile Homes Salumbra is gelegen in het noorden van Kroatië met een ligging van 300 meter van het prachtige kiezelstrand. Verder vind je er een heerlijk buitenzwembad en terras met een zicht op de omgeving. De accommodaties zijn standaard uitgerust met 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken met keukengerei, airconditioning en een eigen badkamer die is uitgerust met bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Kathedraal Krk

Cultuur
Ul. Antuna Mahnića

Deze kerk werd gebouwd waarschijnlijk gebouwd in de 4e eeuw en staat op een mooie locatie, vlakbij de kust. Ook kunt u lekker lunchen op het terras aan de achterkant van de kathedraal.

Aquarium Baška

Dierentuinen en aquaria
Zvonimirova Ulica, Baška

Het kleine aquarium van Baška. Perfect voor de kleine kinderen. Een leerzame dag waar de kinderen van wat kunnen opsteken.

Baška

Cultuur, Bezienswaardigheden, Steden
Zvonimirova Ul. 123

Baška is een toeristisch stadje met tal van appartementen en villa’s, omgeven door wijngaarden en oude stenen tuinen.

Baška strand

Stranden
Emila Geistlicha

Bezoek het fijne strand van Baška. Met het heldere water en de geweldige bergen als uitzicht is dit een waar paradijs.

Old Baška (Stara Baška)

Cultuur, Steden
144, Stara Baška

Ontdek de prachtige kust van Stara Baška. Beklim de heuvels en ga genieten van een waanzinnig uitzicht. Verder zijn er ook leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

Rijeka Central Market

Cultuur, Eten en drinken
Rijeka

Naast de grote haven van Rjieka kan je terecht voor alle boodschappen. Zo staan er kraampjes met verse vis, vleesmarkten, verse groenten en vele bloemen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.34 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau