Winterzon
dagen

All-inclusive winterzonvakantie in de Algarve incl. vlucht en transfer

Hotel Auramar Beach Resort
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van de een all-inclusive winterzonvakantie in Albufeira incl. vlucht en transfer

Hotel Auramar Beach Resort is gelegen in Albufeira. Albufeira is een oud vissersdorp dat is uitgegroeid tot één van de meest toeristische bestemmingen van Portugal. Deze drukke en gezellige badplaats is tegen een heuvel opgebouwd en heeft een heerlijk strand en een levendig oud centrum. In de kleine kronkelige straatjes vind je vele winkeltjes, leuke bars, clubs en discotheken. Net buiten Albufeira vind je de vissershaven en de kleurrijke jachthaven. Maak een wandeling langs de haven en kijk hoe de kleine vissersboten de vangst van vandaag in de haven binnen brengen. Albufeira heeft veel waterrecreatie mogelijkheden, als je houdt van het waterleven is het aan te raden om met een boot op pad te gaan. Met een beetje geluk spot je een groep dolfijnen! Voor een complete vakantie zit je zonder twijfel goed in Albufeira!

Winterzon
dagen

All-inclusive winterzonvakantie in de Algarve incl. vlucht en transfer

Hotel Auramar Beach Resort
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Faro vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (08.00 - 10.00 uur)
  • IJs en snacks (11.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet (12.00 – 14.30 uur)
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet (18.00 – 21.30 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (11.00 – 23.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een auto en ontdek de Algarve
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Ontdek de Algarve

De beste manier om gedurende je vakantie de Algarve te ontdekken is met de auto. De Portugese zuidkust heeft namelijk meer dan 100 schitterende stranden. Je reist langs dramatische kliffen, kleine baaien, authentieke vissersdorpjes en de beste surfspots. Praia da Marinha mag je ook zeker niet missen tijdens een roadtrip door de Algarve. Praia da Marinha is al eens uitgeroepen tot het mooiste strand ter wereld en dat is niet voor niets. Het strand heeft schitterende rotsen in bijzondere formaties, met daartussen kleine grotten.

De grootste en bekendste badplaats is zonder twijfel Albufeira, met eindeloos vermaak voor jong en oud. Of kies je liever voor de gezellige badplaats Praia da Rocha, met een boulevard waar je heerlijk kunt flaneren? Ook Lagos is een stad die je zeker niet mag missen. Dit is waarschijnlijk de meest charmante stad van de Algarve. Lagos heeft een prachtig centrum, kleurrijke straatjes, sfeervolle pleinen en een hele relaxte sfeer. 's Avonds ontdek je de charme van Lagos pas echt, wanneer restaurants in die kleine straatjes het lekkerste van de Portugese keuken serveren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Auramar Beach Resort
R. dos Aveiros 851,
Albufeira, Portugal
Kaart
R. dos Aveiros 851, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Auramar Beach Resort ligt op slechts een paar meter van de Atlantische Oceaan, midden in het weelderige landschap van Praia dos Aveiros. Het beschikt over binnen- en buitenzwembaden en een terras. De kamers van het Auramar zijn licht en fris en beschikken over airconditioning. Ze hebben een balkon, een satelliettelevisie en een minibar. In het Panoramic Restaurant van het hotel worden royale gerechten voor ontbijt en diner geserveerd. Het restaurant kijkt uit over zee. De lobbybar biedt een scala aan verfrissende drankjes en cocktails. Je kunt ook lekker met een drankje op het ruime terras gaan zitten, dat uitkijkt op de Atlantische Oceaan. Na een dagje op het strand kun je ontspannen in het bubbelbad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau