Autovakanties
dagen

Rondreis langs 3 Italiaanse eilanden: Ischia, Procida en Capri incl. ontbijt, diner en meer

Rondreis Italiaanse eilanden
Ischia, Golf van Napels, Italië bekijk op kaart
8-daagse rondreis langs 3 Italiaanse eilanden: Ischia, Procida en Capri incl. ontbijt, diner en meer

Tijdens deze rondreis ga je eilandhoppen naar 3 eilanden in Italië. Je vliegt naar Napels, vanwaar je met een transferboot naar de 1e bestemming vaart: Ischia. Vervolgens reis je door naar Procida en je eindigt op het eiland Capri. Je verblijft in uitstekende 3- of 4*-hotels waarbij het ontbijt dagelijks is inbegrepen. Op Ischia geniet je 's avonds van een diner.

Autovakanties
dagen

Rondreis langs 3 Italiaanse eilanden: Ischia, Procida en Capri incl. ontbijt, diner en meer

Rondreis Italiaanse eilanden
Ischia, Golf van Napels, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen waarvan
  • 3 overnachtingen op Ischia
  • 2 overnachtingen op Procida
  • 2 overnachtingen op Capri
  • Retourvlucht naar Napels vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3 x dineren in het hotel op Ischia
  • Alle transfers zoals beschreven in het reisprogramma
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Aankomst Napels - Ischia

Vandaag gaat dan eindelijk je rondreis beginnen! Je vliegt vanaf de luchthaven naar keuze naar Napels. Hier staat de transfer al op je te wachten en zal je naar de haven brengen. De transferboot brengt je naar je eerste bestemming Ischia. 's Avonds geniet je in het hotel van een heerlijk diner!

Dag 2: Ischia

Ischia is het grootste eiland van de drie pareltjes die voor de kust van Napels ligt. Het op en top Italiaanse eiland staat bekend om haar thermale bronnen, botanische tuinen, heerlijke zandstranden en sfeervolle plaatsjes. Tijdens je verblijf op Ischia mag een bezoek aan het fort dat sinds 1912 in particulier bezit is niet ontbreken. Op een hoogte van 113 meter troont het Aragonese kasteel en is daarom een echte blikvanger! Het pittoreske vissersdorpje Sant'Angelo d'Ischia in het zuiden van het eiland is prachtig om te zien, met zijn kleine strand, een goed onderhouden piazza en kleine straatjes. Ten westen van Ischia ligt de op een na grootste stad van het eiland, Forio. Bijzonder de moeite waard zijn het prachtige stadscentrum en de bedevaartskerk van Santa Maria del Soccorso. Na een heerlijke dag erop uit te zijn geweest, geniet je in het restaurant van het hotel van een diner.

Dag 3: Ischia

Vandaag kun je nog een dag heerlijk geniet op het prachtige eiland Ischia. Na een heerlijk ontbijt in het hotel kan de dag naar wens worden ingericht. Neem een heerlijke duik in het azuurblauwe water, maak een boottocht of geniet van een wandeling met adembenemend uitzicht. Ga op ontdekking en bezoek één van de vele kleine stadjes. 's Avonds is er in het hotel weer een tafeltje voor je gereserveerd in het restaurant van het hotel en kun je genieten van een diner.

Dag 4: Ischia - Procida

Vandaag reis je door naar Procida, het kleinste eiland in de golf van Napels. Het oeroude eiland is een kleurrijk gezicht voor de kust van Napels. Tip! Vergeet zeker niet je fotocamera mee te nemen. Op iedere hoek valt wel een mooie foto te maken!

Dag 5: Procida

Het kleine visserseiland, omgeven door een turquoise zee, staat bekend om zijn kleurrijke huizen en scoort met zijn landschappelijke en culturele charmes. De kleurrijke huizen en smalle straatjes zorgen voor typisch Italiaanse flair en een romantische sfeer. De haven van Marina Grande is niet alleen een populair en bekend fotomotief, het Istituto Nautico is ook de thuisbasis van de oudste zeevaartschool van Europa. Zoals overal in Italië heeft ook Procida een heel bijzondere culinaire specialiteit: Lingua di Procida. Dit zijn tongvormige gebakjes gemaakt van bladerdeeg en gevuld met room (meestal gemaakt van citroen). In feite staat het eiland Procida bekend om zijn citroenen, die, net als die aan de kust van Amalfi voornamelijk verwerkt worden tot limoncello.

Dag 6: Procida - Capri

De transfer brengt je vandaag van het hotel op Procida via Ischia naar het hotel op Capri. Wanneer je de transfer naar Capri neemt zijn de witte en pastelkleurige huisjes van Capri-stad het eerste wat je ziet.

Dag 7: Capri

Na een heerlijk ontbijt in het hotel, heb je vandaag alle tijd om Capri verder te ontdekken! Struin door de stad en vergaap je aan de luxe hotels en dure design winkels. Het bloemrijke eilandje is niet voor niets al decennialang een lievelingsbestemming van celebrity’s en miljonairs. Maar naast alle luxe kent Capri ook een andere kant en vind je een eiland met ongerepte natuur vol prachtige bloemen en planten, een rijke historie en een schitterende kustlijn. Daarnaast kun je op Capri fantastisch wandelen met mooie routes langs de wilde oleanders. Een van de beroemdste natuurlijke bezienswaardigheden is de Blauwe Grot, een donkere grot waar de zee blauw gloeit door het zonlicht dat door een onderwatergrot schijnt.

Dag 8: Capri - Terugreis naar huis

Vandaag zit helaas je rondreis eilandhoppen er alweer op. De transfer brengt je naar de luchthaven van Napels.

Let op: Het kan voorkomen dat de volgorde moet wijzigen. De eilanden Procida en Capri wisselen dan. Voor vertrek hoor je of dit het geval is.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Italiaanse eilanden
.,
Ischia, Italië
Kaart
., Ischia, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis ga je eilandhoppen naar 3 eilanden in Italië. Je vliegt naar Napels, vanwaar je met een transferboot naar de 1e bestemming vaart: Ischia. Vervolgens reis je door naar Procida en je eindigt op het eiland Capri. Je verblijft in uitstekende 3- of 4*-hotels waarbij het ontbijt dagelijks is inbegrepen. Op de 1e bestemming is ook het diner inbegrepen. Verder zijn alle transfers per boot zijn inbegrepen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Belangrijke informatie

Let op! Het kan zijn dat het programma wisselt, (dus bijvoorbeeld de tweede en de derde bestemming omgedraaid worden) dat ligt aan de bootservices!

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau