Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een voormalige burgemeesterswoning in Ommen incl. ontbijt

Hotel & Restaurant Wildthout
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
37,50
totaal: 98,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 251 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een voormalige burgemeesterswoning in Ommen incl. ontbijt

Ervaar een heerlijk verblijf bij Hotel & Restaurant Wildthout, waar comfort, vriendelijke service en huiselijke sfeer samenkomen. Gelegen aan het beroemde Pieterpad, biedt het charmante hotel de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars. Geniet van prachtige uitzichten na het beklimmen van de Lemeler- of Besthmenerberg, terwijl de Vecht en schilderachtige Vilsteren fietsavonturen bieden. Ontdek nabijgelegen musea zoals het Tinnen Figuren Museum en het Nationaal Memory War Museum. Voor gezinsplezier zijn Avonturenpark Hellendoorn en Wild West Adventure in Slagharen binnen handbereik. Een gastvrij toevluchtsoord voor rust en verkenning, slechts 20 minuten van opwindende attracties. In het hotel restaurant kun je terecht voor een heerlijk culinair arrangement.

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een voormalige burgemeesterswoning in Ommen incl. ontbijt

Hotel & Restaurant Wildthout
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Nabij Avonturenpark Hellendoorn of Wild West Adventure in Slagharen
  • Hotel beschikt over een culinair restaurant!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip! breng een bezoek aan het Memory International War museum
Breng een bezoek aan Hanzestad Zwolle

Avonturenpark Hellendoorn
Dit spannende attractiepark is een ware traktatie voor gezinnen. Gelegen in de schilderachtige omgeving van Hellendoorn, biedt het park een scala aan avontuurlijke attracties en shows. Van adembenemende achtbanen tot kindvriendelijke attracties, er is voor elk lid van de familie iets te beleven. Met kleurrijke themagebieden, entertainment en lekker eten is Avonturenpark Hellendoorn de perfecte bestemming voor een dag vol opwinding en plezier voor jong en oud.

Landgoeddorp Vilsteren
Verscholen tussen groene landschappen ligt het idyllische landgoeddorp Vilsteren. Dit charmante dorpje nodigt uit om per fiets verkend te worden. Fiets langs kronkelende paden, bewonder historische gebouwen en geniet van de rustieke sfeer. De omgeving biedt adembenemende vergezichten en de mogelijkheid om te ontspannen aan de Vecht. Vilsteren is een oase van rust en schoonheid, ideaal voor een ontspannen fietstocht en een glimp van het Nederlandse plattelandsleven.

Zwolle
Als levendige Hanzestad biedt Zwolle een mix van rijke geschiedenis en moderne cultuur. Met historische architectuur, zoals de Sassenpoort en de Grote Kerk, herbergt Zwolle een schat aan erfgoed. Struin door de gezellige straatjes, bezoek boetieks en geniet van culinaire hoogstandjes in de lokale restaurants. De stad bruist van energie dankzij evenementen, kunstgalerijen en levendige markten.

Hotel & Restaurant Wildthout
Hammerweg 40,
Ommen, Nederland
Kaart
Hammerweg 40, Ommen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel & Restaurant Wildthout is gelegen in Ommen. Ervaar de service, geniet van het comfort en proef de warme huiselijke sfeer in dit statige pand. Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan hand in hand met attente en vriendelijke service, en een zeer goede keuken. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor heerlijk eten en drinken, mooie en smaakvolle gerechten, goede wijnen, attente bediening en een heerlijke huiselijke en vooral ongedwongen sfeer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Dolle Pret speelparadijs

Recreatie en spellen
Noordbroek 2

Met alle speelfaciliteiten is er voor groot en klein genoeg te ontdekken en doen, hiervoor staat Dolle Pret garant!

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau