Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Luxe NIEUW 4*-Van der Valk hotel in Gent (ook boekbaar incl. ontbijt)

Van der Valk Hotel Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, 4, of 5 dagen in een NIEUW 4*-Van der Valk hotel in Gent (ook boekbaar incl. ontbijt)

Kastelen, monumenten of historische gebouwen, Gent heeft het allemaal! Je komt ogen tekort. Ga eens langs bij de gezellige markt of loop binnen bij de leukste boetiekjes. Huur een sloep of fiets en leer de stad van top tot teen kennen. Een andere manier van Gent ontdekken, is per koets en ruiter. Op deze rustgevende en ontspannen manier word je door Gent geleid en krijg je alle te horen over de stad Gent. Bezoek de Sint-Baafskathedraal of beklim de 95 meter hoge belforttoren. Neem plaats op het terras en probeer traditionele gerechten en dranken. Een van de favoriete plekken van Gent is de Graslei met haar kasseien. Vanaf deze plek, kun je genieten van een verbluffende skyline. In alle opzichten, is Gent een bruisende stad. De tuin van de Sint-Pietersabdij is een rustige en inspirerende plaats. Ga zitten in het gras en geniet van het heerlijke zonnetje, omgeven door de prachtige natuur. Kan het nog beter?

Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Luxe NIEUW 4*-Van der Valk hotel in Gent (ook boekbaar incl. ontbijt)

Van der Valk Hotel Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. ontbijt
  • NIEUW HOTEL! geopend sinds 1 april 2021
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de receptie
  • Hotel gelegen op slechts 15 minuten rijden van het historisch stadcentrum van Gent
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek Gent op de fiets!
Een ideale manier om Gent te ontdekken is per fiets, Gent is namelijk een echte fietsstad! Je kunt er voor kiezen om je eigen route samen te stellen of onder begeleiding van een ervaren gids. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden. Aanschouw de prachtige architectuur, gezellige pleinen en passeer verschillende pittoreske buurten.

Beklim het Belfort
Tijdens je verblijf in Gent mag een bezoek aan de 95 meter hoge Belforttoren niet ontbreken! Deze toren ligt middenin het centrum. Je kunt het belfort dagelijks bezoeken en beklimmen. Mocht je de toren willen beklimmen, neem dan de trap of de lift. Vanaf de toren heb je prachtig uitzicht over de stad!

Gravensteen
Een echte to-do in Gent is een bezoekje brengen aan de burcht 'Het Gravensteen'. Een middeleeuwse burcht in het hart van de stad met smalle torentrappen, forse kantelen, prachtige vertrekken en een geweldig uitzicht. Al eeuwen woont er niemand meer. Toch is het geen leeg of verlaten gebouw: ook vandaag de dag valt er heel wat te beleven!

Boottocht over de Leie
Er is geen betere manier dan op een zonnige dag Gent vanaf het water te ontdekken! Vanaf ca. € 8,50 p.p vaar je zo'n 40 minuten over de Leie en geeft de gids je onderweg informatie over de historische gebouwen. Vergeet vooral je camera niet!

Van der Valk Hotel Gent
Akkerhage 10,
Gent, België
Kaart
Akkerhage 10, Gent, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Gent is een nieuw hotel wat op 1 april 2021 haar deuren heeft geopend. Het hotel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg en het historische stadscentrum van Gent wat het de perfecte uitvalbasis maakt om er even tussen uit te gaan en om de cultuur van Oost-Vlaanderen te ontdekken. Met de gunstige ligging niet ver van de belangrijkste snelwegen E17 en E40 bent u van hieruit in slechts 45 minuten op Brussels Airport. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een heerlijk diner. Het hotel beschikt over 263 luxe kamers die van alle gemakken voorzien zijn voor een comfortabel verblijf, waaronder een Smart-tv, gratis Wi-Fi en een luxe badkamer met een regendouche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€7,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum voor Actuele Kunst

Jan Hoetplein

De vaste collectie van nationale en internationale topwerken wordt gepresenteerd in voortdurende wisselwerking met originele, vaak gedurfde tentoonstellingen.

Sint-Baafskathedraal

Sint-Baafsplein

De Sint-Baafskathedraal is de titelkerk van het bisdom Gent en het Sint-Baafskapittel. Ooit had de kathedraal een beiaard met 39 klokken. Momenteel hangen er nog 7 klokken in de toren.

Het Belfort van Gent

Bezienswaardigheden, Cultuur, Kerken en kathedralen
Sint-Baafsplein

Ervaar het adembenemende uitzicht over de stad tijdens de beklimming van Het Belfort van Gent. Deze imposante toren strekt zich uit tot maar liefst 95 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Gent

Steden
Gent

Gent is toegankelijk en compact. Een groot deel van de historische binnenstad is autoluw of zelfs autovrij.

De Bootjes Van Gent

Boottochten en watersporten
Korenlei 4A

Verschillende rederijen tonen Gent vanop het water. De klassieke rondvaart vindt dagelijks plaats.

City Card Gent

Tours & activiteiten
Korenlei 4A

Met de City Card Gent heb je toegang tot alle topattracties, monumenten en musea. Je kunt gratis met de bus en tram, een fiets huren en gebruik maken van de hop on hop off watertram.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€7,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau