Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de artistieke binnenstad van het Noorse Oslo incl. vlucht en ontbijt!

Thon Hotel Astoria
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
281,18
totaal: 594,81 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de artistieke binnenstad van het Noorse Oslo incl. vlucht en ontbijt!

Oslo is één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. De stad is historisch en modern tegelijk en ligt tussen groene heuvels en de blauwe Oslofjord. In minder dan een half uur rijden ben je al bij de oevers van het meer Sognsvann. Ook is Oslo is één van de best beloopbare hoofdsteden ter wereld. Alle bezienswaardigheden liggen op een steenworp afstand van elkaar, en de binnenstad is fijn compact. In 2018 krijgt Oslo zelfs de verdiende erkenning door de populaire reisgidsenuitgever ‘Lonely Planet’. Zij noemen Oslo dat jaar als een van de top tien steden wereldwijd. Dat is voornamelijk vanwege de innovatieve architectuur, de musea die je absoluut niet mag missen en de vele leuke bars, bistro’s en cafés. Schaf tijdens je bezoek vooral een Oslo Pass aan! Deze pas geeft je toegang tot meer dan dertig musea en bied de mogelijkheid om gratis te reizen met het openbaar vervoer. Extra mooi meegenomen dus!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de artistieke binnenstad van het Noorse Oslo incl. vlucht en ontbijt!

Thon Hotel Astoria
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Oslo vanaf luchthaven naar keuze
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: schaf een lokale kortingskaart aan! (Oslo Pass)
Top 5 leukste dingen om te doen in Oslo:
  1. Bezoek het Koninklijk Paleis!
    Het Koninklijk Paleis is de officiële residentie van de Noorse koninklijke familie. Het paleis werd gebouwd tijdens de eerste helft van de 19e eeuw, en vandaag de dag is het de thuisbasis van Koning Harald V en Koningin Sonja. Je kunt het paleis bezoeken voor rondleiding met een gids.
  2. Beklim het operagebouw!
    Het Operagebouw van Oslo is één van de meest moderne bouwwerken in de stad, en valt direct op. Maak vooral een wandeling op de marmeren helling die naar het dak leid. Je hebt namelijk een prachtig uitzicht over de stad, de haven en de gebouwen aan de andere kant van het water.
  3. Wandel door Vigeland Sculpture Park!
    Het Vigeland park is ’s werelds grootste beeldenpark gemaakt door een kunstenaar en is één van de populairste toeristenattracties van Noorwegen. De naakte figuren beelden de levenscyclus van de mens uit. Vigeland ontworp niet alleen deze sculpturen, maar ook het design en de architectuur van het park.
  4. Bezoek de hoofdstraat Karl Johans Gate!
    Hou je van shoppen bij de bekende modeketens? Bezoek dan dé boulevard van Oslo, de Karl Johans Gate. Hier vind je de meest chique winkels, hotels en restaurants. De boulevard begint bij het station van Oslo en eindigt bij het koninklijk kasteel.
  5. Bezoek het Vikingschipmuseum!
    Het Historisch Museum in Oslo dompelt je helemaal onder in het verleden en de oorsprong van het Noorse volk. Het museum toont kledingstukken, gereedschappen, meubels en huishoudelijke spullen die de Vikingen gebruikten. voor de liefhebbers van historie is het bezoeken van dit museum echt een must!
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Thon Hotel Astoria
Dronningens Gate 21,
Oslo, Noorwegen
Kaart
Dronningens Gate 21, Oslo, Noorwegen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Thon Hotel Astoria is centraal gelegen in het centrum van Oslo. De winkelstraten, toeristische attracties, restaurants en de drukte van het stadsleven ligt op een steenworp afstand van het hotel. Dit stadshotel is daarmee de ideale accommodatie voor gasten die van een bruisende stedentrip in Oslo willen genieten. Ook het Centraal Station van Oslo ligt niet ver van het hotel. De kamers zijn allemaal voorzien van Wi-Fi, TV, telefoon, kluisje wekkerradio en bureau. De badkamer is voorzien van een douche/bad, een toilet en een föhn. Een deel van de kamers ligt aan de bruisende straat aan de voorkant, een ander deel aan de rustige binnenplaats. Bovendien zijn alle kamers rookvrij. Voor de gasten van dit hotel wordt er dagelijks voor een uitgebreid ontbijtbuffet gezorgd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Akershus

Bezienswaardigheden, Musea
Akershus Festning,

Akershus is een middeleeuws fort en kasteel dat werd gebouwd in opdracht van koning Haakon V om de hoofdstad te beschermen. Je kunt verschillende kamers en een museum bezoeken.

Oslo

Steden
Bernt Ankers Gate 4

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en telt ca. 647.676 inwoners, gelegen aan de Oslofjord. Populaire hotspots in deze stad zijn het Akershus en het Koninklijke Paleis van Oslo.

Het nationale Theater

Bezienswaardigheden
Johanne Dybwads Plass 1

In de prachtige omgeving van gebouwen als het koninklijke paleis, het stortinget en het station bevindt zich het vooraanstaande nationale theater van Noorwegen.

The Norwegian National Opera & Ballet

Recreatie en spellen, Theater & concerten
Kirsten Flagstads Pl

Prachtig gebouw met echte scandinavische look. Veel hout, licht en glas. Tip! Bezoek één van de prachtige balletvoorstellingen

Koninklijk paleis van Oslo

Bezienswaardigheden
Slottsplassen 1

Het koninklijk Paleis in Oslo werd gebouwd in de eerste helft van de 18e eeuw als Noorse woonplaats van Zweeds-Noorse koning Karel III Johan en wordt momenteel gebruikt door de huidige Noorse koning.

Vigeland Park

Natuur & Parken
Nobels Gate 32

In het Frogner Park staan meer dan 200 beelden van de kunstenaar Gustav Vigeland. Het zijn allemaal naakte figuren die de levenscyclus van de mens uitbeelden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau