Voetbaldeals
dagen

Unieke voetbalreis naar Rome incl. vlucht, hotel, ontbijt en ticket voor de wedstrijd AS Roma

AS Roma voetbalreis
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Unieke 3-of 4-daagse voetbalreis naar Roma incl. vlucht, ontbijt en wedstrijdkaart voor AS Roma

Wil jij er bij zijn voor een episch voetbalavontuur in Stadio Olimpico? Dan is dit je kans! Kies zelf je wedstrijd uit door één van de aankomstdata te selecteren met de bijbehorende tegenstander. AS Roma heeft hun thuisbasis in de Italiaanse hoofdstad. Eén ding is zeker! Italiaans voetbal staat bekend om haar passie en een wedstrijd is dan ook nooit saai! De thuiswedstrijden van AS Roma spelen zich af in het Stadio Olimpico, dit stadion delen zij met aartsrivaal SS Lazio. Vanaf de tribune ben jij toeschouwer van één van de topwedstrijden van AS Roma. Kom genieten van de Italiaanse passie! There's no place like Rome! Het eeuwenoude Rome in Italië is één van de mooiste steden van Europa en en een bezoekje aan de stad mag dan ook zeker niet ontbreken! De stad is een grote culturele schatkist waar je tal van indrukwekkende bezienswaardigheden kunt bewonderen. Bezoek o.a. het wereldberoemde Colosseum, de Trevifontein en de Spaanse Trappen en vergeet niet om regelmatig een pauze in te lassen op een van de terrasjes aan Piazza Navona. Met een cappuccino en een Italiaanse gelato natuurlijk!

Voetbaldeals
dagen

Unieke voetbalreis naar Rome incl. vlucht, hotel, ontbijt en ticket voor de wedstrijd AS Roma

AS Roma voetbalreis
Rome, Lazio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Rome vanaf luchthaven naar keuze
  • Tickets voor AS Roma (wedstrijd en categorie naar keuze)
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en het stadion
  • Tip: neem nog een kijkje in het centrum van Rome!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wedstrijden en categorieën in het stadion

Wedstrijden en wedstrijddagen:

Afhankelijk van je gekozen vertrekdatum zul je één van onderstaande wedstrijden bijwonen:

01-04-2023 AS Roma - Sampdorita (exacte datum & tijd moet nog bevestigd worden)
29-04-2023 AS Roma - AC Milan (exacte datum & tijd moet nog bevestigd worden)
06-05-2023 AS Roma - Inter Milan (exacte datum & tijd moet nog bevestigd worden)
20-05-2023 AS Roma - Salernitana (exacte datum & tijd moet nog bevestigd worden)
03-06-2023 AS Roma - Spezia (exacte datum & tijd moet nog bevestigd worden)

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
AS Roma voetbalreis
.,
Rome, Italië
Kaart
., Rome, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze reis verblijf je in een 4*-hotel en ga je een voetbalwedstijd van AS Roma bijwonen. Het hotel zal standaard voorzien zijn van de benodigde faciliteiten tijdens jouw verblijf. De kamers zullen voorzien zijn van een telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Parkeerkosten
Onbekend
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Hoogtepunten

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Sint-Pietersbasiliek

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza San Pietro

In Vaticaanstad vindt u het Sint Pietersplein en de Sint-Pietersbasiliek. Wanneer u de basiliek binnen loopt, zult u verstelt staan van het interieur. Het is vrij donker, maar overal waar u kijkt vindt u schilderingen, beelden en andere prachtige versieringen

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de wedstrijddatum een voorlopige datum is en nog kan worden gewijzigd naar een dag ervoor of een dag erna. Deze wijzigingen kunnen op elk moment plaatsvinden tot enkele dagen voor de wedstrijd.
Het is aan de reiziger om de informatie over de definitieve wedstrijddatum te controleren (ongeveer 7 dagen voor het verblijf).

  • Tickets worden een aantal dagen voor de wedstrijd verstuurd via de e-mail
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en stadion.
  • Bookunited/Traveldeal kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer de wedstrijd verplaatst wordt.
  • Tijden en dagen onder voorbehoud!
  • Hotelovernachting in 4-sterren Hotel Barceló Aran Mantegna of 4-sterren Hotel des Epoques of gelijkwaardig.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de juiste vlucht met de juiste tijden om op tijd te zijn voor de wedstrijd! Er wordt daarom ook aangeraden 3 nachten te boeken i.v.m. mogelijke verplaatsing van de wedstrijden.
  • De boeking kan niet meer worden geannuleerd.
  • 3-persoonskamer is mogelijk op aanvraag!
Parkeren

Ja, openbaar

Parkeerkosten

Onbekend

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau