Aan of nabij de kust
dagen

Modern hotel in hartje Sluis incl. ontbijt

Rivers Hotel
Sluis, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen zorgeloos in de prachtige omgeving van Zeeland incl. ontbijt

Zorgeloos genieten in Zeeland? Dat kan helemaal bij het Rivers Hotel. Met een prachtig uitzicht op het water van de nabijgelegen kaai kom je volledig tot rust. Het hotel bevindt zich in hartje Sluis en zo ben je op loopafstand van vele café's, winkels en restaurants. Daarnaast zijn er vele wandel- en fietsroutes die je leiden langs historische vestingwallen en door verrassende dorpjes. En natuurlijk niet te vergeten ben je ook dichtbij de kust. Heerlijk om even helemaal uit te waaien en te genieten van lekkere zomerse temperaturen. Dit hotel geeft je de ideale uitvalbasis voor jouw uitje naar Zeeland!

Aan of nabij de kust
dagen

Modern hotel in hartje Sluis incl. ontbijt

Rivers Hotel
Sluis, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Nabij de kust
  • Gelegen in hartje Sluis
  • Tip: bezoek het natuurgebied het Zwin
Wat is er te doen in de omgeving?

Belfort van Sluis
Het meest opvallende gebouw in Sluis is het gotische Belfort (uit 1390) met het stadhuis. Sluis is trouwens de enige stad in Nederlands die over dit typisch Vlaamse bouwwerk beschikt. In de raadskelder van het Belfort vinden wisselende kunst- en andere exposities plaats. Op de andere verdiepingen kan je naar de permanente interactieve presentatie van het historische verhaal van Sluis: van vestingstad tot koopcentrum en gezellige toeristenstad. Je kan de toren beklimmen.

Johan Hendrik van Dale
De meest bekende figuur van de stad is ongetwijfeld Johan Hendrik van Dale (1828-1872), onderwijzer, stadsarchivaris én grondlegger van het Groot woordenboek der Nederlandse taal, wat nu bekend staat als ‘de Dikke van Dale’. Je vindt zijn ‘gouden’ borstbeeld op het Walplein. Hij stierf vrij jong ten gevolge van de pokkenziekte waardoor hij nooit de afwerking meemaakte van zijn woordenboek.

Jantje van Sluis
Elk kwartier kun je het klokkenspel in de toren van het Belfort horen, bediend door klokkenluider Jantje van Sluis, het houten baasje in een kleurige outfit, die je ziet staan in de noordelijke gevel van de toren naast de verticaal hangende klokken.

Rivers Hotel
Kaai 6,
Sluis, Nederland
Kaart
Kaai 6, Sluis, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Rivers Hotel & Restaurant heeft hedendaagse kamers met televisie, telefoon, bureau, kluisje, gratis Wi-Fi, zitje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer heeft een douche, toilet en een föhn. De studio/appartement beschikt over een eettafel, sofa en een keuken met inductiekookplaat, afwasmachine, koelkast en een magnetron. Deze studio heeft ook een dakterras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 3,- per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sluis

Steden
Sluis

Vlakbij de Belgische grens vind je het stadje Sluis. Deze oude vestingstad heeft een rijke historie en een Bourgondische sfeer.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Dierentuinen en aquaria
Hogeweg 1

Sinds 1997 is de Struisvogelboerderij Monnikenwerve een begrip in de streek. Op deze bijzondere boerderij is heel wat te zien en te beleven! Tijdens een leuke rondleiding komt u alles te weten over deze grote vogel.

’t Zwin in Knokke

Natuur & Parken
Graaf Léon Lippensdreef 8

Het Zwin Natuur Park is een interactief natuurbelevingspark voor het hele gezin. Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

Knokke-Heist

Steden, Stranden
Knokke

Knokke-Heist is in België een drukbezochte badplaats. Je vindt hier mooie stranden, winkels en casino's. Probeer ook zeker het boemeltreintje dat langs de promenade rijdt.

Zeebrugge

Steden, Stranden
Zeebrugge

Zeebrugge is een internationale haven, familievriendelijk kuuroord en de 'vis hoofdstad' van België. De badplaats is verbonden met Brugge door middel van het Boudewijnkanaal. Geniet hier van het strand het gehele jaar door!

The Chocolate Museum

Musea
Wijnzakstraat 2

The Chocolate Museum, ook wel Choco-Story genoemd, is een museum dat geheel gewijd is aan chocolade en de geschiedenis ervan. Zelfs een gesprek met een echte chocolade-expert is mogelijk.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 3,- per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.55 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau