Dagje uit
dagen

EXTRA KORTING! ⚡ Entree tot Château de Fontainebleau en verblijf in hotel nabij Parijs incl. ontbijt

ibis Nemours
Nemours, Île-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
EXTRA KORTING! ⚡ Geniet van de prachtige natuur tijdens een 3-daags verblijf nabij Parijs incl. ontbijt en entree tot Château de Fontainebleau

Geniet vanuit Hotel Ibis Nemours van een welverdiende vakantie! Het hoogtepunt van het stadje is zonder meer het imposante middeleeuwse kasteel aan de rivier de Loing. Langs de oevers van deze rivier maak je een heerlijke rustgevende wandeling. Neem dan ook even een kijkje bij de fraaie kerk van Saint-Jean-Baptiste. Aan de waterkant heb je overigens de mooiste uitzichten op de stad. In het centrum zijn diverse goede restaurants en gezellige cafés. Daarnaast worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd. In de omgeving vind je onder meer het beroemde kasteel van Fontainebleau. Dit is één van de grootste kastelen van Frankrijk en het is omringd door een uitgestrekt bos. Ga naar binnen en bewonder de prachtige vertrekken. Sla hierbij de balzaal niet over, want deze is zeer indrukwekkend! Maak een wandeling door de tuinen en zoek een mooi plekje uit voor een fijne picknick. Nemours ligt in de regio Ile-de-France en daar ligt ook het Natuurpark van de Gâtinais Français. Hier kun je fantastisch wandelen, fietsen en paardrijden. Stop onderweg om de gastronomische specialiteiten van de regio te proeven, zoals de honing en het bier. Een ander hoogtepunt in de omgeving is het pittoreske middeleeuwse stadje Moret-sur-Loing. Dit heeft een mooi historisch centrum met knusse steegjes, poorten, een kerk, stadhuis en vele authentieke huizen.

Tijdelijk extra in prijs verlaagd!

Dagje uit
dagen

EXTRA KORTING! ⚡ Entree tot Château de Fontainebleau en verblijf in hotel nabij Parijs incl. ontbijt

ibis Nemours
Nemours, Île-de-France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief een dag toegang tot Château de Fontainebleau
  • Op een uur afstand van Parijs
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de romantische stad Parijs!
Wat is er te doen in Seine-et-Marne?

Château de Fontainebleau
Château de Fontainebleau is een prachtig kasteel in het bos van Fontainebleau, ten zuiden van Parijs. In de middeleeuwen diende dit kasteel als jachtverblijf voor veel Franse koningen. Daarnaast is het ook bewoond door Napoleon en vind je er dan ook een museum, die aan hem is gewijd. Het is mogelijk om de verschillende vertrekken van het kasteel te bekijken, zo krijg je een goede kijk op het luxe leven van de koningen. De tuinen die het kasteel omringen, zijn prachtige en erg groen. Je vindt er veel bloemenperken, beelden, fonteinen en vijvers. Maak een lekkere wandeling en geniet van de frisse lucht.

Provins
Provins is één van de mooiste plaatsjes van Île-de-France. Het middeleeuwse plaatsje staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het stadje heeft een rijk verleden en bestaat uit pittoreske straatjes, oude gebouwen en mooie monumenten, waar je heerlijk kunt rondwandelen. Ook de kerk Saint-Quiriace en het Hótel-Dieu zijn twee mooie historische gebouwen waar je veel over de geschiedenis kunt opsteken. Het hoogtepunt van het stadje is het Place Le Châtel, een gezellig plein met oude huisjes, een fontein en veel gezellige restaurantjes.

ibis Nemours
2, place des Moines, Seine et Marne,
Nemours, Frankrijk
Kaart
2, place des Moines, Seine et Marne, Nemours, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Ibis Nemours is een prachtig hotel in het hart van de regio Seine-et-Marne, gelegen tussen Parijs en Fontainebleau. Met 5 minuten rijden ben je in het centrum van Nemours. Er is een terras en een bar aanwezig om een verfrissend drankje te nuttigen. Er zijn gratis bordspellen die je kan gebruiken. In het restaurant kan je genieten van heerlijke Franse gerechten. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. De kamers beschikken over airconditiong, een bureau en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kasteel van Fontainebleau

Rue Dénecourt

Het Kasteel van Fontainebleau was tijdens de middeleeuwen de verblijfplaats van de Franse koninklijke familie. Het kasteel, waar onder andere Napoleon Bonaparte gewoond heeft, is tegenwoordig nog altijd een grote toeristische trekpleister.

Woud van Fontainebleau

Rue Dénecourt

Nabij het beroemde Kasteel van Fontainebleau bevindt zich het Woud van Fontainebleau. Dit grote bos is een uitgestrekt en beschermd gebied met rijke en gevarieerde flora en fauna vol eiken, beuken en dennen. Het koninklijke woud is zodoende een haven van rust voor natuurliefhebbers.

Kasteel van Vaux-le-Vicomte

Route Départementale 215

Het Kasteel van Vaux-le-Vicomte is een 17e-eeuws meesterwerk. De pracht van dit kasteel inspireerde later de bouw van het fameuze Kasteel van Versailles.

Provins

Rue De La Veniere

Provins heeft een rijk verleden als oude hoofdstad van de graven van Champagne. De hoge stad is opmerkelijk goed bewaard en omringd door middeleeuwse omwallingen. De oude stad is ingeschreven op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Orléans

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur, Steden
1 Rue Du Mail S

De stad Orléans staat bekend om Jeanne d'Arc. Jeanne d'Arc is een nationale heldin van Frankrijk. In het centrum van Orléans staat daarom ook een ruitersstandbeeld van Jeanne d'Arc.

Notre-Dame de Paris

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Rue Du Cloître Notre Dame 14

De Notre-Dame is een schitterend bouwwerk van bijzondere schoonheid en zeer zeker een hoogtepunt in de Franse bouwkunst. De eerste steen werd door paus Alexander III gelegd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.79 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau