Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar San Sebastián incl. vlucht en ontbijt

Hotel Ilunion San Sebastián
Donostia-San Sebastián, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 730,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de Spaanse kustplaats San Sebastián incl. 4*-hotel, vlucht en ontbijt

San Sebastián is een populaire badplaats in Baskenland. Hotel Ilunion San Sebastián heeft een heerlijke ligging, naast het strand van Ondarreta. Dit zandstrand is erg groot en geliefd bij gezinnen, doordat de diepte geleidelijk toeneemt bij laag water. Doe energie op tijdens het ontbijtbuffet en maak op je gemak plannen voor de vakantiedag die voor je ligt. De badplaats heeft meer te bieden dan alleen indrukwekkende stranden. Ga met de bus (ong. 15 minuten) naar het historische centrum om de imposante kathedraal te bewonderen of ontdek de natuurrijke omgeving. Het Pagoeta Nature Reserve is een groen natuurpark waar je prachtige wandelingen of fietstochten maakt. Of beklim de Peñas de Aya, Aiako Harria genoemd in het Baskisch. Als je culinair wilt genieten ben je op het juiste adres in San Sebastián. Het kent maar liefst 9 Michelinsterren restaurants! Zowel voor de zonaanbidder als voor de sportieve vakantieganger valt hier genoeg te beleven!

Let op: vanaf de luchthaven is het 15 minuten met de bus naar San Sebastián (tegen betaling)

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar San Sebastián incl. vlucht en ontbijt

Hotel Ilunion San Sebastián
Donostia-San Sebastián, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bilbao vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Combineer stad en strand
  • Hotel is gelegen op loopafstand van het zandstrand
  • Meerdere busstations op loopafstand van het hotel
  • Vanaf de luchthaven rijdt er een bus naar San Sebastián (ca. 15 minuten) (tegen betaling)
  • Vele Michelinsterren restaurants te vinden in San Sebastián
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga naar de top van Monte Igueldo voor een prachtig uitzicht over San Sebastián
De tofste bezienswaardigheden in San Sebastián

San Sebastián Kathedraal
De mooiste kerk van San Sebastián, de Koruko Andre Mariaren Basilika staat in het historische centrum van de stad, maar de mooiste kathedraal vind je in het modernere gedeelte. De Good Shepherd of San Sebastián Kathedraal is een werkelijk prachtig om te zien en je kunt er niet omheen. Het is gratis om de kerk te bezoeken en als je het interessant vindt kan je op zondag een mis bijwonen.

Geniet van een fantastisch uitzicht vanaf de Monte Igueldo
Monte Igueldo is een berg die aan het einde van het stadsstrand la Concha ligt en is één van de blikvangers aan de kust. Om deze berg op te gaan, hoef je geen zware wandeltocht te maken. Je kan gewoon met een meer dan honderd jaar oude kabelbaan naar boven. En dit in een paar minuten! Je kunt bovenop de berg genieten van fantastische uitzichten over de stad, stranden en het helderblauwe water.

Bewonder het prachtige Plaza de la Constitución
Vroeger vonden in San Sebastián stiergevechten plaats. Niet zo groot als in de Spaanse stad Pamplona, maar de stiergevechten waren er wel. Het Plaza de la Constitución is dé plek waar dit gebeurde. Nu is dit plein het middelpunt van het historische centrum van de stad. Er zijn hier vele terrassen en restaurants. Geniet van een heerlijk drankje of ga naar een pintxosbarretje en bewonder de prachtige, statige gebouwen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Ilunion San Sebastián
Avenida Zumalácarregui, 20,
Donostia-San Sebastián, Spanje
Kaart
Avenida Zumalácarregui, 20, Donostia-San Sebastián, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterrenhotel Ilunion San Sebastián ligt naast het strand van Ondarreta. Dit is een prima accommodatie om te verblijven met het gezin om met je partner. Het heeft een Cafetaria restaurant, een bar, parkeergelegenheid en nog meer. Ook is er gratis Wi-Fi. De kamers van het hotel zijn speciaal ontworpen om functionaliteit en ontspanning te bieden. Verder zijn ze voorzien van onder andere een minibar, televisie, kluisje en föhn. Het busstation ligt op loopafstand van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau