Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in hartje Berlijn

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
213,53
totaal: 459,51 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip en verblijf in een 4*-hotel in hartje Berlijn

Beleef Berlijn optimaal vanuit Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz! Geniet van een heerlijk verblijf in Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf in dit hotel. Bovendien is de ligging perfect voor een gezellig dagje uit. Tegenover het hotel ligt Station Berlin Alexanderplatz, waar je de bus, tram, metro of S-Bahn kunt nemen naar alle delen van Berlijn! Breng een bezoek aan de historische bezienswaardigheden, zoals de 26 meter hoge Brandenburger Tor, waar bovenop een strijdlustige Griekse vierspan staat te schitteren, de East Side Gallery of Checkpoint Charlie. Bierliefhebbers nemen waarschijnlijk liever plaats op de houten zitbanken in de biertuin van Prater Garten, gelegen in het noorden van de stad. In deze sfeervolle tuin kun je smullen van een typisch Duitse ‘Currywurst mit Kartoffelsalat’, terwijl de dorst gelest kan worden met bierpullen die tot de nok toe zijn gevuld. Wie meer interesse heeft in shoppen tijdens deze vakantie in Duitsland, loopt waarschijnlijk linea recta door naar het centraal gelegen winkelcentrum Mall of Berlin. Dit vier verdiepingen tellende warenhuis is door de ruim 270 gevestigde winkels een absoluut winkelwalhall!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in hartje Berlijn

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Berlijn vanaf een luchthaven naar keuze
  • Optioneel: incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in het hart van Berlijn
  • Hotel ligt tegenover Station Berlin Alexanderplatz
  • Met 10 minuten wandelen ben je bij het Museumsinsel en het bruisende plein de Hackescher Markt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezichtig de indrukwekkende Reichstag
Tips voor tijdens je verblijf

De Berlijnse Muur
Van de Berlijnse Muur is weinig meer over. Een van de laatste stukken van de muur vind je tussen Ostbahnhof en Oberbaumbrücke. Het gedeelte van de muur is in 1990 beschilderd door meer dan 100 internationale kunstenaars. Het is een soort openluchtgalerie, ook wel de East Side Gallery genoemd. Je daalt rustig af in de metro of S-Bahn, haalt een drankje op het station en wandelt comfortabel langs de 106 kunstwerken. Meer geschiedenis over de Berlijnse Muur vind je in het Berlin Wall Memorial aan de Bernauer Straße 111.

Brandenburger Tor en Unter den Linden
Een stedentrip in de hoofdstad van Duitsland is niet compleet zonder een bezoek aan de Brandenburger Tor en het Pariser Platz. Bij de Brandenburger Tor geniet je van een mooi uitzicht. In het westen zie je de Siegessäule en als je naar het oosten kijkt zie je de boulevard "Unter den Linden". Wie wil wandelen of op zoek is naar een plek om te lunchen is hier aan het juiste adres. Op minder dan een steenworp afstand van de Brandenburger Tor vind je de beroemde torens van Quadriga. Deze zijn zeer indrukwekkend.

Holocaust Memorial
Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Berlijn is het Holocaust Memorial. Het is een monument ter herdenking van de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bestaat uit 2711 betonblokken variërend in hoogte van 20 cm tot 4,70 meter hoog. Toegang tot het monument, gelegen tussen de Brandenburger Tor en Potsdamer Platz, is gratis. Je kunt ook het informatiecentrum bezoeken onder het monument om meer te weten te komen over de betekenis en geschiedenis van het Holocaust Memorial.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
Alexanderpl. 7,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Alexanderpl. 7, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het hart van Berlijn ligt het 4*-hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Het hotel ligt recht tegenover het station Berlin Alexanderplatz, waar je de bus, tram, metro of S-Bahn kunt nemen naar alle delen van Berlijn. In 10 minuten wandel je naar het bruisende plein Hackescher Markt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je terecht in maar liefst drie restaurants. Het restaurant Zillestube serveert lokale specialiteiten, in het restaurant Humboldt kun je genieten van internationale gerechten. De Spagos Bar & Lounge heeft een open keuken en biedt heerlijke maaltijden en drankjes. voor ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum met sauna en een fitnessruimte. Geniet van een verkoelend drankje op het dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje, bureau en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Berlijn

Steden
Berlijn

Deze bruisende metropool in Oost-Duitsland kent vele gezichten. Overal laten interessante bezienswaardigheden het rijke verleden van de Duitse hoofdstad zien.

Berliner Dom

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Lustgarten

De Berliner Dom is een barokke kathedraal gebouwd in opdracht van keizer Wilhelm II tussen 1894 en 1905. Het is gelegen op een eiland in de Spree, best gekend als het museumeiland. Het is de derde kerk die op deze plaats werd gebouwd.

Pergamon Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Bodestrasse 1

Het Pergamon Museum is een van de bekendste en belangrijkste musea van Berlijn. Het Museum is onderverdeeld in drie afdelingen: de antiquiteiten, Islamitische kunst, en het museum van het Nabije Oosten.

Altes Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Am Lustgarten

Het Altes Museum is wereldberoemd om zijn uitgebreide collectie van kunst uit de oudheid. Oorspronkelijk werd het museum gebouwd om onderdak te verschaffen aan de kunstcollectie van de Koninklijke familie van Pruisen.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Distrikt Coffee in Berlijn

Eten en drinken
Bergstraße 68

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Distrikt Coffee, een paradijs voor koffieliefhebbers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau