Autovakanties
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Modern 4*-hotel in Noord-Frankrijk incl. ontbijt

Novotel Lens Noyelles
Noyelles-Godault, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,-
totaal: 132,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 95 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Noord-Frankrijk in de buurt van Lille incl. ontbijt

Cultureel genieten in het hart van de regio Lens. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en verkennen. Het hotel ligt in een bosrijk park, met een verwarmd zwembad en terras met verwarmde parasols om het hele jaar door te genieten van de frisse lucht. Je verblijft nabij het Louvre-Lens museum, de Vimy monumenten, de Notre-Dame de Lorette en het Bollaert stadion. De stad Lens (ca. 15 km van het hotel) is een stad die o.a. bekend staat om Art Deco-facades, mooi gekleurde gebouwen en vele winkeltjes. Na een dagje cultuur snuiven is het tijd om terug te gaan naar het hotel. Probeer zeker ook het restauant van het hotel uit. Elke week zijn er zelfbereide gerechten en is er barbecue-entertainment.

Autovakanties
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Modern 4*-hotel in Noord-Frankrijk incl. ontbijt

Novotel Lens Noyelles
Noyelles-Godault, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dit hotel heeft één van de mooiste Novotel-terrassen van Frankrijk in een bosrijk park
  • Gratis gebruik van het zwembad bij het hotel (seizoensgebonden)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Lille
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek het Louvre-Lens Museum
Dit satellietmuseum van het beroemde Louvre in Parijs ligt op slechts een korte rit van het hotel. Het museum, gevestigd in een indrukwekkend modern gebouw, biedt een unieke kijk op kunst en geschiedenis door zijn semi-permanente collectie en wisselende tentoonstellingen. Het park rondom het museum is ook een mooie plek voor een wandeling.

Ontdek de Herdenkingsplaatsen van de Eerste Wereldoorlog
De regio Hauts-de-France speelde een belangrijke rol in de Eerste Wereldoorlog, en er zijn verschillende herdenkingsplaatsen en begraafplaatsen in de buurt die een bezoek waard zijn. De begraafplaats van Notre-Dame-de-Lorette en de Ring van Herinnering (Anneau de la Mémoire) zijn indrukwekkende plaatsen om te reflecteren op de geschiedenis.

Wandel door het Parc Naturel Régional Scarpe-Escaut
Dit regionale natuurpark, het eerste van Frankrijk, biedt prachtige landschappen en diverse flora en fauna. Het is een perfecte bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers die de rust en schoonheid van de natuur willen ervaren.

Geniet van een Dagje Uit in het Parc d'Olhain
Dit recreatiepark, gelegen in een prachtig bosrijk gebied, biedt activiteiten voor het hele gezin. Van minigolf en zwemmen tot avontuurlijke touwenparcoursen en mountainbiken, er is voor elk wat wils.

Verken Arras en zijn Marktplaatsen
De stad Arras, bekend om zijn twee prachtige marktpleinen en unieke belfort, ligt op korte afstand van het hotel. De pleinen, omgeven door historische huizen met barokke gevels, zijn een prachtige plek om te wandelen, te winkelen en te genieten van een maaltijd of drankje in een van de vele cafés en restaurants.

Novotel Lens Noyelles
Centre Commercial,
Noyelles-Godault, Frankrijk
Kaart
Centre Commercial, Noyelles-Godault, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Novotel Lens Noyelles is gelegen op 25 minuten rijden van Lille en nabij het knooppunt van de A1, A21 en A26. Het hotel beschikt over 81 ruime kamers die standaard zijn voorzien van een airconditioning, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, flatscreen-televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Palais des Beaux-Arts

Musea
18 Bis Rue De Valmy

Dit indrukwekkende museum is, naar eigen zeggen, na het Louvre het museum met de grootste collectie van Frankrijk. Bekijk prachtige exposities en werken van o.a. Rubens en Monet.

Lille

Steden
Lille

In Lille kun je terecht voor cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Breng een bezoek aan het toonaangevende winkelcentrum Euralille. Bezoek ook het Palais des Beaux-Arts.

Citadel van Lille

Bezienswaardigheden
Avenue Du 43E Régiment D'infanterie

Deze citadel is één van de weinige citadellen die nog in gebruik is door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk deze te bezoeken. Wandel door het prachtige park er om heen.

Abdijkerk Saint-Saulve

Bezienswaardigheden
Rue Jean Jaurès

De kerk maakte deel uit van een benedictijnenabdij gesticht in de 11e eeuw. In de middeleeuwen werd het plafond verlaagd bij een van de renovaties en daardoor is het er nu zo duister.

Ieper

Steden
Grote Markt 34

Tijdens de middeleeuwen was Ieper een bloeiende handelsstad en één van de grote Vlaamse lakensteden naast Brugge en Gent. De Indrukwekkende Lakenhalle is het bewijs van deze glorieperiode.

Kortrijk

Steden
Kortrijk

Kortrijk is een aangename compacte stad waar nog veel van de historie terug te vinden is. Verspreid door de stad tref je verschillende middeleeuwse bouwwerken aan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau