Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar sprookjesachtig Fez incl. vlucht, transfer en ontbijt

Riad Meski
Fez, Fez, Marokko bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
199,-
totaal: 440,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse verrassende stedentrip naar Fez incl. vlucht, transfer en ontbijt

In Fez komen de Sprookjes van Duizend-en-een-nacht tot leven. Deze oude stad bestaat al sinds de negende eeuw en er is veel bewaard gebleven. Boek een overnachting in Riad Meski om het zelf te ervaren. Je wordt bij aankomst gastvrij ontvangen met traditionele thee. Deze riad is een uitstekende uitvalsbasis om de medina te ontdekken. Via de historische blauw-paarse toegangspoort Bab Bou Jeloud stap je de medina binnen. In het doolhof aan steegjes weet je al snel je weg te vinden. Ook verdwalen is niet vervelend, want op elke straathoek valt er meer dan voldoende te beleven. De leerlooierijen en de Koranscholen zijn echte aanraders. De hoofdstraten Talaa Kebira en Talaa Seghira leiden je vanzelf weer terug. Start de dag met een goed gevulde maag. Het heerlijke ontbijt in Riad Meski draagt daar zeker aan bij! Vraag de medewerkers gerust om tips tijdens je bezoek. Zij helpen je graag. Als je ’s avonds op het dakterras staat, omringd door de oproep van de moskeeën, waan je je in een andere wereld. Toch is Fez minder dan 4 uur vliegen, ideaal voor een korter of langer verblijf. Boek vandaag nog je reis!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Stedentrip naar sprookjesachtig Fez incl. vlucht, transfer en ontbijt

Riad Meski
Fez, Fez, Marokko bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Fez vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel rond de Karaouine Moskee
Verdwaal in de medina

Verdwaal in de medina
Fes-El-Bali is de historische medina van de stad en het hoogtepunt van je bezoek aan Fez! Dit autovrije gebied is de oudste medina ter wereld. Het is een wirwar aan duizenden steegjes waar je urenlang kan ronddwalen. De twee bekendste straten zijn Talaa Kebira en Talaa Seghira. Laat al je zintuigen prikkelen door de verkopers, souks, theehuizen, hammams, ezels, fonteinen, pleintjes en zoveel meer. Dit zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn!

Excursie Volubilis
Een van de mooiste plekken van het Romeins Afrika vind je tussen de olijfboomgaarden, cactussen en graanvelden: namelijk Volubilis. Om 9.00 uur word je opgehaald bij het hotel en rij je door voor een bezoek aan de Romeinse ruïne van Volubilus. Deze historische stad was ooit de belangrijkste Romeinse handelsstad. Ze exporteerden olijven en graan, maar ook luipaarden, leeuwen en beren. Nabij Volubilis ligt het dorpje Moulay Idriss, het meest heilige dorpje van Marokko, maak een wandeling en bewonder de charmante witgekalkte stad. In Meknes bezoek je prachtige paleizen, mooie gebouwen en de fraaiste tuinen. Sinds 1996 staat Meknes op de UNESCO Werelderfgoed. Omdat het z'n prachtige stad is wordt het ook wel het 'Versailles van Marokko' genoemd. Na een prachtige dag wordt je om ca. 18.00 weer bij je hotel afgezet.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Riad Meski
20 Derb Mikou Zquaq Roman,
Fez, Marokko
Kaart
20 Derb Mikou Zquaq Roman, Fez, Marokko
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Riad Meski is gelegen in Fez. Het hotel ligt op ca. 5 km van Champs de Course en op 2 km van het sportcomplex El Batha El Morkkab en het park Jardin Jnane Sbil bij de oude medina. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Het hotel beschik over een Turks bad. Alle kamers zijn voorzien van een zithoek, een patio en gratis Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fès

Steden
Fès

Bezoek Fès, één van de Koningssteden, met zijn medina's die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO zijn geplaatst

Meknès

Steden
Meknès

Meknès is in de 17e eeuw ontstaan door de Alawitische sultan Moulay Ismaïl. Het was één van de mooiste en machtigste keizerlijke steden van Marokko.

Rabat

Steden
Rabat

Rabat is de hoofdstad van Marokko en tevens een rustige badplaats.

Béni Mellal

Steden
Beni Mellal

Béni Mellal is gelegen aan de voet van het prachtige en indrukwekkende Midden-Atlasgebergte.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau