Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de sfeervolle stad Tel Aviv incl. vlucht!

Armon Hayarkon Hotel
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de sfeervolle stad Tel Aviv incl. vlucht!

Ontdek Tel Aviv vanuit het comfortabele Armon Hayarkon Hotel. Het hotel ligt aan Hayarkon Street, op twee minuten lopen van de zee, de haven en jachthaven van Tel-Aviv, verschillende bars, clubs, bioscopen, restaurants en winkelstraten. Door deze centrale ligging ontdek je geheel op eigen tempo deze interessante stad. Alle hotelkamers zijn modern en goed ingericht met design meubels om je een aangenaam verblijf te bezorgen. De hele dag door haal je een warm of koud drankje bij de lobbybar. Neem plaats in de lobby of geniet van je drankje op de patio aan de achterkant van het hotel. Je start je dag met een gratis Israëlisch ontbijt met verschillende salades, kaas, eieren, een verscheidenheid aan brood en natuurlijk een vers kopje koffie. Ga een dagje naar het strand of wandel over de Rothschild Boulevard. Het is heerlijk flaneren over deze lange weg, langs restaurants, hotels, parken en winkels. Langs de boulevard vind je de grootste verzameling Bauhaus-stijl gebouwen ter wereld. Er zijn veel verschillende stranden om uit te kiezen, elk met een eigen karakter. Zo hangt er een gezellige sfeer bij Drummers Beach, waar locals en toeristen samenkomen om muziek te maken. Het is ook erg leuk om een surfles te nemen of gewoon ontspannen te loungen bij een hippe strandtent. Dat klinkt toch goed?!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de sfeervolle stad Tel Aviv incl. vlucht!

Armon Hayarkon Hotel
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Tel Aviv vanaf luchthaven naar keuze
  • Hotel nabij het Metzitzim strand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Jeruzalem!
Top 10 bezienswaardigheden in Tel Aviv:
  1. Wandel over Rothchild Boulevard
  2. Ga een dagje naar het strand van Tel Aviv
  3. Verdwaal in Old Jaffa, het oude centrum van Tel Aviv
  4. Wandel door de haven van Tel Aviv
  5. Bezoek de Flea Market van Old Jaffa
  6. Bewonder de kleurrijke street art van Tel Aviv
  7. Prikkel je zintuigen op de Carmel Market
  8. Ga shoppen bij de Nahalat Benyamin Craft Market
  9. Wandel door de leukste wijk van Tel Aviv: Neve Tzedek
  10. Ontdek de overheerlijke Israelische keuken

Extra tip:
Breng tijdens jou bezoek aan Tel Aviv ook zeker een bezoekje aan Jeruzalem! Neem hier een kijkje bij de welbekende Klaagmuur, bekijk de heilige grafkerk en bekijk de zonsondergang vanaf de Olijfberg. Deze prachtige stad ligt maar op ca. 70km afstand, en is een bezoekje zeker waard!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Armon Hayarkon Hotel
HaYarkon St 268,
Tel Aviv, Israël
Kaart
HaYarkon St 268, Tel Aviv, Israël
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Armon Hayarkon Hotel in Tel Aviv ligt op een steenworp van het strand Metzitzim en op 5 minuten wandelen van het levendige uitgaanscentrum Namal. In de kamers van dit hotel zijn airconditioning, verwarming, een kluis en een bureau beschikbaar. Ook zijn een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Ook een telefoon, een flatscreen-tv met kabelzenders, een wekker en Wi-Fi is in dit hotel (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, is er een föhn beschikbaar. Ook vind je hier gratis toiletartikelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Wi-Fi
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Promenade

Stranden
The Promenade

Direct aan de Middellandse Zee ligt de Promenade van Tel Aviv. Dit stadsdeel is bijzonder geliefd bij zowel de lokale bevolking als de toeristen. Met name tijdens de soms uitzonderlijke warme dagen is er aan deze lange boulevard enigszins verkoeling van zee te ervaren.

Sarona

Wijken
Sarona

De wijk Sarona in Tel Aviv staat bekend om leuke boetieks, afwisselende kunstgalerijen, wolkenkrabbers en hippe cafe’s. Dit stadsdeel is onlangs grotendeels gerenoveerd en sindsdien veranderd in een groene oase.

Jaffa

Wijken
Jaffa

De oude wijk Jaffa heeft nog altijd verschillende historische bezienswaardigheden te bieden die een verhaal uit het verleden vertellen. Het is vooral een plek waar je veel gezelligheid vindt. Andere bezienswaardigheden van Jaffa zijn o.a. de St. Petruskerk, de St. Nicolaaskerk en het plein Kikar Kedumim.

Dode Zee

Stranden
Dode Zee

De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat je met gemak een boekje zou kunnen lezen tijdens het dobberen. Maar dat is niet alles. Rondom dit enorme zoutmeer vind je de een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Ajlun

Kastelen
Ajlun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië. Het kasteel heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te bezoeken.

Aljun

Kastelen
Aljun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië en heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te zien in het fort.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 -23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau