Cruises
dagen

8-daagse cruise langs de Caribbean en de Antillen met o.a. St. Maarten en Antigua o.b.v. volpension

MSC Seaside - afvaart Fort-de-France
Fort-de-France, Martinique, Martinique bekijk op kaart
8-daagse luxe cruise vanaf Martinique naar Guadeloupe, St. Maarten, Antigua & Barbuda, St. Kitts & Nevis en Dominica o.b.v. volpension

Een unieke reis naar een prachtige tropische locaties! Tijdens deze reis ontdek je de Frans Caribbean en de Antillen. Hoe gaaf is dat! Bewonder de prachtige natuur, kraakheldere zee en natuurlijk het heerlijke warme weer mag niet ontbreken. Tijdens deze cruise kom je langs de volgende bestemmingen: Fort-de-France, Pointe-a-Pitre, Philipsburg, St. John's, Basseterre en Roseau. Locaties die je zullen verrassen en jij je ogen uit zult kijken. Je vliegt naar Fort-de-France waar je zult inschepen op de MSC Seaside met al zijn faciliteiten. De Waterfront Boardwalk is perfect voor een ontspannen wandeling aan boord, op een gegeven moment wordt het een glazen skywalk waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. De promenade biedt toegang tot een breed scala aan restaurants, bars en andere plekken om te ontspannen. En met een higtech thater, bowlingbanen en interactief waterpark hoef je je aan boord geen moment te vervelen!

Cruises
dagen

8-daagse cruise langs de Caribbean en de Antillen met o.a. St. Maarten en Antigua o.b.v. volpension

MSC Seaside - afvaart Fort-de-France
Fort-de-France, Martinique, Martinique bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Inclusief parkeerplaats bij Brussels South Charleroi Airport
  • Retourvlucht naar Fort-de-France vanaf Brussels South Charleroi Airport
  • Retourtransfer luchthaven – cruise terminal
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks koffie, thee en ijswater bij het buffetrestaurant
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief hotel service charge
  • Tip: ontdek alle prachtige uitzichtpunten op de eilanden voor een panoramisch uitzicht!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Fort-de-France, Martinique
Het schip vertrekt vandaag om 23.00 uur

Vandaag kom je aan in Fort-de-France waar jij aan je onvergetelijke reis gaat beginnen. Afhankelijk van je aankomst op de luchthaven ontdek je de Franse geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad Martinique.

Dag 2: Pointe-a-Pitre, Guadeloupe
Vandaag komt het schip aan om 08.00 uur en vertrekt om 20.00 uur

Pointe-a-Pitre, De majesteit van de natuur, botanische tuinen en onbewoonde eilandjes! Wanneer je aankomt in Pointe-à-Pitre, Guadeloupe, ontdek je een Franse parel in de zuidelijke Caraïben, of zoals inheemse eilandbewoners het noemden, "Karukera", het "eiland met prachtige wateren". De Creoolse cultuur en keuken van Guadeloupe zijn een mengeling van vele invloeden, waaronder Frans, Afrikaans, Indiaas en Oost-Aziatisch

Dag 3: op zee

Vandaag spendeer je een dag op zee onderweg naar Philipsburg. Echter is het zeker geen straf om een dag op het schip te spenderen. Er is genoeg te doen en je kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Relax bij het zwembad, laat je verwennen met een heerlijke massage of ga bowlen! Vergeet niet gebruik te maken van de het interactieve spel met glijbaan! Dit schip is de eerste die gebruik maakt van een Slide met boarding technologie, dus dit moet je geprobeerd hebben! Spetter in het waterpark of ga winkelen bij de overdekte boulevard. Er is niets waar MSC Seaside niet aan heeft gedacht. Lekker genieten!

Dag 4: Philipsburg, St. Maarten
Vandaag komt het schip aan om 07.00 uur en vertrekt om 21.00 uur

Je cruise naar St. Maarten zal vandaag aanmeren in Philipsburg, in 1763 opgericht door John Philips, een Schotse kapitein bij de Nederlandse marine. Philipsburg, met zijn pastelkleurige West-Indische huizen, staat bekend om zijn belastingvrije winkels langs Front Street, de Great Salt Pond, die het eiland ooit letterlijk 'zijn zout waard' maakte en de aandacht trok van de Fransen en Fort Willem, bouwjaar 1801, met schitterend uitzicht over de baai en de omliggende eilanden.

Dag 5: St. John's, Antigua & Barbuda
Vandaag komt het schip aan om 07.00 uur en vertrekt om 21.00 uur

St. John's is de hoofdstad en het commerciële centrum van Antigua en Barbuda, omarm je de kleurrijke, levendige huizen van de stad die dateren uit de Britse koloniale periode, samen met de suggestieve witte barokke torens van St. John's Cathedral, en de forten Fort James en Barrington. De relaxte kosmopolitische stad, met zijn uitgesproken Britse flair, staat bekend om zijn winkels in luxe boetieks en chique winkelcentra.

Dag 6: Basseterre, St. Kitts & Nevis
Vandaag komt het schip aan om 07.00 uur en vertrekt om 21.00 uur

Maak kennis ken met de zuster vulkanische eilanden van het Caribisch gebied tijdens je bezoek aan St. Kitts en Nevis. Deze eilanden zijn al meer dan 200 jaar een vooraanstaande bestemming voor elite toeristen en dienden in de 19e en 20e eeuw als toevluchtsoord voor de Europese adel.

Dag 7: Roseau, Dominica
Vandaag komt het schip aan om 07.00 uur en vertrekt om 20.00 uur

Ontdek Roseau, de aantrekkelijke hoofdstad van Dominica die volledig te voet bereikbaar is. Een Franse buitenpost, gesticht in de 16e eeuw, biedt boeiende landschappen met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee, botanische tuinen, architectuur in koloniale stijl en de indrukwekkende St. Patrick's kathedraal, allemaal het ontdekken waard tijdens een MSC Cruise in de Caribbean.

Dag 8: Terugreis
Vandaag komt het schip aan om 07.00 uur

Helaas zit vandaag je reis er op en keer je terug naar huis. Het schip meert om 07.00 uur weer aan in de haven van Fort-de-France. Afhankelijk van je vluchttijd heb je de mogelijkheid om deze stad verder te ontdekken. Vanaf de cruiseterminal staat er weer een transfer voor je klaar om je naar de luchthaven te brengen voor je vlucht terug.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Let op:
Op enkele afvaart data wordt de route in een andere volgorde gevaren:

  • 14 januari 2023: Fort-de-France - Pointe-a-Pitre - Basseterre - op zee - Philipsburg - St. John's - Roseau - Fort-de-France
  • 28 januari 2023: Fort-de-France - Pointe-a-Pitre - Roseau - Philipsburg - op zee - St. John's - Basseterre - Fort-de-France
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Seaside - afvaart Fort-de-France
Pointe Simon cruise terminal,
Fort-de-France, Martinique
Kaart
Pointe Simon cruise terminal, Fort-de-France, Martinique
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Seaside werd in december van 2017 geïntroduceerd en is voorzien van moderne technologieën en een grote variatie in entertainment. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over één van de grootste en meest interactieve Aquaparken op zee. Het eerste cruiseschip met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel, geschikt voor alle leeftijden! Winkelen doe je op de overdekte boulevard, waar je tevens diverse bars, specialiteitenrestaurants en de langste LED koepel op zee vindt.
Het is mogelijk om vanuit alle hoeken van het schip te genieten van het uitzicht op zee, Via de '360 ° Waterfront Boardwalk' geniet je vanuit alle hoeken van het schip van een prachtige kijk op zee. Het panoramische zwembad op dek 16 en de panoramische liften bieden je nog meer adembenemende uitzichten. De MSC Seaside biedt veel attracties voor gezinnen, waaronder een waterpark, een bowlingbaan en een touwbaan. Kortom: dit innovatieve schip biedt alles waar de moderne cruisereiziger naar op zoek is!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Lac Bay

Eilanden
Lac Bay

Lac Deze 8 km² grote ondiepe lagune is van groot belang voor zeeschildpadden, karko’s en andere dieren die hier leven. Op de bodem groeit zeegras en het heeft een koraaldam wat de lagune scheid van Caribische Zee. De stranden van Lac Bay hebben allen een eigen karakter.

Klein Bonaire

Eilanden
Klein Bonaire

Klein Bonaire is een eilandje voor de kust van Bonaire wat ongeveer 6km² groot is. Het is voornamelijk vlak en heeft een aantal cactussen soorten en wat kleine struiken. Inmiddels is het eiland beschermd gebied en maakt deel uit van het Bonaire National Marine Park.

Washington Slagbaai Nationaal Park

Natuur & Parken
Caribisch Nederland

Dit natuurreservaat ligt verspreid over zo’n 5643 hectare grond in het noordwesten van Bonaire. Er zijn veel educatieve maar ook recreatieve activiteiten. Denk hierbij aan een tour per mountainbike of auto, wandelen, kajakken, duiken, snorkelen en vogels spotten.

Jan Thiel Beach

Stranden
Jan Thiel Beach

Jan Thiel beach is vooral bekend onder de Nederlanders. Op dit strand is werkelijk alles te vinden wat je maar nodig hebt. Diverse restaurants en snackbars. Van betaalbaar tot vrij prijzig.

Duiken en snorkelen

Waterparken
Pletterijweg

Curacao is niet alleen mooi boven water, ook onder de waterspiegel is van alles te zien. Prachtige koraalriffen, kleurrijke vissen, bijzondere sponzen, de lijst is groot. Voor een groot gedeelte van de zuidkust van Curacao ligt het Curacao Underwater Park. Dit is een beschermd natuurgebied, waar je de mooiste duiktochten kunt maken.

Wandelen door Scharloo

Wijken
Scharlooweg

Scharloo is een prachtige wijk in Willemstad met gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen in Italiaanse stijl, maar in Antilliaanse kleuren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten
  • De vlucht heen kan ook de avond voordat de cruise vertrekt plaatsvinden, wat betekent dat je reis mogelijk een dag eerder kan beginnen.
  • De vlucht terug kan ook 's nachts plaatsvinden, waardoor je mogelijk een dag later in Brussel Charleroi aankomt.
  • De vlucht kan mogelijk met tussenstop zijn.

Gezondheid & veiligheid maatregelen MSC
Prioriteit is de gezondheid en veiligheid van de gasten en bemanning. MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jou en je dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Op https://www.msccruises.nl/gezondheid-en-veiligheid-maatregelen vind je de maatregelen die per bestemming van toepassing zijn op afvaarten in de komende maanden.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Verzekeringspolis
Het is verplicht een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers zullen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Passagiers die deze documentatie niet overleggen, zullen de toegang tot het schip worden geweigerd.
Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 29,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center.

Een COVID-19-test of Passenger Locator Form (PLF) kan nog steeds nodig zijn voor nationale of internationale mobiliteitsvereisten: het is de verantwoordelijkheid van elke gast om deze vereiste voor vertrek te verifiëren. Voor meer informatie wordt aanbevolen om de officiële kanalen van de bevoegde autoriteiten van uw land te raadplegen.

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau