Cruises
dagen

LAST MINUTE!⚡15-daagse cruise vanaf Amsterdam langs het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België o.b.v. volpension

Costa Favolosa - afvaart Amsterdam
Amsterdam - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
LAST MINUTE!⚡15-daagse cruise vanaf Amsterdam langs het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België o.b.v. volpension

Heb je altijd al gedroomd van een cruisevakantie? Dan is deze onvergetelijke reis misschien wel wat voor jou! Dit is een unieke manier van rondreizen langs het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België. Laat je aan boord verrassen door de faciliteiten en geniet van het heerlijke eten en elke avond weer een adembenemende zonsondergang vanuit een andere hoek. Met 4 zwembaden en 5 whirlpools kun je je vermaken op het dek, maar er is ook een 4D bioscoop, grote Spa en in de avonduren zijn er shows in het Teatro Hortensia. Terwijl je slaapt, vaart het schip naar de volgende haven. In de ochtend heet een nieuw uitzicht je welkom als je je gordijnen opent en ben je volledig uitgerust om een nieuwe bestemming te ontdekken. De combinatie van alle comfort en luxe op het schip en de prachtigste natuur maken dit tot een vakantie om nooit te vergeten!

Cruises
dagen

LAST MINUTE!⚡15-daagse cruise vanaf Amsterdam langs het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België o.b.v. volpension

Costa Favolosa - afvaart Amsterdam
Amsterdam - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 14 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief hotel service charge
  • Tip: bekijk de shows in het Teatro Hortensia!
  • Afvaartdatum: 28 mei 2023
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit:

Dag 1: Inschepen Amsterdam
Om 17:00 zal het schip vertrekken vanuit Amsterdam

Vandaag is het dan eindelijk zover! De grote reis gaat beginnen. Vandaag om 17:00 uur zal het schip vertrekken uit de haven van Amsterdam.

Dag 2: Op zee
Deze dag breng je door op zee

Om bij de volgende bestemming te komen zal je de komende dag op zee doorbrengen. Maar gelukkig hoef je je niet te vervelen! Neem een duik in een van de 4 zwembaden en 5 whirlpools, ervaar een film als nooit tevoren in de 4D bioscoop, of geniet van een van de vele andere faciliteiten aan boord.

Dag 3: Cork, Ierland
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Cork en vertrekt weer om 17:00 uur

De eerste stad waar je aanmeert is Cork! Deze oude stad in het zuiden van Ierland heeft ontzettend veel gezellige pubs, restaurants, maar ook veel bezienswaardigheden en een typische Ierse sfeer. Het compacte centrum staat vol kleurrijke pandjes, wat direct heel vrolijk oogt. Groene velden en glooiende heuvels, de geheimen liggen overal. Oude kastelen, historische legendes, rijke landhuizen en prehistorische monumenten wachten erop door jou ontdekt te worden tijdens je bezoek aan Cork. Proef het lokale bier van de Franciscan Well Brewery, wandel over het terrein van University College Cork en beklim de toren van St. Anne’s Church voor een mooi uitzicht. Genoeg te doen dus. En het fijne is, de binnenstad is makkelijk te voet te ontdekken.

Dag 4: Liverpool, Engeland
Om 09:00 uur zal het schip aanmeren in Liverpool en vertrekt weer om 19:00 uur

Vandaag meer je aan in Liverpool, en hier hoef je je zeker niet te vervelen! Voor liefhebbers van activiteiten en evenementen zijn er genoeg plekken om te bezoeken in deze prachtige stad. Liverpool is vooral bekend vanwege The Beatles en de voetbalclub Liverpool FC. Andere leuke attracties in de binnenstad zijn bijvoorbeeld de oude haven Albert Dock, de rivier de Mersey, Chinatown en een hoop leuke winkels en restaurants. Zoals in veel Engelse steden zijn bijna alle musea in Liverpool gratis, dus behalve de Cavern Club in Mathew Street moet je als liefhebber van de Beatles ook zeker de tentoonstelling The Beatles Story in het Albert Dock bezoeken.

Dag 5: Greenock, Schotland
Om 09:00 uur zal het schip aanmeren in Greenock en vertrekt weer om 19:00 uur

Greenock is een van de Schotse steden met veel verrassende aspecten die je zal verbazen met zijn schoonheid en geschiedenis. Omdat je in een stad bent die heel dicht bij de natuur staat, zou het perfect zijn om een ​​wandeling te maken over een toegankelijk wandelpad in de stad. In Greenock staat het wandelpad bekend als het Greenock Cut. De weg van Greenock Cut is cirkelvormig en geeft je een prachtig uitzicht op de Clyde. Greenock heeftb ook een aantal winkelfaciliteiten, waaronder het Oak Mall Shopping Centre, en vele restaurants, cafés en pubs om even een hapje te eten of een regionaal biertje te drinken.

Dag 6:Belfast, Noord-Ierland
Om 09:00 uur zal het schip aanmeren in Belfast en vertrekt weer om 19:00 uur

Vandaag meer je aan in de grootste stad van Noord-Ierland, namelijk Belfast! Dit is een bruisende stad waar je gave musea vindt, heel veel pubs, lekker eten, een leuk shopgedeelte en een bijzondere historie. Ook heeft de stad een waanzinnig mooie omgeving, en het is ook zeker de moeite waard om een van de wandelpaden van Cave Hill naar boven te beklimmen. Geniet hier van het prachtige uitzicht over de stad. Wil je liever wat cultuur snuiven? Wandel dan over de keien van de straatjes in het oude centrum en bezoek kastelen en gevangenissen tijdens een reis door de tijd. Breng ook gelijk een bezoek aan de nabijgelegen Crumlin Road Gaol of ontdek de historische Titanic Quarte. De binnenstad van Belfast is compact en gemakkelijk te voet te verkennen.

Dag 7: Op zee
Deze dag breng je door op zee

Om bij de volgende bestemming te komen zal je de komende dag op zee doorbrengen. Maar gelukkig hoef je je niet te vervelen! Heb je juist meer behoefte aan ontspanning? Kies er dan voor om een bezoek te brengen aan de grote Spa of een show te bewonderen in het Teatro Hortensia. Dit kan tot in de late uurtjes, of geniet van een van de vele andere faciliteiten aan boord.

Dag 8: Invergordon, Schotland
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Invergordon en vertrekt weer om 19:00 uur

Het huidige Inverness is een moderne, kleine, maar drukke plaats. Het nieuwe gedeelte van Invergordon heeft veel bedrijven en winkeltjes, en hier vind je een groot aantal pubs, restaurants en evenementen. Breng ook zeker een bezoekje aan de Schotse Showtime, dit is een optreden met traditionele muziek en historisch dansen in folkloristische kostuums. Invergordon is de toegangspoort naar de Schotse Hooglanden en attracties als Loch Ness met monster Nessie, een attractie die zeker niet kan ontbreken!

Dag 9: Edinburgh, Schotland
Om 09:00 uur zal het schip aanmeren in Edinburgh/New haven en vertrekt weer om 21:00 uur

Vandaag ga je op pad om de stad Edinburgh te ontdekken! In deze Schotse hoofdstad zijn de bezienswaardigheden afwisselend. Zo is er veel historie, genoeg groen en een flink aantal musea waar je kunst en cultuur kunt bezichtigen. Bovendien zijn een behoorlijk aantal bezienswaardigheden in Edinburgh gratis te bezoeken. Voor een geslaagde dag in de Schotse hoofdstad hoef je daardoor niet duur uit te zijn. Breng vooral ook een bezoek aan het historische fort Edinburgh Castle, en kijk uit over de Schotse hoofdstad. Aan de voet van het kasteel vind je de populairste winkelstraat van de stad, waar je heerlijk doorheen kunt slenteren.

Dag 10: Newcastle, Engeland
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Newcastle upon Tyne en vertrekt weer om 16:30 uur

De stad loopt over van de bezienswaardigheden en activiteiten, waaronder kunstgalerieën van wereldklasse, prestigieuze musea, beroemde bruggen, moderne winkelcentra en hippe restaurants. Bezoek bijvoorbeeld de Muur van Hadrianus uit de Romeinse tijd. Overblijfselen hiervan liggen overal in en om de stad. Ook de Castle Keep is zeker een bezoekje waard, vanaf de kasteeltoren heb je namelijk een prachtig uitzicht over de rivier. De stad staat bekend om de vele schitterende bruggen die er zijn gebouwd. Over de rivier de Tyne zijn maar liefst 7 bruggen gebouwd, die ook allemaal te bezoeken zijn.

Dag 11: Harwich, Engeland
Om 10:00 uur zal het schip aanmeren in Harwich en blijft hier aangemeerd

Harwich, misschien wel de meest gastvrije stad van Engeland ligt aan de kust met de Noordzee in het oosten. Je zult verrast zijn door enkele van de unieke dingen om te doen en plaatsen die je kunt verkennen op deze verborgen bestemming. Harwich is misschien niet zo populair als andere steden in het Verenigd Koninkrijk, maar laat je niet voor de gek houden. Met uitstekende winkels, restaurants, attracties, galerieën en accommodaties, ongeacht het seizoen, Harwich heeft het allemaal! Vandaag blijft het schip aangemeerd in Harwich.

Dag 12: Harwich, Engeland
Het schip blijft aangemeerd in Harwich en vertrekt weer om 18:00 uur

Vandaag word je wakker in Harwich, en heb je nog een extra dag om deze bijzondere plek te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling van de Halfpenny Pier naar Fort Redoubt, een verdedigingswerk uit de tijd van Napoleon.
Tip: vanuit Harwich vertrekken ook boottochten naar het Nationaal Natuurreservaat Hamford Water. Hier staat alles in het teken van zeehonden. In deze wateren zwemmen namelijk zo’n 250 zeehonden rond, dus de kans dat jij er ook meerdere spot is dan ook heel erg groot!
Aan het einde van de dag vaart het schip weer uit, richting Frankrijk.

Dag 13: Le Havre, Frankrijk
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Le Havre en vertrekt weer om 19:00 uur

Vandaag kom je aan in het Franse plaatsje Le Havre! In de 19e eeuw was Le Havre een grote industriestad met een belangrijke haven. Vanuit hier werden grondstoffen vervoerd zoals exotisch hout, katoen, koffie, kruiden etc., maar al gauw ook passagiers. Le Havre is de enige stad die door Unesco erkend is als Werelderfgoed vanwege de vele moderne architectuur, vooral in het centrum van de stad. Ben je op zoek naar wat meer natuur? Beklim dan vanaf de boulevard naar de Porte d'Aval! Hier heb je een adembenemend uitzicht over de stad, de kliffen en de zee!

Dag 14: Zeebrugge, België
Om 08:00 uur zal het schip aanmeren in Zeebrugge en vertrekt weer om 18:00 uur

Vandaag kom je aan in België, in de plaats Zeebrugge. Zeebrugge is een dorp aan de Vlaamse kust en is onderdeel van de stad Brugge. Het dorp is in drie wijken onderverdeeld, de strandwijk, de stationswijk en het centrum. Daarnaast beschikt Zeebrugge over het ruimste strand van de Belgische kust. In het dorp Zeebrugge zijn enkele bezienswaardigheden te vinden zoals het themapak Seafront, het Palace Hotel en de Sint-Donatiuskerk.

Dag 15: Aankomst Amsterdam
Om 08.00 uur zal het schip weer aanmeren in Amsterdam

Vandaag zal je weer in Amsterdam aankomen en zit de cruise erop. Je kan er natuurlijk voor kiezen om Amsterdam nog even te verkennen.

Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Favolosa - afvaart Amsterdam
Piet Heinkade 27,
Amsterdam - Cruise Terminal, Nederland
Kaart
Piet Heinkade 27, Amsterdam - Cruise Terminal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Costa Favolosa is sinds 2011 varend voor Costa Cruises. Het biedt plaats voor zo’n 3.800 passagiers. De Costa Favolosa heeft haar naam te danken aan het Italiaanse ‘fabuleus’ en haar inrichting is dan ook als in een sprookje en gotische stijl. Er zijn een aantal restaurants die zijn inbegrepen in de prijs, maar je kunt ook tegen een toeslag dineren in een specialiteiten restaurant, Club Favolosa. Met 4 zwembaden en 5 whirlpools kun je je vermaken op het dek, maar er is ook een 4D bioscoop, grote Spa en in de avonduren zijn er shows in het Teatro Hortensia. Liever meezingen in pianobar Camelot? Dit kan tot in de late uurtjes!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportveld
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Televisie
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren die voor vertrek worden gestuurd.
  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • Optioneel is het mogelijk een drankenpakket aan je reservering toe te voegen. De kosten hiervoor bedragen € 395,00 per persoon voor de gehele cruise. Indien dit gewenst is kun je hiervoor contact opnemen met het service center.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op: https://www.costacruises.com/cruising-soon/safety-above-all.html

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Let op! Aankomst kan in Amsterdam of IJmuiden zijn. Dit wordt later bekend gemaakt.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau