Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip naar het prachtige Nice incl. vlucht en drankje

Hotel de France Nice
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip naar het prachtige Nice incl. vlucht en drankje

Ontdek de prachtige stad Nice tijdens deze stedentrip. Stap in het vliegtuig en laat de reis beginnen! Met je verblijf in het Hotel de France Nice is het direct genieten. Vanaf het hotel loop je zo de stad in en bezoek je de vele bezienswaardigheden die Nice te bieden heeft. Ook aan de winkelliefhebbers is hier zeker gedacht! De stad zit namelijk vol met leuke winkels en boetiekjes met de mooiste items. Doordat Nice gelegen is in het zuiden van Frankrijk biedt het veel zonnige dagen. Hierdoor is het heerlijk om in de wintermaanden een heerlijke strandwandeling te maken en in de zomer je handdoekje neer te leggen op het strand en bakken maar!

Stedentrips
dagen

Geniet van een stedentrip naar het prachtige Nice incl. vlucht en drankje

Hotel de France Nice
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Nice vanaf een luchthaven naar keuze
  • Gratis drankje in de Honesty bar
  • Hotel is gelegen op ca. 150 meter van het strand
  • Tip: ontdek de stad tijdens een wandeling door de smalle straatjes
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Nice

In het bruisende middelpunt van Nice vind je het oude stadscentrum; La Veille Ville. Je kan hier je hart ophalen wat betreft leuke straatjes, steegjes en winkels. De leukste traditionele producten haal je hier maar ook voor originele boetiekjes en moderne winkels ben je hier op het juiste adres. Op het plein Place Rossetti staat de indrukwekkende Kathedraal van Nice, La Cathédrale Sainte-Réparate. Een geliefde plek onder de toeristen maar ook zeker de locals is de Promenade des Anglais. Aan deze promenade kan je heerlijk een terrasje pakken en genieten van de vele palmbomen en het azuurblauwe water. Voor het mooiste uitzicht van de stad ga je naar La Colline du Château. Je vindt hier dan wel geen kasteel meer maar slechts een aantal resten van de Kathedraal, de rest van de omgeving is omgetoverd tot een park met een waanzinnige waterval die in de avond helemaal verlicht is.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel de France Nice
58 Rue de France,
Nice, Frankrijk
Kaart
58 Rue de France, Nice, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel de France Nice heeft een ideale locatie om de stad Nice te ontdekken, maar ook om heerlijk te genieten van de prachtige stranden. Het hotel beschikt over een heerlijk terras van 100 m² waar je plaats neemt en een ontbijtruimte. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, koffie- en theefaciliteiten, minikoelkast en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel. Parkeren is niet mogelijk bij het hotel, alleen in de omgeving tegen meerprijs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt
Parkeerkosten
Tegen betaling
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Promenade des Anglais

Stranden
Promenade Des Anglais

Maak een heerlijke wandeling over de boulevard en geniet ondertussen van het strand, de zee en de monumentale gebouwen in Belle Epogue stijl.

Place Masséna

Eten en drinken, Shoppen
Place Masséna

Place Masséna is het belangrijkste plein van Nice. Het plein wordt omringd met leuke winkels en gezellige restaurants.

Cours Saleya

Eten en drinken, Bezienswaardigheden
Cours Saleya

Cours Saleya staat bekend vanwege de dagelijkse markten die er worden gehouden. 's Avonds wordt het omgebouwd tot een groot terras.

Kathedraal Sainte-Réparate

Bezienswaardigheden
3 Pl. Rossetti

Deze 17-eeuwse kathedraal is erg opvallend vanwege haar grote koepel met gekleurde dakpannen. Het is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen.

De wijk Vieux Nice

Wijken
Vieux Nice

Slenter door deze prachtige, historische wijk van Nice. Bewonder hier de beroemde pittoreske straatjes waar de Côte d'Azur bekend om staat.

La Colline du Château

Bezienswaardigheden
La Colline Du Château

La Colline du Château is een heuvel gelegen tussen de oude stad en de haven van Nice. Klim naar boven voor een prachtig uitzicht.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt

Parkeerkosten

Tegen betaling

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau