Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in een familievriendelijk skigebied o.b.v. halfpension incl. extra's!

Pension Edelweiss
Breitenbach am Inn, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
6, 7, 8 of 15-daagse wintersportvakantie in een familievriendelijk skigebied o.b.v. halfpension incl. extra's!

Het gezinsvriendelijke Pension Edelweiss ligt op een schitterende locatie in het Oostenrijkse Breitenbach am Inn. Hier voel je je direct thuis. De kamers zijn traditioneel ingericht met veel hout, warme kleuren en een eigen balkon. In de omgeving maak je prachtige wandelingen, zo is de wandelroute Kundler Klamm een aanrader voor wandelaars van ieder niveau. Je loopt over een brede, vlakke weg langs een rotswand en kleine watervalletjes. Bij terugkomst duik je de sauna van Pension Edelweiss in om helemaal te ontspannen. Bij mooi weer geniet je op het terras van een lekkere maaltijd, die ook in de rustieke eetzaal worden geserveerd. Je hebt de keuze uit voornamelijk typisch Oostenrijkse gerechten.

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in een familievriendelijk skigebied o.b.v. halfpension incl. extra's!

Pension Edelweiss
Breitenbach am Inn, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 6, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief dagelijks 3-gangen diner
  • Om de dag saladebar bij het diner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Ga wandelen naar de Kundler Klamm
Skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Het familievriendelijke skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau strekt zich uit over de dalen Wildschönau en het Alpbachtal. Met 113km aan afwisselende skipistes en spannende highlights zorgen voor puur skiplezier. De pistes van Wildschönau reiken tot een maximale hoogte van 1.900 meter en sneeuwkanonnen zorgen tot in het dal voor een goede sneeuwlaag. Het piste aanbod is erg gevarieerd, waardoor iedere wintersporter hier fijn kan skiën en het zonder eentonigheid een week kan volhouden. De liften zijn modern en comfortabel, en onder professionele begeleiding in de kinderski schoolprogramma's krijgen de kleine skiërs het onder snel de knie. In het skigebied vind je voldoende restaurants en gezellige berghutten waar je een heerlijke Knödel, Kaiserschmarrn of Gröstl kunt nuttigen.

Pistes:
26 km aan blauwe pistes
54 km aan rode pistes
13 km aan zwarte pistes

Liften:
9 gondels
7 stoeltjesliften
29 sleepliften

Prijzen skipas hoofdseizoen (17/12/22 tot 17/03/2023):
2 dagen: € 108,00 volwassene | € 86,50 jeugd | € 54,00 kind
3 dagen: € 161.50 volwassene | € 129.50 jeugd | € 81.00 kind
4 dagen: € 207.50 volwassene | € 166.00 jeugd | € 104.00 kind
5 dagen: € 247.00 volwassene | € 198.00 jeugd | € 123.50 kind
6 dagen: € 284.00 volwassene | € 227.50 jeugd | € 142.00 kind
7 dagen: €315.00 volwassene | € 252.00 jeugd | € 157.50 kind

De tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen en kunnen per periode verschillen. Boek je vroegtijdig je skipas online, dan kun je profiteren van veel voordeel ten opzichte van een skipas ter plaatse.

Pension Edelweiss
Haus 29,
Breitenbach am Inn, Oostenrijk
Kaart
Haus 29, Breitenbach am Inn, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Pension Edelweiss is een gezellig pension op een mooie en rustige locatie. Verheug je op een uitstekende service en een ontspannen sfeer tijdens een onvergetelijke vakantie in de bergen. Alle kamers zijn traditioneel en in warme kleuren ingericht en allemaal voorzien van een balkon met uitzicht op de omgeving. De kamers zijn allen voorzien van een TV, gratis Wi-Fi en een eigen badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn. Het pension beschikt over een restaurant waar dagelijks een uitgebreid ontbijt en een 3-gangendiner zal worden geserveerd. Wil je er liever op uit? Ga dan beslist een hapje eten bij een van de plaatselijke restaurants. Verder kun je gratis gebruikmaken van de inpandige sauna, infraroodcabine, stoombad en kleine fitnessruimte. Ook is een ondergrondse parkeergarage en een skiruimte met skischoendroger gratis beschikbaar. Neem na een actieve dag plaats in de gezellige lounge met een speelhoek voor de allerkleinsten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Parkeren is mogelijk
Parkeerkosten
De parkeerkosten zijn gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10 Per dier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Zillertal

Outdooractiviteiten
Zillertal

Op de 143 km pistes en 52 liften vinden skiërs & snowboarders een ruime keuze aan alle vaardigheidsniveaus.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10 Per dier per dag

Parkeren

Parkeren is mogelijk

Parkeerkosten

De parkeerkosten zijn gratis

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau