Winterzon
dagen

Bruisende winterzonvakantie in 4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en transfer

California Urban Beach (adult only)
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
Genieten van een 6-, 8-, 11-, of 15-daagse winterzonvakantie in Albufeira incl. vlucht en transfer

Op vakantie genieten van zon, zee, strand en heerlijk luxueuze voorzieningen? Dan zit je goed bij California Urban Beach. Dit mooie hotel in Albufeira ligt op slechts 2 minuten wandelen van het goudgele zandstrand Praia dos Pescadores. Neem een duik in het buitenbad, geniet op een ligstoeltje van de zon of haal een drankje aan de bar bij het zwembad. Dit adult only hotel laat geen kinderen toe, waardoor er een rustige sfeer hangt. Ook liggen er heel veel gezellige bars en restaurants op wandelafstand van California Urban Beach. Laat je zeker een dagje in de watten leggen in de spa van het hotel, met een massage of een schoonheidsbehandeling. Het valt aan te raden om een fiets te huren en zo de omgeving van het hotel te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld naar het Castelo de Albufeira of ontdek meerdere schitterende stranden, waaronder Praia da Coelha en Praia da Marinha. In het archeologische museum Museu Municipal de Arquelogia kom je meer te weten over de lokale geschiedenis en cultuur. Kom jij ook genieten van een ontspannen vakantie?

Winterzon
dagen

Bruisende winterzonvakantie in 4*-hotel in Albufeira incl. vlucht en transfer

California Urban Beach (adult only)
Albufeira, Albufeira, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Albufeira vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Modern 4*-hotel
  • Nabij de haven van Albufeira
  • 2 minuten wandelen van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het oude centrum van Albufeira
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in Albufeira

Verken de oude binnenstad van Albufeira
Albufeira heeft een oude binnenstad die enkele eeuwen oud is. Het is de moeite waard om een uurtje (of twee) te slenteren door het Centro Histórico, met zijn wirwar aan charmante straatjes, smalle steegjes en drukke pleinen. Je wandelt langs oude witgekalkte huisjes en veel straten hebben die typische Portugese bestrating van mozaïeken. De meeste bebouwing is trouwens van ná 1755. Het grootste deel van Albufeira werd toen weggespoeld door een tsunami, nadat de hoofdstad Lissabon door een krachtige aardbeving werd getroffen.

Jachthaven van Albufeira
Voor wat afleiding van het drukke centrum is het leuk om even een tripje te maken naar de jachthaven van Albufeira (Marina de Albufeira), die pas in 2003 is geopend. Met de gele en snoepkleurige geblokte huizen, gebouwen en appartementen heeft het wel iets weg van een filmset. Het is ontworpen door de bekende Portugese architect Tomás Taveira. Het project was bedoeld om Albufeira wat meer cachet te geven en te profileren als chique vakantieoord.

Vaar met een boot langs grotten en dolfijnen
Tijdens je vakantie in Albufeira moet je zeker tijd inruimen voor een boottocht langs de prachtige Portugese zuidkust. Je hebt een grote kans om dolfijnen en tuimelaars te spotten, die het hele jaar door langs de kust van de Algarve zwemmen. Het is een geweldige ervaring om dolfijnen in de golven te zien spelen. De ochtenduren is de beste tijd om deze vriendelijke dieren in de zee te zien.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
California Urban Beach (adult only)
R. Joaquim Pedro Samora 2,
Albufeira, Portugal
Kaart
R. Joaquim Pedro Samora 2, Albufeira, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het California Urban Beach Hotel is een modern ingericht hotel. Het is gelegen nabij het centrum en het strand. Het hotel beschikt over een heerlijk zwembad met ligbedjes waar je heerlijk kunt relaxen. D Geniet van een cocktail aan het zwembad of in de lounge. In het restaurant van het hotel, D'Lounge Wine & Sushi, kun je genieten van Japanse gerechten. In de nabije omgeving van het hotel vind je ook vele restaurants en bars waar je terecht kunt voor een lekker hapje en drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Albufeira

Eten en drinken, Steden
Albufeira

Langs de rotsachtige kustlijn van de Algarve ligt de badplaats Albufeira, dat geroemd wordt om zijn grote aantal zandstranden en uitgaansgelegenheden.

Praia da Marinha

Natuur & Parken
Lagoa

Praia da Marinha is door velen, inclusief de Portugese bewoners zelf, uitgeroepen tot allermooiste strand van de Algarve.

Faro

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Rua João De Deus 40-42

Door de rijke historie heeft de stad veel bezienswaardigheden. De kathedraal Igreja da Se, gelegen bij de Romeinse tempel en de Moslim moskee, heeft nog delen die dateren uit 1249.

Lagos

Steden, Bezienswaardigheden
Lagos

Lagos is een prachtig klein stadje aan de kust in de regio Algarve. Lagos heeft een lange geschiedenis die zijn sporen op het kleine plaatsje hebben achtergelaten.

Sagres

Steden, Cultuur
Sagres

Sagres is een plaatsje die op het meest zuidwestelijke puntje van Europa ligt. In het dorpje hangt een relaxte sfeer en is zeer geliefd bij surfers.

Kaap St. Vincent

Natuur & Parken
Cape Saint-Vincent

Vanaf de Kaap Sint-Vincent heb je een eindeloos uitzicht over de Atlantische Oceaan. Voor een geweldige zonsondergang zou je hierheen moeten gaan.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau