Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een all-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op Rhodos incl. vlucht

Pegasos Deluxe Beach Hotel
Faliraki, Rhodos, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
579,-
totaal: 1225,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse all-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op het zonne-eiland Rhodos incl. vlucht

Opzoek naar de ideale zonvakantie voor het hele gezin? Dan ben je bij dit luxe 4*-hotel aan het juiste adres. Ben je een echte strandliefhebber? Dan heb je geluk, dit hotel ligt namelijk direct aan het heerlijke zandstrand. Bewonder hier het kristalheldere water van de Egeïsche Zee. Ben je meer een zwembad type? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad van het hotel terwijl de kids zich vermaken in de miniclub. Doe voor een beetje actie mee aan één van de sportactiviteiten als jeu de boules, tafeltennis of beachvolleybal. Op steenworpafstand vind je het levendige centrum van Faliraki, vanaf het strand is dit een heerlijke wandeling hier naar toe! Jong of oud, hier zal niemand zich vervelen!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een all-inclusive zonvakantie in een 4*-hotel op Rhodos incl. vlucht

Pegasos Deluxe Beach Hotel
Faliraki, Rhodos, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Rhodos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet inclusief snacks
  • IJs en snacks in de namiddag
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank
  • Direct aan het strand gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Petaloudes Vallei (vlindervallei)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Meer over Rhodos

Bezoek de hoofdstad
Op maar liefst 4 kilometer ligt het bruisende plaatsje Rhodos-Stad. Een taxiritje naar Rhodos-Stad duurt ongeveer 10 minuten en kost vanaf Ixia ca. €10,00. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om met de directe busverbinding naar de stad te reizen.

Rhodos-Stad is een walhalla voor vakantiegangers die op zoek zijn naar drukte, cultuur en natuurlijk ook gezelligheid. Naast de oude stadsmuren, waar je een mooie wandeling langs kunt maken, is er nog meer te zien in Rhodos-Stad, dus ga zeker op ontdekking! Tijdens je uitje naar Rhodos-Stad kun je ook lekker relaxen op het strand, waar ligbedden en parasols te huur zijn. 's Avonds kun je je dansschoenen aan doen, want het nachtleven is geweldig!

Het dorpje Monolithos
Witgekalkte huizen, verlaten stranden en ongerepte natuur. Er zijn weinig plekken op Rhodos die in de buurt komen bij Monolithos. Dit dorpje ligt in het zuidwesten van Rhodos en is typisch zo’n plek waar je het authentieke Griekenland kunt ervaren. Zo’n dorpje waar de tijd lijkt stil te staan en waar het toerisme nog weinig invloed op heeft gehad. Het is dus zeker de moeite waard om ook dit deel van het eiland te verkennen. Vanuit Faliraki ben je er met een huurauto in 80 minuten. De omgeving is prachtig, vooral heel groen met hier en daar een mooi doorkijkje waar je de zee kunt zien.

Relaxen bij het kustplaatsje Stegna
Aan de oostkust van Rhodos ligt Stegna (24 minuten rijden vanuit Faliraki). Geen compleet onontdekte plek, maar het is er wel lekker rustig. Stegna is een relaxed kustplaatsje. Het voelt hier een beetje alsof je op een ander eiland terecht bent gekomen. Je vindt er langgerekte zandstranden, sfeervolle huisjes en gezellige tavernes, die de vis direct uit zee serveren. Verser kan dus niet. Het is alsof de tijd in Stegna wat minder snel gaat, precies dat ontspannen vakantiegevoel waar je wellicht naar op zoekt bent.

Wandelen vanuit Kritinia
Rhodos is ook een eiland dat uitermate geschikt is voor wandelaars. Zoek je een mooie en rustige wandelroute, dan moet je naar het bergdorpje Kritinia (ca. 1 uur rijden vanuit Faliraki). De omgeving van Kritinia grenst namelijk aan een prachtig natuurgebied dat helemaal doorloopt tot aan de zee. Hier kun je een wandelroute lopen van zo’n 13 kilometer langs boomgaarden, bloemenvelden en de overblijfselen van het oude kasteeltje van het dorp. Deze route gaat je geen seconde vervelen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Pegasos Deluxe Beach Hotel
Leof. Kallitheas,
Faliraki, Griekenland
Kaart
Leof. Kallitheas, Faliraki, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Pegasos Deluxe Beach Hotel ligt direct aan het zandstrand op het Griekse eiland Rhodos. Het hotel beschikt over een zwembad met apart peuterbadje met waterglijbaan. De kamers beschikken over een airco, televisie, telefoon, huurkluisje, badkamer met bad/douche, toilet en föhn en een minibar tegen betaling. Alle kamers beschikken over een balkon of terras. Het hotel heeft een buffet restaurant, bar met buitenterras en een zwembadbar. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. In de spa kan je helemaal tot rust komen. Ook kan je fietsen huren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Vlindervallei Petaloudes

Bezienswaardigheden, Dierentuinen en aquaria
The Valley Of Butterflies

Petaloudes is een vallei in het noordwesten van Rhodos die meer bekend staat als de vlindervallei. In de vallei leeft één vlindersoort in grote aantallen: de C. Quadripunctaria Rhodosensi, een ondersoort van de Spaanse vlag. Deze nachtvlinder die ook overdag actief is houdt in de vlindervallei haar zomerrust om de warmte te ontvluchten.

Rhodos-Stad (oude stad)

Bezienswaardigheden, Steden
Rhodos-Stad

De oude binnenstad van Rhodos-Stad is meer dan vierentwintighonderd jaar oud. Gedurende de geschiedenis veranderde Rhodos-Stad in een vestingstad met grote vestingsmuren die tegenwoordig nog steeds te bewonderen zijn. De straatjes binnen de muren zijn tegenwoordig een belangrijke toeristische attractie met een groot aantal winkeltjes, terrasjes en restaurants

Lindos

Steden
Lindos

De aan de oostkust gelegen plaats Lindos heeft als bijnaam ‘Het witte stadje’, wat het te danken heeft aan de witte huisjes die in het dorp staan. Lindos ligt aan een prachtige baai, boven het plaatsje staat de antieke Akropolis van Lindos met de tempel van Athena Lindia.

Göynük Canyon

Boottochten en watersporten, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Beldibi Mahallesi

Een prachtig natuurgebied, met helderblauw water, kloven en grotten. Je vindt hier volop flora en fauna. Zwemmen, wandelen: je kunt hier van alles doen.

Vai beach

Stranden
Epar.od. Monis Toplous

Vai is volgens velen het allermooiste strand van Kreta. Het ligt aan de noordkust van het eiland met wuivende palmbomen en heerlijk zacht zand.

Ruïnes van Oud-Thira

Bezienswaardigheden, Steden
Thera 847

Oud-Thira is gelegen nabij Kamari, op de berg Mesa Vouno. De stad is in de 8e eeuw voor Christus gesticht door de Doriërs. Hier zijn onder andere de overblijfselen van een kerkje, een gymnasium, thermale baden, tempels en een theater te vinden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau