Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van een stedentrip in het romantische Venetië incl. vlucht en ontbijt

Hotel Cavalletto & Doge Orseolo
Venetië, Veneto, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
379,-
totaal: 808,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek tijdens een 3-, 4-, of 5-daagse stedentrip de unieke historische stad Venetië incl. vlucht en ontbijt

Verblijf je in het 4*-hotel Albergo Cavalletto & Doge Orseolo dan kun je veel highlights die je wilt bezoeken van je lijstje afvinken. En dat niet geheel zonder reden. Het hotel heeft namelijk een betoverende ligging, direct aan het gondeldok en vlak naast het San Marcoplein! Nergens anders ter wereld vind je een drijvende stad, gebouwd in een lagune met 150 kanalen, 100 pleinen en wel 400 bruggen. In Venetië gaat alles met de boot en zal je geen enkele auto tegenkomen. Deze ultra romantische stad mag dan druk bezocht worden, maar dat heeft zeker een goede reden. Hier valt werkelijk achter ieder hoekje iets moois te ontdekken.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van een stedentrip in het romantische Venetië incl. vlucht en ontbijt

Hotel Cavalletto & Doge Orseolo
Venetië, Veneto, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Venetië vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Direct aan het gondeldok gelegen!
  • Een van de oudste hotels in Venetië
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een tripje naar de eilanden Burano en Murano in Venetië
Tips in de omgeving!

Het San Marcoplein en meer!
Het San Marcoplein is het hart van Venetië en één van de mooiste pleinen ter wereld. Aan het plein liggen de sprookjesachtige Basiliek van San Marco, het Dogepaleis, de 98,5 meter hoge klokkentoren, de schilderachtige zuilengalerijen en de Torre dell’Orologio, met de prachtige astronomische klok. Hier vind je een groot deel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië allemaal bij elkaar. De Basiliek van San Marco en het Dogepaleis zijn de twee meest bijzondere bouwwerken van Venetië en deze zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Brug der Zuchten
Net om de hoek van het San Marcoplein kan je de Brug der Zuchten vinden. De loopbrug heeft deze naam gekregen omdat vroeger de gevangen vanuit het Dogepaleis over de brug naar de donkere kerkers van de gevangenis liepen. Via de raampjes zagen ze hier dan voor de laatste keer daglicht. De naam refereert dus aan de zucht op weg naar de gevangenis.

Maak een romantische gondeltocht door de kanalen van Venetië
Ben je in Venetië dan kan een gondeltocht eigenlijk niet ontbreken. De eerste gondels waren er al in het jaar 1094. Enkele honderden jaren later waren er maar liefst 10.000 gondels in Venetië en werden ze gebruikt om werkelijk alles te vervoeren. Tegenwoordig zijn dit er nog maar 400 en worden ze vrijwel alleen nog maar gebruikt voor een romantisch tochtje door de smalle kanalen van de stad.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Cavalletto & Doge Orseolo
Piazza San Marco 1107,
Venetië, Italië
Kaart
Piazza San Marco 1107, Venetië, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Cavalletto & Doge Orseolo is geopend in 1308 en is daarmee een van de oudste hotels van Venetië. Wanneer je het hotel uitstapt ben je bijna direct op het San Marcoplein. Er is een bar waar je terecht kan voor een lekker drankje en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. De kamers beschikken over een airco, minibar, kluisje, tv, telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Venetië

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

Basiliek van San Marco

Bezienswaardigheden, Cultuur
San Marco

Aan het San Marco Plein vindt u de Basiliek van San Marco. De San Marcobasiliek is een kerk met een mix van verschillende stijlen en is hierdoor zeer uniek.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Canal Grande

Boottochten en watersporten
Canal Grande

De Canal Grande is ca. 4 km. lang en loopt dwars door Venetië. Maak een boottocht en bewonder de prachtige huizen aan de waterkant.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau