Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel in het centrum van Suhl nabij het Thüringer Woud incl. ontbijt en vele extra's!!

Michel Hotel Suhl
Suhl, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Beleef in 3, 4, 6 of 8 dagen de historische binnenstad van Suhl vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. ontbijt en vele extra's!

Ben jij op zoek naar een leuke vakantie, waarbij je stad en natuur kunt combineren? Dan is Suhl echt iets voor jou! Suhl is een historisch stadje, gelegen op de zuidelijke hellingen van het Thüringer woud. Je verblijft in een uitstekend 4*-hotel, in het centrum van de stad. Ontdek het prachtige landschap van het Thüringer Woud tijdens het wandelen en fietsen, waarbij je de stress van het dagelijks leven achter je kan laten en kan genieten, midden in de natuur. Suhl staat bekend om zijn handwapenfabricage, en een bezoek is dan ook niet compleet zonder een bezoekje aan het Waffenmuseum in het centrum. Ook aan musea is hier geen gebrek, want in het Congress van Suhl zijn onder andere het Fahrzeugmuseum en de Kunstausstellung gevestigd. Sluit de dag af in de gezellige hotelbar, waar je kunt genieten van verschillende bieren, wijnen, frisdranken en heerlijke cocktails!

Autovakanties
dagen

Geniet in een 4*-hotel in het centrum van Suhl nabij het Thüringer Woud incl. ontbijt en vele extra's!!

Michel Hotel Suhl
Suhl, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Ontvang een Thüringer specialiteit maaltijd (vanaf 5 nachten)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • 1 x Thüringsch specialiteitendiner
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek de mijnbouwwandelpaden met mijnen die te bezoeken zijn
Wat is er te doen in :

Breng een bezoek aan het dierenpark van Suhl
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor elke leeftijd? breng dan een bezoek aan het dierenpark van Suhl! In dit park kun je vele dieren ontdekken in de verschillende zone's, zoals op de kinderboerderij, in het buitenterraria, in de inloop lori of bij de biggenboerderij. Natuurlijk kun je ook even op adem komen op een van de terrasjes, ravotten in de speeltuinen en souvenirs shoppen in de souvenirwinkel. Dit is dus zeker een bezoekje waard!

Bekijk het Waffenmuseum in Suhl
Tijdens je bezoek aan Suhl, die in de geschiedenis bekend staat om de handwapenwapenfabricage, kan een bezoek aan het Waffenmuseum niet ontbreken. In het museum vind je meer dan 460 wapens en andere tentoonstellingen die worden gepresenteerd in de duizend vierkante meter tentoonstellingsruimte. In de museumwinkel vind je een uitgebreid assortiment literatuur over Suhl-wapens, tinnen figuren en andere souvenirs om aan te schaffen voor thuis.

Maak een wandeling in de natuur rondom Suhl
Suhl is prachtig gelegen, nabij het natuurlijke gebied van het Thüringer Woud. Dit leent zich perfect voor prachtige wandel en fietsroutes. De hellingen zijn echter niet zwaar, ze verlopen heel geleidelijk en zijn ook voor onervaren wandelaars goed te doen. Onderweg kom je riviertjes, authentieke dorpjes en berghutten tegen waar je heerlijk even op adem kan komen onder het genot van een kop koffie.

Michel Hotel Suhl
Platz der deutschen Einheit 2,
Suhl, Duitsland
Kaart
Platz der deutschen Einheit 2, Suhl, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het dal van de Lauter en de Hasel, aan de zuidrand van het Thüringer Woud, ligt Michel Hotel Suhl. Het Michel Hotel Suhl is een 4-sterrenhotel, dat zich midden in het centrum bevind. Dit is de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie, waarbij je stad en natuur combineert! Ontdek het prachtige landschap van het Thüringer Woud tijdens het wandelen en fietsen, waarbij je de stress van het dagelijks leven achter je kan laten en kan genieten, midden in de natuur. De kamers van het Michel Hotel Suhl zijn modern ingericht, en de kamers hebben een gezellige sfeer. Ze beschikken ieders over comfortabele bedden, Wi-Fi, telefoon, led flatscreen tv en een minibar. De badkamers hebben allemaal een douche en/of bad, toilet en een föhn. Sluit de dag af in de gezellige hotelbar. Hier vind je bieren, wijnen, frisdranken en heerlijke cocktails! Voor de ultieme ontspanning kun je gebruik maken van de sauna in het hotel. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Dierenpark Suhl

Dierentuinen en aquaria
Carl-Fiedler-Straße 58, Suhl

Geweldig voor jong en oud. In een smal dal bevindt zich het kleine dierenpark. Heerlijk om een halve dag te spenderen.

Kristalgrot Friedrichroda

Bezienswaardigheden
Friedrichrodaer Straße

In deze voormalige mijn kan je worden rondgeleid door de oude tunnels. Met haar gips kristallen wordt deze grot als de mooiste en grootste grot beschouwd van Europa.

Funpark Inselberg

Attractieparken
Kleiner Inselsberg 3

In dit gezellige park is een 1000 m. lange rodelbaan te vinden, een speciale 'vliegende achtbaan' en nog veel meer leuke attracties.

Aussichtsturm Inselberg

Bezienswaardigheden
Inselsbergstraße 126

In de 21 meter hoge voormalig telecommunicatie toren geniet u niet alleen van een prachtig uitzicht, ook zijn er verschillenden tentoonstellingen te vinden.

Gotha

Steden
Schloßgasse 1, Gotha

Met haar historische gebouwen en musea is Gotha een leuke stad in Thüringen om gezien te hebben.

Kasteel Coburg

Bezienswaardigheden
Festungsstraße 14

Dit is één van de grootste kastelen van Duitsland en ligt 167 meter boven de Duitse stad Coburg. Het slot was een belangrijke plaats voor verschillende bekende personen uit de Duitse geschiedenis. Maarten Luther zocht er een tijd lang bescherming tegen de keizer. Tegenwoordig fungeert het als museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau