Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de veelzijdige stad Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht en ontbijt!

Hotel Abba Sants
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
299,-
totaal: 650,05 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 21 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de veelzijdige stad Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht en ontbijt!

Of je nou een cultuurliefhebber, shopliefhebber of voetballiefhebber bent, met een stedentrip naar Barcelona zit je goed! Barcelona is erg divers, en heeft voor ieder wel wat wils. Deze stad is de perfecte combinatie van kunst, cultuur, shoppen, zon, zee en strand! Breng vooral een bezoek aan de Sagrada Família, het stadspark Park Güell en Casa Milà. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand van elkaar gelegen, maar het openbaar vervoer is ook erg goed geregeld in de stad. Ook vind je in deze bruisende stad verschillende parken, tuinen en mooie stranden. In het voorjaar kunnen de temperaturen al snel oplopen en is het heerlijk om na een dag sightseeing af te sluiten op het strand. Maar ook in het najaar kan het nog lekker van temperatuur zijn. Dit is dus de perfecte combinatie voor stad en strand!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de veelzijdige stad Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. vlucht en ontbijt!

Hotel Abba Sants
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vanuit het hotel ben je met het OV zó in het centrum!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: schaf de Barcelona City Pass aan voor korting en gratis entree
Wat is er te doen in Barcelona:

Breng een bezoek aan de Sagrada Familia
De Sagrada Familia is een bijzondere kerk, gevestigd in de wijk Eixample, en het meest bezochte monument in Barcelona. Dit is het levenswerk van de modernistische architect Antoni Gaudí. De Sagrada Familia diende ooit als kerk, school en opvangtehuis voor arme kinderen. Tegenwoordig is de kerk een toeristische trekpleister en een bijzondere bezienswaardigheid van de stad.

Wandel door Park Güell
Park Guëll is een groot en bekend park met tal van bezienswaardigheden! Het park is gelegen op de helling van een heuvel waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Barcelona. Het stadspark is grotendeels vrij toegankelijk, maar het deel waar de belangrijke hotspots van Park Güell te vinden zijn, is alleen te bezoeken als je een geldig entreeticket hebt. Hier kun je onder andere de stadsmuur beplakt met kleurrijk mozaïek, de grote hagedis van mozaïek, Casa Larrard (het huis waar Gaudi in heeft gewoond) en nog veel meer kan vinden! Dit is dus zeker een bezoekje waard.

Volg een rondleiding door Camp Nou
Ben jij als echte voetbal liefhebber in Barcelona? Dan kan een bezoek aan Camp Nou natuurlijk niet ontbreken! Ook als FC Barcelona geen wedstrijd speelt, is een bezoek aan stadion Camp Nou een echt belevenis. Een rondleiding door dit indrukwekkende stadion is niet alles, met de Camp Nou Experience maak je door virtual reality de belangrijkste hoogtepunten uit de clubgeschiedenis mee. Echte voetbalfans kunnen Barcelona niet verlaten zonder een bezoek aan Camp Nou te hebben gebracht!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Abba Sants
Carrer de Numància, 32,
Barcelona, Spanje
Kaart
Carrer de Numància, 32, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Abba Sants is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een zonnige stedentrip. Dit comfortabele stadshotel ligt net iets buiten het centrum, maar nabij het openbaar vervoer naar de luchthaven en het centrum. De ruime kamers van dit hotel zijn voorzien van airconditioning, tv, huurkluisje, minibar en een telefoon. De badkamer beschikt over een bad en/of douche, toilet en föhn. Verschillende recreatiemogelijkheden zoals fietsen, mountainbiken of de fitnessstudio zorgen voor actief vermaak. Wil je liever wat ontspanning? ondernemen? Bezoek dan de spa en geniet van massagebehandelingen. Heb je honger gekregen? Schuif dan aan in de eetzaal, in het koffiehuis of in de bar. In het restaurant kun je heerlijk genieten van een diner, en elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet gesserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Font Màgica Montjuïc

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Plaça De Carles Buïgas 1

Tijdens de Grote Wereldtentoonstelling van 1929 werd er iets spectaculairs gebouwd: de Font Màgica Montjuïc. De fontein is tot vandaag de dag een van de populairste toeristische bestemmingen van Barcelona en een van de mooiste fonteinen in de wereld. Overdag is het er rustig, maar na zonsondergang komt de fontein tot leven.

Casa Batlló

Musea, Bezienswaardigheden
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Casa Milà

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau