Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de historische binnenstad van Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. ontbijt!

Hotel Abba Balmoral
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
319,-
totaal: 690,05 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 15 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de historische binnenstad van Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. ontbijt!

Een stedentrip naar Barcelona, de sprankelende stad in het noordoosten van Spanje, is een aanrader voor iedereen! In Barcelona combineer je cultuur, shoppen, uitgaan, zon, zee en strand met elkaar! Zo zie je al gauw, Barcelona is in elk jaargetijde een bezoek waard. In de zomer kun je hele dagen op het strand van Barcelona liggen zonnen en in de winter is het rustiger in de stad. Hierdoor kun je extra genieten van bezienswaardigheden als het Parc Güell van Gaudí, prachtige panden aan de Passeig de Gràcia en de beroemde Sagrada Família. Vooral in het voor en najaar is het heerlijk genieten van de zon op een terras op een van de vele gezellige pleintjes die de stad te bieden heeft. Dit klinkt toch als een perfecte stedentrip!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de historische binnenstad van Barcelona vanuit een 4*-hotel in het centrum incl. ontbijt!

Hotel Abba Balmoral
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Parc Güell
Wat is er te doen in :

Kom volledig tot rust bij het Parc del laberint d’horta
Parc del laberint d’horta is het oudste stadspark van Barcelona. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen. Het park wordt voornamelijk bezocht door de locals omdat het iets buiten het stadscentrum ligt. Toeristen zal je hier bijna niet vinden. Wil jij even uit de drukte van de stad ontsnappen? Dan is The Horta Labyrinth een echte aanrader!

Breng een bezoek aan de Sagrada Familia
De Sagrada Familia is een bijzondere kerk, gevestigd in de wijk Eixample, en het meest bezochte monument in Barcelona. Dit is het levenswerk van de modernistische architect Antoni Gaudí. De Sagrada Familia diende ooit als kerk, school en opvangtehuis voor arme kinderen. Tegenwoordig is de kerk een toeristische trekpleister en een bijzondere bezienswaardigheid van de stad.

Bekijk de zonsondergang vanaf Bunkers del Carmel
Ook zo'n liefhebber van zonsondergangen? Het mooiste uitzicht over Barcelona bekijk je vanaf Bunkers del Carmel. De oude bunkers liggen bovenop de heuvel Turó de la Rovira en zijn gebouwd tijdens de Spaanse burgeroorlog. Neem voldoende eten en drinken mee, zodat jij boven heerlijk kunt picknicken en tegelijkertijd kunt genieten van een fantastisch uitzicht!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Abba Balmoral
Via Augusta, 5,
Barcelona, Spanje
Kaart
Via Augusta, 5, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Abba Balmoral is een luxe 4-sterren hotel in Barcelona. Dit stadshotel ligt ca. 4 km van het strand van Barcelona, en in de omgeving van het hotel vind je verschillende bars, restaurants en een supermarkt op ca. 500 meter van het hotel. Het hotel ligt in het echte hart van de stad, op slechts een paar minuten van La Pedrera de Gaudí, naast de Diagonal in Barcelona en zeer dicht bij de Passeig de Gràcia en Rambla Catalunya. De kamers van het hotel zijn ontworpen in een moderne stijl, en beschikken over een minibar, een kluisje, gratis WiFi, Smart TV, thee- en koffiefaciliteiten, strijkijzer en een strijkplank. De badkamer beschikt over een douche en/of bad, toilet en föhn. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, waarmee je de dag goed kunt beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 27,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Casa Milà

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Park Güell

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Carrer D'olot

Dit stadspark ligt in het stadsdeel Gràcia en is aangelegd door Antoni Gaudí in opdracht van Eusebi Güell. Hier vindt u onder andere het Gaudí museum, een portiersloge, portierswoning, een grote trap met een mythologische draak en een zeer groot balkon van waar u een geweldig uitzicht hebt over de stad.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 27,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau