Wellness
dagen

3 dagen luxe 4*-hotel in Twente o.b.v. halfpension incl. entree Sauna Vital

Aparthotel Delden
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 nachten in een luxe 4*-hotel in Twente incl. entree Sauna Vital en vele extra's!

Het 4-sterren Aparthotel Delden en haar omgeving bieden je alles voor een geweldig en ontspannen verblijf! In het hotel zijn er vele activiteiten en faciliteiten voor de actieve, en de non-actieve vakantieganger. Voor de actievelingen onder ons zijn er voetbalfaciliteiten, een fitness studio, golfen op de eigen golfbaan, indoor tennis, bowling en nog veel meer recreatieve en sportieve spelen op het overdekte terras. Ben je meer een liefhebber van ontspanning? Het sauna en wellness centre Vital met indoor zwembad is een oase van rust. De steden Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal liggen om de hoek, en zijn een leuk uitstapje. Hier kun je heerlijk winkelen en cultuur snuiven. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, en 's avonds geniet je van een luxe 3-gangen diner. Klinkt dit niet als een heerlijk weekendje weg?

Wellness
dagen

3 dagen luxe 4*-hotel in Twente o.b.v. halfpension incl. entree Sauna Vital

Aparthotel Delden
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x luxe 3-gangendiner
  • Onbeperkt gebruik van Sauna Vital (uitsluitend ongekleed)
  • Eenmalig een badjas, grote en kleine handdoek in bruikleen
  • Inclusief slippers (die je mag houden)
  • Tip: maak een uitstapje naar Enschede of Hengelo!
Breng een bezoek aan Sauna Vital!

Sauna Vital is ideaal voor diegene die zich eens een dagje wil ontspannen in een knusse en huiselijke sfeer. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en ontspanning zijn de belangrijkste kenmerken van Sauna Vital. Sauna Vital biedt een compleet pakket aan sauna-faciliteiten, je vind er onder andere een infrarood sauna, Finse sauna, zwembad, whirlpool en dompelbaden. Daarnaast is er een heerlijke relaxruimte te vinden waar je kunt genieten bij de open haard. Op het buitenterras zijn ligbedden aanwezig en onder de overkapping bevinden zich een gezellige dining tafel met zitjes. Bij je bezoek ontvang je eenmalig een badjas, en een grote en kleine handdoek in bruikleen. ook ontvang je slippers, die je mag houden.

Openingstijden
Maandag: 15.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag: 15.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag: 15.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag: 15.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 15.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur tot 18.00 uur

Aparthotel Delden
Sportlaan 7,
Delden, Nederland
Kaart
Sportlaan 7, Delden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Aparthotel Delden ligt net buiten het middeleeuwse stadje Delden. Rustig gelegen, ver van de files en erg goed bereikbaar. Vanuit het hotel kun je heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving en genieten van het coulisselandschap dat Twente kenmerkt. Het hotel ligt in een prachtige omgeving, nabij de steden Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. Hier kun je heerlijk winkelen en cultuur snuiven. Trek je liever de natuur in? Ga dan vooral fietsen of wandelen bij Kasteel Twickel, met een prachtig landgoed van 4000 hectare. Is het zelf niet gelukt om eigen fietsen mee te nemen? Huur dan een fiets bij Aparthotel Delden. In het hotel zijn er vele activiteiten en faciliteiten voor de actieve, en de non-actieve vakantieganger. Voor de actievelingen onder ons zijn er voetbalfaciliteiten, een fitness studio, golfen op de eigen golfbaan, indoor tennis, bowling en nog veel meer recreatieve en sportieve spelen op het overdekte terras. Ben je meer een liefhebber van ontspanning? Het sauna en wellness centre Vital met indoor zwembad is een oase van rust. De kamers van Aparthotel Delden zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van alle comfort. Elke ochtend word er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Golfbaan
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Zoutmuseum

Musea
Langestraat 30

Het Zoutmuseum vertelt het complete verhaal over zout. In het museum gaat het niet alleen over de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo, maar ook om de periodes veel verder terug in de tijd.

Kasteel Twickel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Twickelerlaan 1A

Op het landgoed bevinden zich zo'n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij.

Museumboerderij Wendezoele

Musea
Twickelerlaan 14

Kom het boerenleven van toen ontdekken! Hoe was het leven in de landbouw en veeteelt in dit deel van Twente tussen 1900 en 1960? Bij Twickelboerderij Erve Brinkate uit 1895 is het te beleven.

Museum Twentse Welle

Musea
Het Rozendaal 11

Altijd al benieuwd geweest naar de verhalen over de mens in Twente? Van de tijd van jagers tot de maatschappij van nu, hier ontdek je het allemaal.

Enschede

Steden
Enschede

Enschede is de cultuurstad van Twente. Vroeger was het de belangrijkste Textielindustriestad van Nederland, maar dat heeft nu plaats gemaakt voor een modern en levendig centrum.

Beeklustpark

Natuur & Parken
Ledeboerslaan

Het Beeklustpark is een een park voor jong en oud en is in het bezit van een Green Flag Award. Het park heeft een bijzondere muziek koepel waar op zondag vaak een optreden staan gepland.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op
Vanaf 1 november 2023 tot 1 april 2024 is het hotel op de zondagen vanaf 18.00 uur gesloten. Het is al zo dat de keuken op zondag na het ontbijt gesloten is. Ook de sauna is op zondag de hele dag gesloten. Deze winter zijn ook de bar, sportfaciliteiten en receptie op zondag gesloten vanaf 18.00 uur.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Van 06.00 tot 22.00 uur in de zomertijd. Van 06.00 tot 20.00 uur in de wintertijd.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau