Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur van Salzburg o.b.v. logies en extra's!

Haus Austria
Flachau, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 6, 8 of 15 dagen in de natuur van Salzburg o.b.v. logies en extra's!

Het SalzburgerLand is de deelstaat ten oosten van Tirol, waar ook de stad Salzburg ligt. Het is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die graag buiten is, want je bent er altijd omringd door de bergen. Tijdens jouw vakantie in het Salzburger Land kun je genieten van waanzinnige uitzichten in de bergen, maar ook lekkere Oostenrijkse specialiteiten eten in de berghutten en op een van de meest ontspannen manieren de dagen doorbrengen. Want wat je ook gaat doen, een zomervakantie in Flachau zal je sportief uitdagen! Aan het einde van de dag kun jij na een diner in een van de lokale restaurants nagenieten van de dag op je hotelkamer. Klinkt dit niet als een heerlijke vakantie?

Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur van Salzburg o.b.v. logies en extra's!

Haus Austria
Flachau, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief Flachau guest card voor leuke extra's
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Supermarkt op ca. 50 meter
  • Tip: maak kennis met de mountaincart!
Wat is er te doen in Flachau:

Ga wandelen in de natuur van Flachau
In de omgeving van Flachau vind je onwijs veel mogelijkheden om te wandelen. Dit varieert van eenvoudige wandelingen, en uitdagendere wandelroutes voor de wat meer ervaren. In de omgeving van Flachau vind je 150km aan gemarkeerde wandelpaden, met ieders een eigen duur. De wandelpaden verschillen van 1,5 uur tot 6 uur wandelen, met keuze tussen bos, weide en hooggebergte. Deze wandelingen kun je maken onder begeleiding van een gids, of op eigen hand.

Ga zwemmen in een van de bergmeren
In de gemeente van Flachau vind je een kleine Badesee. Dit meer is kraakhelder en blijft altijd gevuld met schoon water, aangezien het water altijd stroomt. Dit zorgt er wel voor dat het water vaak aan de koude kant is. Dit is natuurlijk met warme dagen geen enkel probleem! Bij deze Badensee vind je een klein restaurantje waar je terecht kunt voor een simpele hap, koud bier, ijsjes of een goed glas wijn. Een parasol kan je ter plaatsen huren maar de rest moet je zelf meenemen.

Ga fietsen/mountainbiken in de natuur
Ben je geen liefhebber van wandelen, maar wil je toch nog even graag sportief op pad? Ga dan vooral mountainbiken! In de regio rondom Funchal ligt een netwerk van maar liefst 500 kilometer aan mountainbikepaden. En je hoeft niet eens een eigen route uit te stippelen! Er zijn namelijk 45 mountainbiketours al voor je uitgezet, die variëren van onervaren tot ervaren. Zo is er voor iedereen altijd wel wat wils! Ga met het hele gezin sportief op pad, en ga vooral mountainbiken.

Haus Austria
Wechselergasse 205,
Flachau, Oostenrijk
Kaart
Wechselergasse 205, Flachau, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Haus Austria is gelegen op een rustige locatie in Flachau, maar wel op loopafstand van de winkelstraat en de skilift. De sfeervolle appartementen van Haus Austria zijn ideaal als je een typisch Oostenrijks vakantieadres zoekt voor het hele gezin. Alle appartementen beschikken over een woon- en slaapkamer, keuken met vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, servies, oven, kookplaat, magnetron en koelkast, evenals een ruim balkon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De kamers hebben kabel-tv en Wi-Fi. Na een dag genieten in de buitenlucht kun je rustig bijkomen in je eigen appartement. Op een paar minuten lopen vind je verschillende leuke restaurants, maar je kunt je natuurlijk ook in je eigen keuken een heerlijke maaltijd bereiden!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€12 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet

Faciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Dachstein

Outdooractiviteiten
Dachstein

Sightseeing, snowboarden, skiën, langlaufen, klimmen, wandelen, bergbeklimmen, paragliden, van het uitzicht genieten – dat alles kan op de Dachstein.

Superpark Planai

Outdooractiviteiten
Coburgstraße 52

Zin om flink door de lucht te vliegen met je snowboard? Dan biedt Superpark Planai precies wat je zoekt - ongeacht je niveau!

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Energiekosten: € 25,00 per accommodatie per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€12 per huisdier per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 11.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau