Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Wellness Deal: Verblijf 4*-hotel midden in N.P. Utrechtse Heuvelrug + Ontbijt + Entree luxe Wellness Soesterberg

Buitenplaats de Bergse Bossen
Driebergen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Kom 2 of 3 dagen tot rust in een 4*-hotel midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt en 1 dag entree Wellness Soesterberg

Ontspannen, natuur en wellness. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?! Als je even wil bijkomen van het dagelijks leven, dan zit je bij Buitenplaats de Bergse Bossen goed! Je verblijft namelijk in het hart van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en krijgt bij dit arrangement 1 dag toegang tot Wellness Soesterberg! Dus gooi je badjas en slippers in je tas en op naar Driebergen! Naast het ontspannen in de wellness kan je de natuur rondom het hotel ontdekken. Op loopafstand vind je zandverstuivingen, heideveldjes en eeuwenoude vennetjes. Maak urenlange wandel- en fietstochten en geniet van de frisse buitenlucht. Na een heerlijke dag in de natuur geniet je in het hotel van de uitstekende service, rust en de (h)eerlijke keuken! Breng eventueel ook een bezoek aan een van de oude kastelen of landgoederen, zoals Kasteel Amerongen, Huis Doorn of Slot Zeist.

Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Wellness Deal: Verblijf 4*-hotel midden in N.P. Utrechtse Heuvelrug + Ontbijt + Entree luxe Wellness Soesterberg

Buitenplaats de Bergse Bossen
Driebergen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief late check out o.b.v. beschikbaarheid
  • Incl. 1 dag entree Wellness Soesterberg t.w.v. € 49,00 per persoon
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Beoordeeld met een 9,3 op Zoover!
  • Tip: neem deel aan een belevenisprogramma in wellness Soesterberg
Tips voor tijdens je verblijf

Thermen Soesterberg
In Thermen Soesterberg is zoveel te ontdekken! Zo hebben ze unieke sauna's met elk hun eigen karakter. Ze hebben verschillende temperaturen, sferen en uitwerkingen op je lichaam en geest. Wil je een zuiverende en helende ervaring? Ga dan naar de Zoutsteensauna. Of ga voor een magische ervaring in de Sauna Theater. Benieuwd wat een amethist met je doet? Ga dan naar de Kristalsauna. En zo zijn er nog veel meer! Naast de sauna's heb je er ook baden, tuinen en rustruimtes. Tevens kan je hier massages en behandelingen doen. Verder heeft Thermen Soesterberg maar liefst 32 belevenisprogramma's! Gun jezelf positieve energie, balans en een ontspannen gevoel en neem deel aan een opgieting, ritueel of meditatie en yoga. Sluit je dag af met een hapje in het restaurant.

Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

LET OP: Geef in het opmerkingenveld aan op welke datum en welke starttijd gewenst is voor de wellness. Indien dit niet wordt aangegeven, zal het hotel een reservering voor je maken.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een oase van rust, net buiten de randstad. Wandel of fiets je langs landgoederen, kastelen, een kronkelende rivier, door eeuwenoude bossen, langs zandverstuivingen of over een uitgestrekt heideveld. Bij iedere afslag word je verrast door een ander uitzicht, op het hoogste punt van de Heuvelrug raak je verwonderd door het uitzicht en soms hoor je helemaal niets. Onderweg kun je in één van de sfeervolle dorpen of stadjes heerlijk vertoeven.

Utrecht
Met de trein is het centrum van Utrecht vanuit Driebergen in 10 minuten bereikbaar. In Utrecht kan je terecht voor vele leuke uitstapjes. Denk hierbij aan het Spoorwegmuseum, het Rietveldhuis en het museum Speelklok. De Domtoren is open voor publiek en wie het liever rustiger aan wil doen kan bijvoorbeeld een rondvaart maken. Voor de shopliefhebbers is er ook genoeg te doen. Wil je liever lekker op het terras ploffen met een lekker biertje? Hier zijn ook vele mogelijkheden voor.

Buitenplaats de Bergse Bossen
Traaij 299,
Driebergen, Nederland
Kaart
Traaij 299, Driebergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Buitenplaats de Bergse Bossen is gevestigd op een rustige locatie in de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je kunt genieten van een drankje in het Grand Café met terras of een heerlijk diner in het restaurant. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van o.a. een kluisje, tv, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. De meeste kamers bieden uitzicht op de natuur. Het biedt gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n. (max. 1 hond van max. 30 kg)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Von Gimborn Arboretum

Natuur & Parken
Velperengh 13

Het Von Gimborn Arboretum is een bomentuin van 27 hectare die gesticht is door Max von Gimborn. Hij heeft dit in 1925 gesticht door zijn liefde voor bomen door allerlei soorten bomen samen te brengen.

Pyramide van Austerlitz

Bezienswaardigheden
Zeisterweg 98

De 'Pyramide van Austerlitz' is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Huis Doorn

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Langebroekweg 10

Huis Doorn is het huis van de Duitse ex keizer Wilhelm II waar je een rondleiding kan krijgen door het huis dat nu dient als museum waar hij leefde en het landschap om het huis kan bekijken.

Het Henschotermeer

Natuur & Parken, Boottochten en watersporten
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Slot Zeist

Bezienswaardigheden
Zinzendorflaan 1

Congrescentrum, feest en trouwlocatie

Thermen Soesterberg

Spa en Wellness
Frits Koolhovenweg 8

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven. Alle wellnessfaciliteiten zijn er om de zintuigen te raken. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n. (max. 1 hond van max. 30 kg)

Belangrijke informatie

Let op:

  • De entreekaarten voor de wellness worden in het hotel gegeven
  • Geef in het opmerkingenveld aan op welke datum en welke starttijd gewenst is voor de wellness. Indien dit niet wordt aangegeven, zal het hotel een reservering voor je maken.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.83 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau