Natuur
dagen

FLASHDEAL! ⚡Comfortabel verblijf in Wuppertal nabij Düsseldorf incl. ontbijt

Best Western Waldhotel Eskeshof
Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf in een comfortabel hotel in Wuppertal nabij Düsseldorf incl. ontbijt

Wuppertal is een veelzijdige stad dichtbij andere grote Duitse steden zoals Düsseldorf, Essen, Dortmund en Keulen. Als je in een natuurrijke stad wil verblijven, dan zit je in Wuppertal goed. Wuppertal bestaat voor meer dan één derde uit groen en is zodoende de groenste stad van Duitsland. Neem in Wuppertal een ritje met één van de oudste monorails ter wereld, bewonder elegante gebouwen en maak een wandeling door de stad langs galerijen, musea en theaters. Verder staat de stad bekend om de zweeftrein, de honderden openbare trappen en de Historische Stadthalle met bijzondere akoestiek. Wuppertal is een dynamische, kleine stad met fascinerende architectuur en cultuur. Slenter door de straten, geniet van de omgeving en ervaar de geschiedenis.

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 31 januari!

Natuur
dagen

FLASHDEAL! ⚡Comfortabel verblijf in Wuppertal nabij Düsseldorf incl. ontbijt

Best Western Waldhotel Eskeshof
Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Tijdelijk boekbaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: maak een dagtripje naar Düsseldorf (32 km)
Wat is er te doen in de omgeving?

Von der Heydt-museum
De grootste stad in de Bergische driehoek, Wuppertal, staat bekend om zijn aanbod aan musea. Zo is er het Von der Heydt-museum. Hier vind je een belangrijke verzameling kunst met stukken uit de 16de eeuw tot en met het heden. Tevens vind je hier stukken uit de vroege vroege industriële geschiedenis van de regio. Bezichtig ook de reeks schilderijen uit de 19e en begin 20e eeuw. Ga ook zeker langs bij het Engels-Huis, waar je kunt leren over het leven en werk van de sociale filosoof Friedricht Engels.

Wuppertal Zoo
De dierentuin van Wuppertal bevindt zich op een uitgestrekt parklandschap. Hier vind je ongeveer 3300 dieren uit alle continenten. Durf jij oog in oog te staan met een brullende leopard of een tijger? Bezoek ook het apenhuis. Bewonder hier de bekwame klimmers, de slingerapen. Zie hoe ze van tak naar tak slingeren via touwen. Tevens zijn er apen van een formaatje groter zoals de Orang-oetans en Gorilla's. En zo zijn er nog vele andere dieren!

Düsseldorf
Düsseldorf is een schitterende stad in Duitsland. In de stad tref je een gezellig historische centrum aan met het oude stadhuis en vele winkelstraten, waaronder de beroemde Königsallee. Ook zijn er verschillende musea die ook zeker een bezoekje waard zijn zoals Museum K20 en K21, het Goethe museum in Schloss Jägerhof of de musea in Schloss Benrath. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Bezoek dan de Hofgarten of de Heinrich Heine Platz. Tijdens een bezoek aan Dusseldorf kom je vrijwel zeker op de Rheinpromenade terecht. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over de Rijn, de rondvaartboten en de terrasjes zorgen voor de gezellige sfeer op de boulevard. Düsseldorf heeft voor ieder wat wils!

Best Western Waldhotel Eskeshof
Krummacherstraße 251,
Wuppertal, Duitsland
Kaart
Krummacherstraße 251, Wuppertal, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Waldhotel Eskeshof ligt rustig aan de rand van het bos in Wuppertal, op ongeveer een half uur rijden van de grote steden van het Rijn-Ruhrgebied, Keulen, Düsseldorf, Essen en Dortmund. Met slechts 10 minuten rijden ben je in het stadscentrum van Wuppertal. Het hotel is makkelijk te bereiken want het ligt vlakbij de snelweg. Hierdoor biedt het hotel een ideale combinatie van werk, vrije tijd en ontspanning. Dit moderne hotel is stijlvol ingericht en weelderig uitgerust en straalt een sfeer van comfort en harmonie uit. Bij het hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar. Verder is er een binnenzwembad en kan je er in het restaurant dineren. De kamer is voorzien van een bureau, televisie en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Dierentuin Wuppertal

Dierentuinen en aquaria
Hubertusallee 30

In deze grote dierentuin is er voor ieder wat wils. Met maar liefst 470 diersoorten, waaronder de bijzondere Baird's Tapir kijk je je ogen uit!

Zweefbaan Wuppertal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Friedrich-Ebert-Strasse 89

De unieke zweefbaan is waar Wuppertal om bekend staat. De zweefbaan gaat langs de loop van de rivier door het centrum. Ruim 80.000 passagiers maken er dagelijks gebruik van.

Wuppertal

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Steden
Bundasallee 222

Wuppertal, de grootste stad van het Bergische Land, is het economisch, educatief en cultureel centrum van de regio.

Villa Hügel

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Natuur & Parken
Hügel 11

Villa Hügel is de voormalige residentie van de familie Krupp. Er worden verschillende kunsttentoonstellingen gepresenteerd en de ruimtes zijn open voor bezoekers.

Schloss Benrath

Bezienswaardigheden, Cultuur
Benrather Schloßallee 100-106

Het paleis op zich is vrij rustig van uiterlijk en geeft duidelijk de overgang aan van Rococo stijl naar Classicisme. In het paleis zijn twee musea te vinden.

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op! I.v.m. een renovatie is het zwembad tot en met eind februari 2023 gesloten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau