Autovakanties
dagen

4*-hotel in historisch landgoed van Bossigt in Wesel incl. ontbijt en diner

Hotel Haus Duden
Wesel, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in historisch landgoed van Bossigt in Wesel bij het Ruhrgebied incl. ontbijt en diner

Op vakantie, maar lekker dicht bij huis? Dit sfeervolle hotel ligt aan de Rijn in het buitengebied van Wesel. In de omgeving van het hotel is er van alles te doen aan activiteiten. Als je sportief wilt zijn, ga dan fietsen, joggen of een mooie wandeltocht maken. Eventueel kan je een tour met een gids boeken in Wesel zelf. Of ga gezellig een boottour maken op de Rijn om de omgeving vanaf het water te bewonderen. In Wesel zijn er twee musea die je kan bezoeken, het LVR-Niederrheinmuseum en het City museum. Ook leuk is het archeologisch park in Xanten. Hier vind je gebouwen en originele restanten van een Romeinse stad. Verder ligt de stad Oberhausen en pretpark Movie Park Germany op een steenworp afstand. En niet te vergeten 's avonds terug in het hotel kun je heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel!

Autovakanties
dagen

4*-hotel in historisch landgoed van Bossigt in Wesel incl. ontbijt en diner

Hotel Haus Duden
Wesel, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje (bier, wijn of frisdrank)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4-gangen candle light diner incl. een glas wijn t.w.v. € 40,00 p.p.
  • Verblijf in een uniek 4*-historisch landgoedhotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bekijk de 38 altaren in de Willibrordi-Dom!
Wat is er te doen in de omgeving?

Breng een bezoek aan het historische stadhuis van Wesel
Het historische stadhuis is het herkenningspunt van Wesel. Dit vormt samen met het marktplein het middelpunt van het centrum. Het gebouw werd gebouwd in het midden van de 15e eeuw en werd uitgebreid in de jaren 1700. Het harde werk werd niet beloond, want het stadshuis werd verwoest in de Tweede Wereldoorlog. In 2011 werd de gevel gereconstrueerd door een gemeenschapsstichting, en is nu nog een van de meest historische bezienswaardigheden van de stad.

Neem een kijkje bij de Willibrordi-Dom
Deze kerk is de stadskerk van Wesel, waar vele mensen vandaag de dag nog samenkomen en waar verschillende evenementen worden georganiseerd. De dom werd in zijn huidige vorm gebouwd tussen 1501 en 1540 als laatgotische basiliek met vijf schepen. De toren werd in 1477 en 1478 gebouwd. Met zijn prachtige interieur en 38 altaren maakt dit de Willibrordi-Dom tot de meest belangrijke kerk van de middeleeuwen aan de Nederrijn. Het klokkenspel van de kerk is doordeweeks te bewonderen vlak voor 10, 12, 16 en 18 uur. Dit is zeker een bezoekje waard tijdens jouw bezoek aan Wesel!

Duik in de geschiedenis in het LVR-Niederrheinmuseum
Geschiedenisliefhebbers opgelet! Tijdens jouw bezoek aan Wesel kan een kijkje bij het LVR Niederrhein Museum natuurlijk niet ontbreken. In dit museum vind je een nieuwe permanente tentoonstelling over „Het leven op & van het water“. Hierin staat het leven van de mensen in de regio centraal – van carnaval tot schietfeesten, van de handel op de Rijn tot Europa, van de Neder-Rijn als natuurgebied tot de oorlogsgebeurtenissen aan de grens met Nederland. In de toekomst zal het museum tweetalig zijn en de tentoonstellingen in het Duits en het Nederlands presenteren. Dus tot die tijd zal de speciale tentoonstelling „Een stroom die ons verbindt“ te zien zijn. Dit is dus zeker een bezoekje waard.

Hotel Haus Duden
Konrad-Duden-Straße 99,
Wesel, Duitsland
Kaart
Konrad-Duden-Straße 99, Wesel, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Hotel Haus Duden zit in een uniek historische pand en ligt in Wesel. Het is een elegant hotel dat de oude charme combineert met modern comfort. Het hotel ligt in een natuurrijke omgeving, bij het spectaculaire landschap in de Neder-Rijn regio. Het hotel beschikt over 65 volledig ingerichte kamers en suites. De luxe kamers hebben warme kleuren met karakter, de antieke stukken passen perfect bij de traditie van dit aloude gebouw. De kamers beschikken over onder andere een minibar, televisie, bureau en föhn. Er zijn drie restaurants waar je uit kan kiezen: de knusse Duden Inn met aangrenzende bowlingbaan, het elegante Park Restaurant en de stijlvolle Wintertuin. Hier worden nationale en internationale gerechten geserveerd. Tevens is er een spa waar een sauna, ontspanningsruimte en fitnessfaciliteiten te vinden zijn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Movie Park Germany

Attractieparken
Warner Allee 1

Movie Park Germany is een leuk attractiepark gelegen nabij Bottrop. In het park ontmoet je je favoriete tv-helden. Met meer dan 40 attracties en shows is er genoeg vertier voor iedereen.

SEA LIFE Oberhausen

Dierentuinen en aquaria
Zum Aquarium 1

In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland zijn meer dan 5.000 zeeschepsels aanwezig in meer dan 50 tanks. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. Het meest bijzondere is de onderwatertunnel waar je haaien veilig kunt bekijken.

Legoland Discovery Centre

Attractieparken
Centro-Promenade 10

Oberhausen's meest opwindende attractie heeft 2800 m² om te spelen en te genieten. Lego neemt de kleine ontdekker mee op een kleurrijke reis vol met actie.

Oude Helenakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Landstraat 22

De Oude Helenakerk is een gotische kerk in Aalten, bewonder het prachtige orgel of één van de vele mooie muurschilderingen.

Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt
Oberhausen

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! In het zogenaamde 'Oberhausener Weihnachtswald' staan marktkramen en hoge dennenbomen. Daarnaast is er een kerstmarkt van het winkelcentrum Centro.

Oberhausen

Steden
Centroallee 1000

Oberhausen staat bekend om het winkelcentrum CentrO. CentrO is een reusachtig winkelcentrum met meer dan 200 winkel, uitgaansgelegenheden en restaurants.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
Op zondag is er geen Candle light diner mogelijk. Afhankelijk van de aankomst zal het diner plaatsvinden op de zaterdag of maandag.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau