Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

NERGENS GOEDKOPER! ⚡ Beleef Oostenrijk vanuit fantastisch familie- en wellnesshotel o.b.v. volpension

Hotel Steiner
Obertauern, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
389,-
totaal: 815,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 41 aankomstdagen beschikbaar!
NERGENS GOEDKOPER! ⚡ 4, 6, 8 of 15 dagen plezier en ontspanning in fantastisch familie- en wellnesshotel o.b.v. volpension

Oneindig veel plezier maken, samen er op uit, en heerlijk ontspannen. Dat is is toch het toppunt van vakantie vieren! Het hotel waar je verblijft heeft hier een heel groot aandeel in. Voor zowel gezinnen als vrienden en familie kom je hier niets tekort. Blijf lekker lang luieren in je heerlijke bed met prachtig uitzicht. De kids vermaken zich in de overdekte speelruimten met voor iedere leeftijd passende activiteiten. De kleintjes kunnen op avontuur gaan in de modderkamer of bosspeeltuin met houtwerkplaats en terwijl de tieners zich vermaken met de speeltafel met full HD en multi-touch functie, of lekker chillen met nieuw gemaakte vrienden lig jij lekker te relaxen op een massagetafel of in een van de verschillende sauna's. Of je hier nu in de zomer of winter verblijft, Obertauern is altijd prachtig!

Familiekamers met HOGE kortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

NERGENS GOEDKOPER! ⚡ Beleef Oostenrijk vanuit fantastisch familie- en wellnesshotel o.b.v. volpension

Hotel Steiner
Obertauern, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunch met showcooking
  • Dagelijks 5-gangen keuzediner
  • Dagelijks gratis gebruik van de wellness- en spafaciliteiten
  • Kidsclub incl. middageten en snacks (ma-vr en vanaf 3 jaar)
  • Dagelijks een animatieprogramma
  • Familiekamers met HOGE kortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
De Salzburger bergwereld

Vertier in Obertauern
Door de prachtige bergen is dit gebied zeer geliefd bij toeristen. Kilometers en kilometers aan gemarkeerde wandel en mountainbikepaden dwars door de talrijke alpenweides en hoog over de toppen van Radstädter Tauern, kun je hier iedere dag een een nieuwe bestemming kiezen en genieten van de prachtige landschappen en vergezichten. Ook de watersportliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen. In de omgeving liggen diverse meren en (wilde) rivieren waar je kunt zeilen, windsurfen kanoën of raften.

Salzburg
Al is het een eindje rijden, ook met kinderen is deze stad prima te bezoeken. Voor een avontuurlijke bezienswaardigheid mag een bezoek aan Vesting Hohensalzburg niet ontbreken. De volledig ommuurde stenen burcht die hoog boven de stad uittorent op de top van de Festungsberg, is een van de grootste middeleeuwse kastelen van Europa. Je kunt de top bereiken door een wandeling te maken van 20 tot 30 minuten, maar je kunt ook een ritje maken met een van de oudste kabelbanen van Oostenrijk. In de Getreidegasse, de winkelstraat van Salzburg kom je waarschijnlijk langs een groep mensen die staan te kijken naar een opvallend geel huis. Je staat dan voor het geboortehuis van Wolfgang Amadeus Mozart! Je kunt het huis bezoeken want het is tegenwoordig ingericht als klein museum waar je enkele van zijn instrumenten, portretten en en andere memorabilia kunt bekijken. Scoor als je er dan toch bent gelijk wat van die heerlijke Mozartkugels!

Klagenfurt
Mocht je zin hebben in een extra dagtrip, denk dan eens aan Klagenfurt. De stad bezit een van de mooiste en oudste stadscentra van Oostenrijk en ligt aan de Wörthersee. Tijdens een wandeling door de stad ontdek je prachtige binnenhofjes waarin moderne boetiekjes, cafés en gezellige restaurants gevestigd zijn. Wil je de wereld in een paar uur zien? Bezoek dan Minimundus, de miniatuurwereld aan de Wörthersee. Op de terugweg kun je nog overwegen naar "sprookjeskasteel" Burg Hochosterwitz te gaan. Dit imposante kasteel met zijn 14 poorten is een leuke bezienswaardigheid en is vooral populair bij gezinnen. Waan je even een echte prins of prinses!

Hotel Steiner
Römerstrasse 45,
Obertauern, Oostenrijk
Kaart
Römerstrasse 45, Obertauern, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In dit prachtige familiehotel staat plezier en ontspanning voorop! Aan echt alles is gedacht. Prachtige overdekte speelruimtes voor de kids met een modderkamer, bosspeeltuin met houtwerkplaats en voor de kleintjes een kinderparadijs. Zelfs aan de tieners is gedacht. zij kunnen lekker chillen in de zitzakken, klimmen op de klimmuur of een spel spelen op de spelcomputer in de jeugdlounge. Voor een oase van rust moet je in het wellness gedeelte zijn. Na een heerlijke dag in de frisse berglucht kun je hier terecht voor een bezoek aan een van de vele sauna's, zoals bijvoorbeeld de Finse sauna of het Romeinse tepidarium. Boek een heerlijke massage of droom weg in het panoramische binnenzwembad. Ook op culinair gebied kom je hier niets tekort. Met verfijnd, maar niet over de top bereide maaltijden geniet je extra lang van je dag. Natuurlijk is ook hier weer aan de kinderen gedacht met lekkere kindermenu's. De kamers zijn met liefde ingericht en van alle gemakken voorzien met heerlijke bedden en fluffy dekbedden. Veel van de kamers kijken uit op de adembenemende bergen en laten je misschien extra lang in bed liggen om te genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 50,00 per dag (max, 1 hond per kamer op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Dachstein

Outdooractiviteiten
Dachstein

Sightseeing, snowboarden, skiën, langlaufen, klimmen, wandelen, bergbeklimmen, paragliden, van het uitzicht genieten – dat alles kan op de Dachstein.

Gröbming Adventure Park

Outdooractiviteiten
Stoderstraße 114

Je vindt hier een enorm klimpark tussen de bomen, waarbij een speciale manier van zekeren jouw veiligheid garandeert tijdens de avontuurlijke belevenissen op hoogte.

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 50,00 per dag (max, 1 hond per kamer op aanvraag)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 11:00 & 14:00 - 21:30

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau