Stedentrips
dagen

5*-stedentrip Thessaloniki incl. vlucht en ontbijt

Onoma Hotel
Thessaloniki, Centraal-Macedonië, Griekenland bekijk op kaart
Ontdek tijdens een 5*-stedentrip in 3, 4 of 5 dagen de Griekse stad Thessaloniki incl. vlucht en ontbijt

Lekker eten, shoppen, op het strand liggen of één van de vele oude gebouwen bewonderen? Dat kan tijdens deze stedentrip naar Thessaloniki! In de levendige stad waar veel te doen is, wemelt het er van de bezienswaardigheden en er is een leuke en lange boulevard. Struin door de gezellige buurt Ladadika (ca. 2km). Hier kun je uitstekend winkelen op de populaire winkelstraat Tsimiski Avenue en is tevens een hotspot voor culinaire hoogstandjes. De rijke en unieke geschiedenis van de stad vind je terug in de diversiteit aan bouwwerken, archeologische en historische overblijfselen. Voor wie geen genoeg kan krijgen van cultuur, breng een bezoek aan De Witte Toren. De toren is gebouwd in de 15e eeuw en ligt aan de haven en fungeert tegenwoordig als museum. Vanaf de Witte Toren wandel je over de boulevard langs het water naar het Aristoteles Plein, hier vind je onder andere een bioscoop, leuke winkeltjes, terrasjes én het Olympisch Theater. Na een heerlijke dag er op uit kom je helemaal tot rust in het 5*-hotel waar je verblijft. Neem een duik in het zwembad en ontspan bij de poolbar!

Stedentrips
dagen

5*-stedentrip Thessaloniki incl. vlucht en ontbijt

Onoma Hotel
Thessaloniki, Centraal-Macedonië, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een luxe 5*-hotel
  • Hotel ligt op ca. 1,5 km van het Aristotelesplein
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! Breng een bezoek aan de gezellige buurt Ladadika ca. 2 km van het hotel
Tips voor tijdens je verblijf

Boulevard en haven
Een hoogtepunt van de stad is de boulevard. De boulevard is maar liefst 3,5 kilometer lang en heeft winkeltjes, restaurantjes en heerlijke terrasjes. Als je een goed plekje heb weten te bemachtigen, kijk je met een beetje geluk uit over de Egeïsche Zee! Als je vanaf de boulevard doorloopt naar de haven kan de witte toren je niet ontgaan. De toren heeft een bijzondere en niet al te vrolijke historie. Het Ottomaanse rijk nam in deze toren namelijk afscheid van haar tegenstanders. Dit gebeurde op een niet al te vriendelijke manier. Nu is de toren een museum waarin je van alles te weten kunt komen over de geschiedenis van Thessaloniki en geeft je een prachtig uitzicht over de Egeïsche zee.

Openluchtmarkten
Thessaloniki kent veel openluchtmarkten waar je lekker kunt rondstruinen en je je kunt verwonderen over de producten die daar worden aangeboden. Als je een markt hebt gevonden die minder populair en toeristisch is, zul je merken dat de Grieken er over het algemeen niet zo goed Engels zullen spreken waardoor het kopen van de waren wat lastiger is, maar met handen en voeten kom je een heel eind!

Aristoteles Plein
Dit is het belangrijkste plein van Thessaloniki, en wordt ook wel het hart van de stad genoemd. Rondom het plein vind je onder andere een bioscoop, leuke winkeltjes, terrasjes én het Olympisch Theater. Het plein is populair onder toeristen, maar ook onder de lokale bevolking, het plein ademt een en al gezelligheid. Zeker als het zonnetje lekker schijnt, is het heerlijk om op en rondom het plein een paar uurtjes door te brengen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Onoma Hotel
Monastiriou, 24,
Thessaloniki, Griekenland
Kaart
Monastiriou, 24, Thessaloniki, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het luxe 5*-Onoma Hotel is gelegen in Thessaloniki. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Het hotel beschikt over een buitenzwembad (seizoensgebonden), een fitnesscentrum en een bar. Alle kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, een flascreen-tv, een bureau, een kluisje en een waterkoker. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Thessaloniki

Steden
Thessaloniki

In het noorden van Griekenland ligt Thessaloniki. Thessaloniki staat bekend om de historie en dat blijkt ook wel aan het aantal monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan maar liefst vijftien historische monumenten op de lijst.

Nea Potidea

Steden, Eten en drinken
Nea Potidea

Nea Potidea, ook wel de poorten van Kassandra genoemd, is een kustplaatsje. Hier is het gelijknamige kanaal dat de gold van Kassandra met de golf van Thermaikos verbindt.

Veria

Steden
Patriarchou Ioakim

Veria ligt aan de oostelijke uitlopers van de berg Vermio. Het is een moderne stad met grote pleinen, traditionele huizen en veel Byzantijnse kerken. Veria is een historische stad met een rijke cultuur en ligt in het midden van een prachtige natuurlijke omgeving.

Enipeas watervallen

Natuur & Parken
Litochoro

De Enipea watervallen liggen in het nationaal park Olympos en is de grootste waterval in dit gebied. De waterval is meer dan 10 meter hoog en heeft een klein meertje gecreëerd aan de voet.

Afitos

Wijken
Afitos

Afitos of Athios is bekend als het balkon van Chalkidiki door de hogere ligging en een prachtig uitzicht op Toroneos Baai. Het dorp zelf is erg sfeervol met authentieke huizen.

Nikiti

Steden
Neakitou

Nikiti is een drukbezocht toeristisch stadje aan de westkust van Sithonia. Aan de haven van Nikiti leggen dagelijks vissersbootjes en jachten aan en er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 10.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau