Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in 4* Hotel Sanadome Nijmegen + Ontbijt + 2 dagen entree tot de ultraluxe Thermen + behandeling

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
115,-
totaal: 256,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 243 aankomstdagen beschikbaar!
Ontspan 2 dagen in een 4*-wellnesshotel in Nijmegen + ontbijt + 2 dagen entree tot de ultraluxe Thermen + behandeling

Een ontspannen weekendje weg? Ga dan naar Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen! Het viersterren hotel ligt in de groene omgeving van het Griftpark waardoor je optimaal rust ervaart tijdens je wellnessweekend. Dichtbij het hotel zit een bushalte waardoor je gemakkelijk met het openbaar vervoer in het centrum van de stad kan komen. Bezoek het historisch stadscentrum van Nijmegen, een beeldschoon plaatje. Hier vind je veel Middeleeuwse architectuur. Ga ook zeker koffie drinken in een historisch Kanunnikenhuisje en bezoek een museum, bijvoorbeeld MuZIEum. Natuurlijk kom je om te ontspannen en daarvoor hoef je niet de deur uit van het hotel! Het heeft namelijk een eigen Thermen waar je onbeperkt toegang tot hebt tijdens je verblijf! Hetzelfde geldt voor de fitnessruimte. Daarnaast heb je keuze uit 3 behandelingen: Kraxenofen, dit is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpinehooi. Sabbia Med; hier wordt middels lichttherapie een etmaal compleet met zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd waardoor er vitamine D wordt aangemaakt, of de Massagelounger; een mechanische massagefauteuil met een 20 minuten durend programma van kneden, rollen en strijken. Als dat geen genieten is...

Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in 4* Hotel Sanadome Nijmegen + Ontbijt + 2 dagen entree tot de ultraluxe Thermen + behandeling

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang tot Thermen (badkleding verplicht) t.w.v. € 85,00 p.p.
  • 2 dagen toegang tot Sanasport Health Club
  • Keuze uit 3 spa specials t.w.v. € 10,00 p.p. (Kraxenofen, Sabbia Med of Massage Lounger) (er wordt vooraf contact met je opgenomen om je keuze te reserveren)
  • Tip: bezoek het historisch centrum van Nijmegen met Middeleeuws architectuur
Sanadome Thermen

Sanadome is de perfecte locatie voor optimale ontspanning en is de enige wellness in Nijmegen met thermaal water uit eigen bron. De zouten en mineralen in het water hebben bovendien een positief effect op de spieren en gewrichten. Bezoek de Thermen en kies uit een heerlijke behandeling (er wordt vooraf contact met je opgenomen om je keuze te reserveren). Je hebt de keuze uit de volgende 3 behandelingen:

1. Kraxenofen (20 minuten)
De Kraxenofen vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen. Dit is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpinehooi. Je zit in een nis terwijl milde kruidenstoom langs je rug omhoog stijgt. Doordat je hoofd vrij blijft, voelt de warmte en stoom van de kraxenofen aangenaam aan. De uitwerking van de aromatische nevel heeft een behaaglijk effect op uw spieren, gewrichten en luchtwegen.

2. Sabbia Med (45 minuten)
Liggend op warm woestijnzand wordt door middel van lichttherapie een etmaal compleet met zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd. Het warme zand, de muziek en de aromatische geur zorgen ervoor dat je je volledig ontspant en je lichaam maakt vitamine D aan.

3. Massage Lounger (20 minuten)
Deze mechanische massagefauteuil heeft een speciaal programma van kneden, rollen en strijken. De massagetechnieken hebben verschillende voordelen voor zowel lichaam als geest. Tijdens het programma kan je genieten van rustgevende muziek waardoor je heerlijk kan ontspannen. Gun jezelf deze 20 minuten me-time.

Baden
De Thermen heeft een groot thermaal binnen- en buitenbad. Het binnenbad is 33 graden en hierin zitten drie whirlpools en massagestralen. Het buitenbad is bij zowel warm als koud weer te gebruiken. Het buitenbad is tevens 33 graden, wel afhankelijk van de weeromstandigheden. In het buitenbad zitten massagestralen, jetstream, whirlpools, een bruis- en massagebank, een massagedouche en bruisplaat. Daarnaast heeft de Thermen nog een warm waterbad met een temperatuur van 37 graden. Bovendien is er nog een zoutwaterbad, zijn er kruiden whirlpools en voetenbaden.

Sauna's
De mintkamer is een sauna van 65 graden. Aan het opgietwater is mintextract toegevoegd dat de luchtwegen opent. Hierdoor is de uitwerking verfrissend en reinigend. Voordat je de mintsauna betreedt, warm je voeten vooraf op in het voetbad, dan bereid je namelijk jouw lichaam voor op de warmte. Na gebruik raden we je aan een koude douche te nemen, goed te drinken en te rusten. Verder is er nog een stoomkamer met een temperatuur van 45 graden. De stoomkamer heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Zorg ervoor dat je na een sauna voldoende rust neemt. Dit kan in de thermentuin waar comfortabele ligbedden klaarstaan.

Let op: De Thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Weg door Jonkerbos 90,
Nijmegen, Nederland
Kaart
Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Sanadome Hotel & Spa zit in Nijmegen in het Goffertpark. Het hotel heeft een eigen Thermen waar je tijdens je verblijf toegang tot hebt. hier kan je zwemmen en bubbelen in de thermale baden, ontspannen met luxe luxe behandelingen en genieten van heerlijk eten en drinken. Het hotel heeft ook een fitnessruimte. Er zit een bushalte op 350 meter van het hotel. Met het openbaar vervoer is het een kleine 25 minuten naar het centrum toe. Je hebt keuze uit een Deluxe of Superior kamer. Beide kamers hebben een boxspring bed en badkamer met föhn. De Deluxe kamer heeft een ligbad en de superior heeft een regendouche. Verder zijn ze voorzien van een televisie, bureau, minibar en kluis.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,50 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

IJsbaan Triavium

Tours & activiteiten
Van Rosenburgweg 2

T/m 26 maart kunt u op deze ijsbaan schaatsen. In één van de drie horecalocaties kunt u na het schaatsen, onder het genot van een warm drankje, lekker opwarmen bij de haardvuur.

MuZIEum Nijmegen

Musea
Keizer Karelplein 32H

Middels uiteenlopende tentoonstellingen en activiteiten kun je hier kennis maken met het leven van visuele gehandicapte mensen.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Museum het Valkhof

Musea
Kelfkensbos 59

Een kleurrijke collectie moderne kunst, een prachtige verzameling oude kunst en veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.17 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau