Paasspecials
Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Hotel Sanadome Nijmegen + Ontbijt + 2 dagen entree tot de ultraluxe Thermen

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
100,-
totaal: 226,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 249 aankomstdagen beschikbaar!
MEGADEAL! ⚡ Geniet van een ontspannen verblijf in Nijmegen incl. ontbijt, toegang tot Thermen en luxe slippers

Twee heerlijke dagen ontspannen in de Thermen van Sanadome, wat een luxe! Tijdens je verblijf kun je na je ontbijt direct door naar de Thermen om even de wereld om je heen te vergeten en in een van de vele verwarmde baden de heilzame werking te ervaren. Het thermaalwater in Sanadome komt uit een eigen zoet- en zoutwaterbron en heeft een maximale temperatuur van 37°C. Ook kun je genieten van diverse behandelingen zoals een warme olie massage of een anti-stress behandeling. Zin in een kopje koffie of thee met gebak? Dat kan onder andere in het spa restaurant Marina waar je uitkijkt over de Thermen. Voor lunch, lounge en diner zijn er diverse plekken waar je na of tijdens je bezoek kunt genieten van diverse gerechten, hapjes en drankjes.

Extra in prijs verlaagd!

Paasspecials
Wellness
2 dagen
Incl. ontbijt

Hotel Sanadome Nijmegen + Ontbijt + 2 dagen entree tot de ultraluxe Thermen

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang tot Thermen 09:00 tot 23:00 t.w.v. € 85,00 p.p.
  • 2 dagen toegang tot fitness Sanasport Health Club
  • Gratis luxe slippers t.w.v. € 10,00 p.p.
  • Badkleding verplicht in de thermen
Kom tot rust in...

Het zoutwaterbad
In het zoutwaterbad van 34°C blijf je drijven en ervaar je het Dode Zee effect. Door het hoge zoutgehalte word je gedragen naar de oppervlakte waardoor je spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen.

Voetenbad en mintkamer
Neem een heerlijk voetenbad om je lichaam voor te bereiden op de warmte van je bezoek aan de mintkamer. In de mintkamer is de temperatuur 65°C en is daarmee ook geschikt voor de minder ervaren saunabezoeker. Aan het opgietwater is een mint extract toegevoegd wat zorgt voor een opening van de luchtwegen en een verfrissend en reinigend effect.

Nijmegen
Hotel & Spa Sanadome bevindt zich net buiten de gezellige stad Nijmegen. De oudste stad van Nederland stad is perfect om te shoppen in een van de vele boetiekjes, maar als je de wandelbrug De Ooypoort overloopt sta je in de heerlijke natuur met heuvels en dijken om een lekkere lange wandeling te maken.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
Weg door Jonkerbos 90,
Nijmegen, Nederland
Kaart
Weg door Jonkerbos 90, Nijmegen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Sanadome Hotel & Spa zit in Nijmegen in het Goffertpark. Het hotel heeft een eigen Thermen waar je tijdens je verblijf toegang tot hebt. hier kan je zwemmen en bubbelen in de thermale baden, ontspannen met luxe luxe behandelingen en genieten van heerlijk eten en drinken. Het hotel heeft ook een fitnessruimte. Er zit een bushalte op 350 meter van het hotel. Met het openbaar vervoer is het een kleine 25 minuten naar het centrum toe. Je hebt keuze uit een Deluxe of Superior kamer. Beide kamers hebben een boxspring bed en badkamer met föhn. De Deluxe kamer heeft een ligbad en de superior heeft een regendouche. Verder zijn ze voorzien van een televisie, bureau, minibar en kluis.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,50 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

IJsbaan Triavium

Tours & activiteiten
Van Rosenburgweg 2

T/m 26 maart kunt u op deze ijsbaan schaatsen. In één van de drie horecalocaties kunt u na het schaatsen, onder het genot van een warm drankje, lekker opwarmen bij de haardvuur.

MuZIEum Nijmegen

Musea
Keizer Karelplein 32H

Middels uiteenlopende tentoonstellingen en activiteiten kun je hier kennis maken met het leven van visuele gehandicapte mensen.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Museum het Valkhof

Musea
Kelfkensbos 59

Een kleurrijke collectie moderne kunst, een prachtige verzameling oude kunst en veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.17 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau