Zonvakanties
dagen

Verblijf in Toroni op het prachtige schiereiland Chalkidiki incl. vlucht en ontbijt

Boutique Hotel Oniro
Toroni, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in Toroni op het prachtige schiereiland Chalkidiki incl. vlucht en ontbijt

Vlieg naar het schiereiland Chalkidiki en ga er even lekker tussenuit. Tijdens je verblijf in het 5*-Boutique Hotel Oniro geniet je van alle luxe en hebben je alles binnen handbereik wat je nodig hebt voor een onbezorgd verblijf. Vanaf het hotel ben je op steenworp afstand van het prachtige zandstrand waar je je handdoek neerlegt en ontspant tijdens het lezen van een boek. Even afkoelen? Neem een frisse duik in het kraakheldere zeewater. Wanneer jij geen zee liefhebber bent, geen paniek! Bij het hotel heb je een buitenzwembad waar jij je heerlijk kunt vertoeven. Buiten het relaxen en genieten van het zonnetje kun je de geschiedenis van de stad te ontdekken. Zo heb zijn er nog overgebleven ruïnes van het kasteel van Toroni. Deze zijn zeker nog de moeite waard om te bezoeken!

Zonvakanties
dagen

Verblijf in Toroni op het prachtige schiereiland Chalkidiki incl. vlucht en ontbijt

Boutique Hotel Oniro
Toroni, Chalkidiki, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Thessaloniki vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Ruïnes van Toroni

Buiten het relaxen en het genieten in de prachtige omgeving om is het natuurlijk ook niet mis om de omgeving te ontdekken. Richting Porto Koufo vind je nog enkele overgebleven ruïnes van het oude kasteel van de oude stad Toroni. De ruïnes komen niet meer dan 2 á 3 meter boven de grond uit en zijn vooral nog de delen van de muren. De ruïnes worden al sinds 1975 opgegraven.

Boutique Hotel Oniro
32, Michail Psellou Str.,
Toroni, Griekenland
Kaart
32, Michail Psellou Str., Toroni, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5*-Boutique Hotel Oniro is een luxe hotel met een op slechts steenworp afstand van het strand. Het hotel bestaat uit 2 verschillende gebouwen, die aan elkaar gegrensd zijn. In het hotel vind je het Premium à-la-carterestaurant, een restaurant die gespecialiseerd is in de traditionele, kwalitatieve Griekse en mediterrane gerechten. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad waar jij je heerlijk kunt vertoeven. De kamers zijn modern ingericht en standaard voorzien van een balkon met zitje, airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

Thessaloniki

Steden
Thessaloniki

In het noorden van Griekenland ligt Thessaloniki. Thessaloniki staat bekend om de historie en dat blijkt ook wel aan het aantal monumenten die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan maar liefst vijftien historische monumenten op de lijst.

Nea Potidea

Steden, Eten en drinken
Nea Potidea

Nea Potidea, ook wel de poorten van Kassandra genoemd, is een kustplaatsje. Hier is het gelijknamige kanaal dat de gold van Kassandra met de golf van Thermaikos verbindt.

Enipeas watervallen

Natuur & Parken
Litochoro

De Enipea watervallen liggen in het nationaal park Olympos en is de grootste waterval in dit gebied. De waterval is meer dan 10 meter hoog en heeft een klein meertje gecreëerd aan de voet.

Veria

Steden
Patriarchou Ioakim

Veria ligt aan de oostelijke uitlopers van de berg Vermio. Het is een moderne stad met grote pleinen, traditionele huizen en veel Byzantijnse kerken. Veria is een historische stad met een rijke cultuur en ligt in het midden van een prachtige natuurlijke omgeving.

Afitos

Wijken
Afitos

Afitos of Athios is bekend als het balkon van Chalkidiki door de hogere ligging en een prachtig uitzicht op Toroneos Baai. Het dorp zelf is erg sfeervol met authentieke huizen.

Nikiti

Steden
Neakitou

Nikiti is een drukbezocht toeristisch stadje aan de westkust van Sithonia. Aan de haven van Nikiti leggen dagelijks vissersbootjes en jachten aan en er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau