Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in een centraal gelegen hotel in Hoofddorp nabij Amsterdam

MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
38,50
totaal: 96,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 11 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een centraal gelegen hotel in Hoofddorp

Naast het grootste vliegveld van Nederland en nabij het bruisende Amsterdam vind je het MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol. Doordat je verblijft op een zeer centrale ligging, kun je vanaf hier alle kanten op en hoef jij je geen moment te vervelen. Vanaf het hotel ben je met het OV binnen no-time middenin het centrum van Amsterdam. Ontdek de beroemde attracties van de stad, waaronder de grachten, het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en het Van Gogh Museum. Even uitwaaien tijdens een lange strandwandeling? Dan zijn Bloemendaal aan Zee en Zandvoort de ideale locatie om te bezoeken. De strandzanden aan de Noordzee laten je even volledig tot rust komen.
Kortom, er is genoeg te doen tijdens je verblijf in het MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in een centraal gelegen hotel in Hoofddorp nabij Amsterdam

MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een goed beoordeeld hotel
  • Hotel is gelegen op ca,. 4,5 km van de luchthaven
  • Hotel is gelegen op 30 min. met OV van Amsterdam
  • Binnen een half uur rijden sta je op het strand van Zandvoort!
  • Tip: maak een strandwandeling in Bloemendaal aan Zee of Zandvoort
Extra tips voor jouw verblijf

Breng een bezoek aan Noordwijk
Ben jij nou een liefhebber van het strand? Dan is een uitstapje naar Noordwijk helemaal iets voor jou! De eindeloze duinen, gezellige boulevard en een 13 km lang schoon zandstrand wachten om ontdekt te worden. Watersportliefhebbers, hondenbaasjes, gezinnen met kleine kinderen, voor iedereen is er een geschikt gedeelte van het strand. Geniet hier van de frisse zeelucht, de gezellige winkelcentra, heerlijke restaurants en een hoop culturele activiteiten. Noordwijk heeft geweldige restaurants die met heerlijke lokale producten werken. Geniet van een lekker ontbijt, lunch of diner aan het strand of bij een van de vele andere restaurants. Gezellig een dagje winkelen is ook mogelijk in Noordwijk. In de badplaats zelf is een gezellige winkelstraat en regelmatig worden er markten georganiseerd.

Breng een bezoek aan Leiden
In Leiden is op ieder hoekje iets te ontdekken. Rijke historie, de Leidse hofjes, honderden monumenten, de oudste universiteit van Nederland, 13 musea en een bruisende binnenstad. Varen door de Leidse grachten of verdwalen door romantische steegjes. Niet voor niets is dit de Stad van Ontdekkingen! Bezoek bijvoorbeeld de Zijlpoort, de meest beroemde toegangspoort van Leiden. Ooit had de stad tientallen toegangspoorten maar alleen deze en de Morspoort bestaan nog. Maak een rondvaart of maak een hofjeswandeling of bezoek een van de vele leuke restaurantjes. Ook de Hortus Botanicus is altijd een bezoek waard. In Leiden ga jij je niet vervelen!

MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol
Kruisweg 565,
Hoofddorp, Nederland
Kaart
Kruisweg 565, Hoofddorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol is gelegen aan de rand van Hoofddorp bij de grootste luchthaven van Nederland, Schiphol. Het hotel is een modern gebouw met 2 verdiepingen en comfortabele kamers. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Verder beschikt het hotel over een bagageopslag en 24-uursreceptie. Ook beschikt het hotel over gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 1,25 per uur
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Korenmolen de Leeuw

Bezienswaardigheden
Zijdstraat 28

Korenmolen de Leeuw is al meer dan 150 jaar gevestigd in Aalsmeer.

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

Amsterdamse Waterleidingduinen

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Eerste Leijweg 6

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je volop genieten van alle rust en ruimte. Het is exclusief bestemd voor wandelaars en je mag hier lekker struinen buiten de paden.

Teylers museum

Musea
Spaarne 16

Het Teylers Museum werd in 1778 gesticht als boek en konstzael, een gelegenheid voor kunst/wetenschap. Het heeft een authentiek gebouw en interieur uit de achttiende eeuw.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

Belangrijke informatie

Vanuit MaxHotel Amsterdam Airport Schiphol heb je een enorme keuze aan vrijetijdsmogelijkheden. Denk eens aan Amsterdam, de stad van de unieke grachten, eeuwenoude panden, levendige winkelstraten, wijken met boetieks en knusse cafés, bruisende uitgaansgelegenheden en natuurlijk van bekende en minder bekende musea. Ben je al eerder in het Van Gogh Museum of het Rijksmuseum geweest? Kies dan voor de Hermitage Amsterdam, het Foam Fotografiemuseum of Tassenmuseum Hendrikje. Een picknick in het Vondelpark is net zo’n aanrader als een wandeling over één van de vele markten. Eigenlijk ben je nooit uitgekeken in Amsterdam. Overigens ga je vanuit je hotel ook makkelijk de andere kant uit, naar het mooie Haarlem of de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 1,25 per uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau