Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Overnachten in een landgoedhotel op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen incl. ontbijt

Landgoed de Horst
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
50,-
totaal: 125,61 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 7 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een landgoedhotel op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen incl. ontbijt

Ontdek de natuurrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug vanuit een comfortabel hotel. Wanneer je de parkeerplaats van Landgoed de Horst op komt, voel je je direct ontspannen. Elk seizoen is het er prachtig en rustgevend. Laat het bos je verrassen met al haar verschillende kleuren en geuren en leer meer over de historische gebouwen op het landgoed. Ieder gebouw heeft een eigen verhaal. Maak een wandeling langs alle gedichten binnenin het hotel en in het bos of bekijk de kunstexpositie bij de leerruimten. De ervaren koks van het hotel bereiden elke dag een duurzaam, voedzaam en lekker buffet voor ontbijt, lunch en diner. De omgeving leent zich uitstekend om te ontdekken met de fiets. Dus neem je fiets mee of huur er één bij het hotel en maak een mooie fietstocht over de Heuvelrug!

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Overnachten in een landgoedhotel op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen incl. ontbijt

Landgoed de Horst
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in de natuurrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug
  • In de omgeving kun je tal van activiteiten ondernemen, zoals golfen en fietsen
  • Er zit een bushalte op 250 meter van het hotel
  • Het hotel ligt op 15 kilometer van de stad Utrecht
  • Tip: bezoek Slot Zeist per fiets
Wat is er te doen in de omgeving?

Utrecht (ca. 15 km)
Het autovrije centrum, de voetgangerskades met sfeervolle terrassen en de mooie grachtenhuizen maken Utrecht tot een heerlijke stad om een dagje door te brengen. De stad is rijk aan culturele bezienswaardigheden; in het Museumkwartier komen cultuurliefhebbers helemaal aan hun trekken. Je vindt er onder andere het Nederlands Spoorwegmuseum en het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. Ook mag een bezoek aan de Utrechtse Dom niet ontbreken. Utrecht is een universiteitsstad met vele uitgaansgelegenheden. Een leuke gelegenheid vinden voor een hapje of een drankje is in deze stad dan ook geen enkel probleem, doe dit aan de grachten! Voor shopliefhebbers is Utrecht een paradijs. In het levendige centrum zijn super veel leuke winkels te vinden, zoals tweedehands kleding, chique boetieks, de grote warenhuizen.. aan jouw de keuze!

Slot Zeist (ca. 6 km)
Slot Zeist is een kasteel uit de zeventiende eeuw. Rondom het slot zit een Engels landschapspark en het Broeder- en Zusterplein. Wanneer je bij het slot bent, voel je de geschiedenis. Vroeger was het het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits. Bij Slot Zeist vind je veel kunst en cultuur. Je kan een rondleiding boeken met een gids die je za rondleiden. Met een rondleiding kom je op plekken waar je zonder gids niet mag komen. Zonder gids kan je wel de exposities bewonderen en naar de Karperzaal waar je over de geschiedenis van Slot Zeist kan leren.

Kastelen fietstocht
In de omgeving van het hotel liggen vele kastelen. Een tip van ons is om je fiets mee te nemen of een fiets te huren bij het hotel en een kastelenroute te fietsen. Kasteel Ridderhofstad Hindersteyn, Kasteel Moersbergen, Kasteel Sterkenburg, Kasteel Lunenburg en Kasteel Beverweert liggen op korte afstand van elkaar en zijn goed te combineren in één dag.

Landgoed de Horst
De Horst 1,
Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Kaart
De Horst 1, Driebergen-Rijsenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Landgoed de Horst is de ideale locatie om te ontspannen in de natuur. Het hotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug in Driebergen. Het hotel is goed bereikbaar met de auto (500 parkeerplekken) en met het openbaar vervoer. Op 250 meter van het hotel zit een bushalte. In het restaurant geniet je van een vitaal ontbijt of een heerlijk diner. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis Wi-Fi, televisie, waterkoker en een föhn. Er zijn ook mindervalide kamers beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Von Gimborn Arboretum

Natuur & Parken
Velperengh 13

Het Von Gimborn Arboretum is een bomentuin van 27 hectare die gesticht is door Max von Gimborn. Hij heeft dit in 1925 gesticht door zijn liefde voor bomen door allerlei soorten bomen samen te brengen.

Huis Doorn

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Langebroekweg 10

Huis Doorn is het huis van de Duitse ex keizer Wilhelm II waar je een rondleiding kan krijgen door het huis dat nu dient als museum waar hij leefde en het landschap om het huis kan bekijken.

Pyramide van Austerlitz

Bezienswaardigheden
Zeisterweg 98

De 'Pyramide van Austerlitz' is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Slot Zeist

Bezienswaardigheden
Zinzendorflaan 1

Congrescentrum, feest en trouwlocatie

Het Henschotermeer

Natuur & Parken, Boottochten en watersporten
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Thermen Soesterberg

Spa en Wellness
Frits Koolhovenweg 8

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven. Alle wellnessfaciliteiten zijn er om de zintuigen te raken. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.83 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau