Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe en duurzaam 4*-hotel in Amsterdam incl. ontbijt en toegang Wellnessresort SpaWeesp

Four Elements Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
77,50
totaal: 200,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in een luxe en duurzaam 4*-hotel in Amsterdam incl. ontbijt en toegang tot Wellnessresort SpaWeesp

Four Elements Hotel Amsterdam verwelkomt je in een omgeving waar groen en luxe samenvallen. Je bent binnen 20 minuten in hartje Amsterdam. In de historische binnenstad valt voor ieder veel te beleven. De echte shoppers kunnen urenlang struinen door de Kalverstraat, Leidsestraat en de 9 straatjes. Amsterdam staat bekend door haar grachtengordel. Neem plaats in één van de rondvaartboten en bewonder het stedelijk schoon dat honderden jaren geleden is gebouwd. Ook Wellnessresort SpaWeesp is in 20 minuten te bereiken voor een heerlijke ontspannen dag.

Let op: de entreetickets voor het wellnessresort ontvang je per e-mail. Zonder tickets kun je niet naar SpaWeesp. De boeking is helaas niet te annuleren!

Wellness
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe en duurzaam 4*-hotel in Amsterdam incl. ontbijt en toegang Wellnessresort SpaWeesp

Four Elements Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x dagentree voor Wellnessresort SpaWeesp t.w.v. € 37,50 p.p.
  • 100% duurzaam en energie neutraal hotel gelegen aan het IJmeer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wellnessresort SpaWeesp

Wellnessresort SpaWeesp ligt in een rustige omgeving, langs de Vecht en vlakbij Amsterdam. Dit bijzondere resort heeft een Mediterrane sfeer, waardoor jij even wordt meegevoerd in een andere wereld, alles los kan laten en volledig tot rust kan komen. Kom ontspannen bij SpaWeesp en laat je verrassen door alles wat dit wellnessresort te bieden heeft.
Beleef een sprookje uit 1001-nachten of waan je op een mediterraans vakantieoord in de buitenlucht. Ontdek de prachtige tuin met vele faciliteiten. Het resort kent een groot aantal sauna's en baden. Beleef een heerlijke TREATMENTS® opgieting in de Kelo sauna. De mediterrane tuin met palmbomen doen je geloven dat je op vakantie bent naar een warm oord. Het verwarmde Amarantos buitenbad is een plaatje om te zien, maar ook heerlijk om even in te dobberen. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten zowel binnen als buiten, neem de tijd voor alle sauna's en baden en klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje, drankje of maaltijd.

Sauna's
Met een rijke combinatie aan sauna's is er voor ieder wat wils! Zo zijn er diverse sauna's met een lage temperatuur en sauna's met een milde temperatuur tussen de 70°C en 75°C graden. Voor de echte saunagangers hebben zijn er een tweetal sauna's van boven de 80°C.

Baden
Met verschillende verwarmde en koude baden kan jij voor en na jouw rondje sauna heerlijk opwarmen en afkoelen. Trek wat baantjes in het Amarantos bad, neem een voetenbad of dompel jezelf onder in het Dompelbad! SpaWeesp beschikt over zeven verschillende warme baden waarin jij heerlijk kan ontspannen tijdens je dagje wellness. Neem een ontspannende break tussen de saunarondes door en kom volledig tot rust. Naast de warme baden heeft SpaWeesp ook koude baden. Stap het dompelbad in en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness.

Badkledingdag
Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij SpaWeesp.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij SpaWeesp.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Four Elements Hotel Amsterdam
Bert Haanstrakade 1074,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Bert Haanstrakade 1074, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Milieubewust zijn is een topprioriteit bij Four Elements Hotel Amsterdam. Er zijn alleen maar ecologisch verantwoorde materialen gebruikt in dit luxe hotel en het gebruikt een airconditioning-systeem dat geen energie gebruikt. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in Restaurant FIVE. Alle maaltijden worden bereid met lokale producten. Ook is er een Sky bar aanwezig in het hotel! Parkeren bij het hotel is mogelijk tegen betaling. Wel is er een beperkte capaciteit i.v.m. kleine parkeergarage.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 24,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Natura Artis Magistra

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 38-40

In Artis komen flora, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Maak het zelf mee!

Artis

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 40

Artis is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze Amsterdamse dierentuin bestaat al sinds 1838 en er zijn veel verschillende soorten dieren te vinden.

Scheepvaartsmuseum

Musea
Kattenburgerplein 1

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je 500 jaar maritieme geschiedenis.

Micropia

Dierentuinen en aquaria, Musea
Plantage Kerklaan 38

In Micropia zie je van dichtbij wie er altijd bij je zijn; miljarden microben. Leer meer over deze kleine wezentjes!

Verzetsmuseum

Musea
Plantage Kerklaan 61

In dit historisch museum voelt u de sfeer van de oorlogsjaren met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's.

Science Center NEMO

Musea
Oosterdok 2

In Science Center NEMO maakt u kennis met de wereld van wetenschap en technologie.

Verplichte kosten

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

2023: Naast de vaste toeristenbelasting van € 3,00 p.p.p.n. wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.
2024: De toeristenbelasting is 12,5% per nacht

Parkeren

Ja o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 24,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau