Wellness
2 of 3 dagen

Mega Wellness Deal! ⚡️ Verblijf op de Veluwe incl. dagentree Wellnessresort Zwaluwhoeve of Veluwse Bron

De Hoeve van Nunspeet
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Mega Wellness Deal! ⚡️ Verblijf 2 of 3 dagen op De Veluwe incl. een dagje wellness bij Wellnessresort Zwaluwhoeve of Wellnessresort Veluwse Bron

Met dit arrangement kom je helemaal tot rust. Tijdens je verblijf geniet je van een heerlijke wellnessdag bij Wellnessresort Zwaluwhoeve (op ca. 12 minuten rijden) of Wellnessresort Veluwse Bron (ca. 20 minuten rijden). Je hotel is gelegen midden op de Veluwe, waardoor je prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken in de natuur. Heb je nog tijd over? Vanaf Nunspeet is een klein stukje naar Elburg. Neem in dit sfeervolle stadje een kijkje bij de mooie jachthaven. Ook heeft Elburg een prachtige groene omgeving en een gezellig historisch centrum.

Let op: de entreetickets voor het wellnessresort ontvang je per e-mail. Je kunt zelf kiezen op welke dag en naar welk wellnessresort je wenst te gaan. Zonder tickets kun je niet naar het wellnessresort. De boeking is helaas niet te annuleren!

Wellness
2 of 3 dagen

Mega Wellness Deal! ⚡️ Verblijf op de Veluwe incl. dagentree Wellnessresort Zwaluwhoeve of Veluwse Bron

De Hoeve van Nunspeet
Nunspeet, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 x dagentree voor Wellnessresort naar keuze t.w.v. € 41,50 p.p. (Zwaluwhoeve of Veluwse Bron)
  • Volledig gerenoveerde kamers in het hotel
  • Hotel op slechts 12 minuten rijden van Zwaluwhoeve
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wellnessresort Zwaluwhoeve en Veluwse Bron

Wellnessresort Zwaluwhoeve
Midden in de Veluwse natuur, op een kwartier rijden van het hotel, ligt wellnessresort Zwaluwhoeve. Dit unieke resort is geheel in de stijl van een authentieke boerderij. Het resort biedt vele wellnessfaciliteiten om weer helemaal op te laden. Ontspan in de Finse Thuja sauna, in een heerlijke noorderlichtsauna of in een sandelhoutsauna.

In de gezellige boomgaard zijn boomgaardsauna’s met verschillende fruitige geuren. Er is zelfs een strand aangelegd, grenzend aan de uitgestrekte kuurtuin. Daarnaast zijn er ook wellness- en ontspanningsfaciliteiten bijgekomen en zijn de bestaande faciliteiten vernieuwd, waardoor Zwaluwhoeve een nog grotere diversiteit in wellnessbeleving aanbiedt.

Badkledingdagen Zwaluwhoeve
Iedere dinsdag, donderdag en afwisselend de zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij Wellnessresort Zwaluwhoeve. Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Zwaluwhoeve.

Openingstijden Zwaluwhoeve
Wellnessresort Zwaluwhoeve is dagelijks geopend van 10.00 uur - 22.30 uur.
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Wellnessresort Veluwse Bron
Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je het uitgestrekte en veelzijdige wellnessresort Veluwse Bron. Het resort bevindt zich midden in de Veluwse natuur en ligt aan een rustgevend natuurmeer. Veluwse Bron biedt een groot scala aan sauna´s, baden en andere wellnessfaciliteiten waar je heerlijk tot rust kunt komen. De kuurtuin, gelegen aan een prachtig meer, is een waar paradijs. Sfeervol en knus door alle houten huisjes van het wellnessdorp. In ieder huisje kun je een andere sauna vinden. Veluwse Bron is door een slimme indeling met veel privacy bovendien zeer geschikt voor mensen die voor de eerste keer naar een sauna gaan.

Badkledingdagen Veluwse Bron
Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij Wellnessresort Veluwse Bron. Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Veluwse Bron.

Openingstijden Veluwse Bron
Wellnessresort Veluwse Bron is dagelijks geopend van 10.00 uur - 22.30 uur.
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
De Hoeve van Nunspeet
Elspeterweg 14,
Nunspeet, Nederland
Kaart
Elspeterweg 14, Nunspeet, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Hoeve van Nunspeet is omgeven met natuur met 85 kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, TV en een badkamer met een douche en toilet. Geniet ’s ochtends van een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant van het hotel. Ook ’s middags en ’s avonds bereiden de koks een lekkere maaltijd voor je. Drink ’s avonds nog een drankje in Brasserie 14 of neem bij mooi weer plaats op het terras van het hotel. Er is gratis Wi-Fi in het hotel. Zit je verblijf erop, en wil je graag uitchecken in het weekend? Dan kun je uitchecken om 11:00 uur i.p.v. 10:00 uur!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 4,50 per auto per verblijf
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Eten en drinken
Elspeterweg 18

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten.

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Walibi Holland

Attractieparken
Spijkweg 30

Gieren en gillen in Walibi, stap in de hoogste achtbaan van de Benelux, de Goliath. Of beleef een vliegenvlug avontuur in de Condor. Het kan allemaal in Walibi.

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Museum Korps Rijdende Artillerie

Musea
Eperweg 149

Indien u houdt van onze militaire geschiedenis is dit museum zeker een aanrader voor u!

Staverden

Natuur & Parken, Cultuur, Steden
Uddelermeerweg 2

Staverden is officieel de kleinste stad van Nederland, ooit had de Graaf grootse plannen met dit landgoed, helaas kwam hij niet verder dan de bouw van het kasteel en een aantal bijgebouwen.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 4,50 per auto per verblijf

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau