Wellness
dagen

Geniet in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. toegang tot Wellnessresort Thermen Holiday

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2 of 3 dagen in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. toegang tot Wellnessresort Thermen Holiday

Gelegen langs de snelweg, onder de rook van Rotterdam ligt dit fijne Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen. Vanaf je accommodatie ben je in no time in hart van Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen. Met een ligging vlakbij het van Heutzpark kun jij heerlijk een wandeling gaan maken door de adembenemende natuur. Met je dagentree voor Thermen Holiday is het natuurlijk optimaal genieten en kan jou verblijf alleen nog maar beter worden. Zin in shoppen, cultuur opsnuiven of bezienswaardigheden te bezoeken? Ga dan naar Rotterdam of Schiedam.
Kort om: er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Vlaardingen!

Wellness
dagen

Geniet in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. toegang tot Wellnessresort Thermen Holiday

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dagentree voor Thermen Holiday t.w.v. € 37,50 p.p.
  • Tip: bezoek de omligge3nde steden Rotterdam of Schiedam
Wellnessresort Thermen Holiday

Gelegen in Schiedam, biedt Thermen Holiday een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Tijdens jouw dagje wellness kan je in alle rust genieten van 12 verschillende sauna's en ontspan in de verwarmde en koude baden. Geniet onder het genot van een hapje, een drankje of een hele maaltijd in het restaurant of pak een boek of een tijdschrift in de relaxruimte voor een momentje voor jezelf.

Sauna's
Ontdek tijdens jouw dagje wellness een tal van moderne sauna's zowel binnen als buiten. Stap binnen in de wereld vol wellness en beleef de sauna's met een lage temperatuur, de sauna's met een temperatuur tussen de 70°C en 75°C en ontdek de sauna's boven de 80°C.

Baden
Ontdek de baden van Thermen Holiday waarin je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Klets gezellig bij in één van de bubbelbaden, trek een baantje in het binnenbad of kom tot rust in de kruidentempel. Neem de tijd om je lichaam goed te laten afkoelen tussen de saunarondes door. Wil je de ultieme cooling down? Stap dan in het dompelbad en dompel je lichaam onder in het koude water.

Badkledingdag
Iedere dinsdag en afwisselend de zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Klik op deze link voor alle badkledingdagen bij Wellnessresort Thermen Holiday.

Openingstijden
Ma t/m zo 10.00 uur - 22.30 uur
Alle faciliteiten sluiten om 22.00 uur, het wellnessresort sluit om 22.30 uur.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Westlandseweg 270,
Vlaardingen, Nederland
Kaart
Westlandseweg 270, Vlaardingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen is een comfortabel hotel nabij de havens van Rotterdam, Spijkenisse en Rozenburg. Het vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt op zo’n 15 minuten rijden van het hotel. Ook het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar vanuit Ibis. Of je nu komt voor een cultureel bezoek of wilt shoppen in de Koopgoot van Rotterdam: Ibis staat garant voor een fijne overnachting. Het hotel beschikt over 90 kamers die functioneel en modern zijn ingericht. In het hotel maak je gebruik van de gratis Wi-Fi. Voor een hapje en een drankje ben je welkom in het restaurant en de bar van het hotel. Het hotel is vlak bij de spectaculaire haven van Rotterdam, waardoor je heerlijk kunt genieten van prachtige uitzichten over de Maas. Voor een echt spectaculair uitzicht ga je naar de top van Euromast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Lichtjesavond Delft

Outdooractiviteiten
-

Een winters weekendje weg naar Delft? Pik dan de lichtjesavond op 12 december mee. Een magisch mooie belevenis, waarbij de grachten, panden en pleintjes sprookjesachtig worden verlicht.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau