Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Voordelige stedentrip naar veelzijdig Londen, inclusief vlucht en ontbijt

Hotel 65
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
209,-
totaal: 450,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek Londen tijdens deze stedentrip en verblijf 3, 4 of 5 dagen in Londen inclusief vlucht en ontbijt

Vanuit je hotel net buiten het centrum kun je op ontdekking gaan in Londen! Je vliegt vanaf een luchthaven naar keuze naar het veelzijdige en gezellige Londen. De stad is één van de meest bezochte steden van Europa en dat is natuurlijk niet voor niets. Londen bruist dag en nacht. Bezoek de leukste hotspots, zoals The Tower Bridge of The London Eye en bewonder de vele musea die de stad rijk is. Om heerlijk te shoppen kun je naar Oxford Street, en voor de lekkerste gerechten duik je een gezellige pub in. Zeker weten dat je nog eens terug gaat komen!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Voordelige stedentrip naar veelzijdig Londen, inclusief vlucht en ontbijt

Hotel 65
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Londen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijt
  • Dichtbij metrostation
  • In de buurt van diverse parken
  • Bezoek een mooie show op West End
  • Kinderen t/m 8 jaar krijgen kinderkorting!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Ga eens kijken hoe ver de renovatie van de Big Ben is!
Om Londen beter te leren kennen, hebben we wat tips voor je!

Voordelig reizen doe je met de Oyster card
De Oyster Card is eigenlijk hetzelfde als de OV-chipkaart die wij in Nederland kennen. Je laadt de kaart op bij machines en stapt vervolgens in en uit bij poortjes. Ook toeristen kunnen gebruik maken van deze chipkaart, iets wat niet veel mensen weten. Je koopt hem ter plekke bij de ticket machines op grote metrostations of bij loketten van Transport for Londen (ook op grote metrostations of op de vliegvelden). Op deze metrostations staan altijd wel werknemers die toeristen helpen met het uitvogelen van de kaartjesmachines. Je kunt hem ook alvast voorafgaand aan je reis bestellen en thuis laten bezorgen. Hoe handig! Je reist er heel Londen mee door om de leukste bezienswaardigheden te zien!

London Dungeon
Ben jij niet snel bang en hou je wel van wat extra adrenaline? Dan is dit je kans! De London Dungeon is een spookhuis, maar dan next level. Laat je meenemen in de gruwelijke geschiedenis van Londen... Het heeft maar liefst 19 verschillende optredens met een duur van ca. 1,5 uur. Spooky!

Shoreditch: De hipste wijk van Londen
Kunstenaars, hipsters, vintage lovers... Shoreditch barst van de inspiratie en creativiteit! Op straat word je omringd door de leukste winkels, de lekkerste koffietentjes en de hipste mensen. In Shoreditch wonen veel creatieve mensen, zoals kunstenaars, artiesten en modeontwerpers. De vibe is er levendig. Overal om je heen vind je street art en muren met graffiti. De combinatie van deze twee stromingen maakt Shoreditch uniek. Houd je van rondstruinen? Breng dan een bezoek aan de markthal Old Spitalfields Market. Je vindt hier kleding, sieraden en tassen. Pop-up stores en speciaal zaakjes vind je in Boxpark. Houd je van tweedehands pareltjes? Wandel dan door de Brick Lane.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel 65
65 Shepherds Bush Road,
Londen, Verenigd Koninkrijk
Kaart
65 Shepherds Bush Road, Londen, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In de wijk Hammersmith op 15 minuten rijden van Londen Centrum en Buckingham Palace ligt Hotel 65. Het bestaat uit 60 kamers die allen zijn voorzien van een eigen badkamer met gratis toiletartikelen bad of douche en föhn, flatscreen TV en koffie en theefaciliteiten. Op een kleine 20 minuten lopen bevindt zich het grote winkelcentrum Westfield London waar je kunt shoppen bij alle bekende en onbekende merken, ook vind je hier een bioscoop en diverse eet- en drinkgelegenheden. Het hotel serveert een continentaal ontbijt en beschikt over een restaurant en bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

Piccadilly Circus

Bezienswaardigheden, Nachtleven
Piccadilly Circus

Opvallende neonreclames op het Picadilly Circus zorgen voor een bijzondere sfeer die u zeker niet mag missen.

Londen

Steden
Londen

Londen is een wereldstad met vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, The London Eye, de Westminster Abbey, de grote warenhuizen, rode dubbeldekkers en de zwarte taxi's.

National Gallery

Musea
Londen Wc2N

De National Gallery heeft hoofdzakelijk West-Europese schilderkunst hangen van grote meesters uit de geschiedenis.

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op! Je kunt alleen inchecken tussen 15.00 en 23.00 uur!

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau